Close
Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 405
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ELDORADO Lexo Postimin
    Xhamia Italia Eshte Pretendente E Forte Mos Fol Sikur Argjentina Tashme Eka Marre Boterorin, Se Argjentine E Kane Pare Te Gjithe I Cpohen Gomat Mu Afer Finishit Se Cka Ti Duhet Ta Dish Ma Mire Meqenese E Ndjek Ma Shume Nga Une

Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    O Eldorado nuk thash qe eshte kampion , por kysmet do te behet

Sivjet nuk i cpohen se i ka mar te reja

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Perpara boterorit dhe ne grupe te gjith jan ekipe yjesh, kurse kur vijn ndeshjet direkte mbas grupeve, i shef duke qare!

Italia eshte i vetmi ekip qe ka barazu 3 ndeshjet ne grupe dhe ka fituar kupen!

Ket here shancet jan te njejta, cdo gje ndodh ne ndeshje direkte.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Sarano 5 le stelle sulla maglia AZZURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vallaj, ndoshta fiton Italia.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga cribocop Lexo Postimin
    hello stranger lol
    Maybe Pink is " stranger to you " but you are not stranger to me . Hello CRIBOCOP !!!
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Smth_Poetic Italia eshte 0 sivjet

Kampion Argjentina sipas gjitha gjasave
    Pse ore , qe ndeshjen e pare i vure vulen ti italise??

Nuk e di a biem a sbiem ne gjysemfinale me ju , se do flisnim ndryshe......por sbesoj se arrini deri atje.....dmth ky ekipi yt i dyte se i pari i mori valixhet qe dje

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Turpi i tifozave Gjermane te Forumit eshte se nuk pranojne te tjere ne kendin e tyre te Gjermanise.Kjo eshte shenje nervozizmi,pasi te gjithe Shqiptaret ne ndeshjen Serbi Gjermani kane qene tifoze te flakte te Gjermanise,bile me teper sesa keta "gjermanet " e Forumit.
    Duke i lene keta mjerane ne vetmine e tyre, do i ftoja te gjithe fansat e Italise dhe te futbollit te komentojne per Kombetaren Italiane ashtu sic jua do qejfi.Askush sdo tu kerkoje te largohen.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ca kishe me Mau_kiko-n ti?? Apo ste pelqeu komenti qe kisha shkrujt te tema e Gjermanis? tani qe mori dariusi persiper modifikimin e asaj teme, sma do mendja se ke kurajo me postu atje per gjermanin, pranej vje ktu ke tema e tifozafe te italise per te permendur "ngushellimin e moderatorit"
    .
    Po sikur ka i çik lezet te rrahesh emndimet me tifozet e skuadrave te tjera, perndryshe kthehet tema ne vathe delesh qe blegerijne te njejten kenge, apo jo???!!
    Darius tashi na e vuri cakun ke shtogu se ia paten ne fajin atij per figuren e bukur qe beri Gjermania...pse ashtu bejene burrat ore????...ahahahahah....le pa mburren edhe me ate skuader qe eshte bere me keq se Franca...s'e gjen as me qiri nje gjerman ne ate skuader.....
    Ja psh, te te qisim me shkelma prej ketu ty, meqe nuk je tifoz italian, do te ndihmonte ne zbukurimin e temes???
    Une mendoj se jo.......
    Jarigas

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Po me ca ekipi gjerman mburen ata.Gjermania eshte bere si Interi,me lojtare nga e gjithe bota,dhe ata italiane qe ka, i ka ne rezerva.
    Ekip "gjerman" me ceke,polake turq dhe se fundmi afrikane...
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po sikur ka i çik lezet te rrahesh emndimet me tifozet e skuadrave te tjera, perndryshe kthehet tema ne vathe delesh qe blegerijne te njejten kenge, apo jo???!!
    Darius tashi na e vuri cakun ke shtogu se ia paten ne fajin atij per figuren e bukur qe beri Gjermania...pse ashtu bejene burrat ore????...ahahahahah....le pa mburren edhe me ate skuader qe eshte bere me keq se Franca...s'e gjen as me qiri nje gjerman ne ate skuader.....
    Ja psh, te te qisim me shkelma prej ketu ty, meqe nuk je tifoz italian, do te ndihmonte ne zbukurimin e temes???
    Une mendoj se jo.......
    xhelozia ben te veten !!! harrojne bycshpumat e gjermanise se italia me pleqte ua ka marr doren gjithmone !!! e harrojne shpejt historine pancerushet e gjermanise !!!

forca italia !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

oh se jam dji tu qesh

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    xhelozia ben te veten !!! harrojne bycshpumat e gjermanise se italia me pleqte ua ka marr doren gjithmone !!! e harrojne shpejt historine pancerushet e gjermanise !!!

forca italia !!!
    jam dhi ti qesh duke lexuar keto ,sa poshte ka ran gjermani, po dal i xhiro nga tifozat gjerman per te pire kafe per ngushullime do vij njeri? apo dhe per ngushellime nuk presin ata
    oho se jam dhi tu qesh

FORZA ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •