Close
Faqja 13 prej 41 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 405
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Lere se na u zemeruan tifozat e Gjermanise.....na kane shpallur lufte te hapur.....
    A ka ndonje person(Mau-kiko!?) qe te ngushelloje pak moderatorin e asaj teme, se iku uthull me duket!!!!!!
    Jarigas

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Lere se na u zemeruan tifozat e Gjermanise.....na kane shpallur lufte hapur.....
    A ka ndonje person(Mau-kiko!?) qe te ngushelloje pak moderatorin e asaj teme, se iku uthull me duket!!!!!!
    Ca kishe me Mau_kiko-n ti?? Apo ste pelqeu komenti qe kisha shkrujt te tema e Gjermanis? tani qe mori dariusi persiper modifikimin e asaj teme, sma do mendja se ke kurajo me postu atje per gjermanin, pranej vje ktu ke tema e tifozafe te italise per te permendur "ngushellimin e moderatorit"

lol, shifni mer njerez skuadren tuj se e keni per ibret, ene lerini tifozat gjerman ne qef te tyre se do mbijetojne, po kemi per te pare ndeshjen e peppinove kunder Zelandes se Re edhe kunder Sllovakise..
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    O smth, o mjeshter futbolli, po kush te ka lene ty forumesh mor burr?? Ti duhet te ishe neper faqet e para te gazetave sportive si analisti me i mire i botes. Kot sa merremi ne ktej shkruajtur, ti je mjeshtri, ti je njishi i analistve. Te dh**fsha Lippin dhe Mourinho, se ti ua merrke mkthes
    Vallai se ckam nje parandenje qe do ja merrja vertet ne kthese......mgjth akoma ne studim e siper jam per tranjer....sa te mar patenten se pastaj ja tregoj une atyre, se i ri jam ala. lol

Me ler te perseris pak veten, nqs nuk e ke problem :P
    What?--- i dont speak albanian mate :P

Te krahasova ndeshjen me Interin, o i lartmadheruar mjeshter qe nuk le gje pa kuptuar, per te te treguar qe nqs nje skuader vendos te luaj vetem ne mbrojtje, atehere nuk duhet thene qe X skuader beri kaq raste ne port, doli kaq raste perballe portierit, por si perfundim hengri gishtin ..... nejse , mos u nis nga kjo, nje skuader ka sulmin me te mire, vendos te kete sulmin si arme te forte, si argjentina, nje tjeter ka mbrojtjen e mire, sulmin nuk e kaq edhe aq te avancuar, keshtu qe zgjedh te mrohet dhe te kundersulmoj. Kjo more mjeshter, quhet taktike loje... te luash me armen tende me te forte dhe te perfitoshe nga hutimi i tjetrit dhe te shenosh..
    Kjo s'quhet taktike, por last resort ....i ngaterron konceptet lol.....psh italia perhere ka pasur mbrojtjen e fuqishme .....por nuk e fillon lojen duke u mbeshtet tek mbrojtja ......mbrojtja e saj eshte last resort kur gjerat nuk shkojne mire ,atehere ben catennacio ......psh ndeshja kunder spanjes, apo edhe kundra hollandes ne europian ....italia e filloi ate ndeshje shume vrullshem ne sulm , por kur e pa qe u kap keq ne kundersulm , sidomos kundra hollandes ,atehere e beri mbrojtjen pak me solide duke e sjell ne skene si last resort......nuk mund nje ekip te mbeshtetet tek mbrojtja me qellimin per te fituar ndeshjen se eshte idiotllik kjo gje......cdo ekip duhet te kete me shume opsione se vec nje repart fushe.....e sipas historise se futbollit e kemi mesuar se fituesi i cdo kupe , e fiton ate kupe duke qene te organizuar ne cdo repart fushe e jo vetem ne nje repart. sa per interin.......interi ne milano lujti loje te organizuar ne cdo repart e nuk u mbrojt vetem.....kete gje e pame te gjithe....per ndeshjen e kthimit , ja detyroi barca te mbrohej sepse ishin me 10 lojtar. keshtuqe eshte e gabuar te thuash se arma me e forte e interit ishte mbrojtja , kur ne fakt per mendimin tim ishte mesfusha , reparti qe i bente cdo skuader te mbytej ne mesfushe. padyshim dhe mbrotjen e kishin shume solide , por ne te njejten kohe dhe sulmin me eton,pandev dhe mjeshtrin milito......pra ishin te kompletuar si ekip, e nuk luanin vetem loje mbrojtese.
    dhe mos fillo te prallisesh qe Italia tende berei kaq raste portes dhe kishte kete perqindje mbajtjeje topi, se bhesh si Pelegrini pastaj, qe thoshte se reali duhet te fitonte kampionatin se kishte shenuar 100 gola, me nje fjale, le nam kot..
    Rastet dhe niveli i lojes kane rendesi , sepse edhe nqs eleminohesh , te pakten del me nder nga kampionati e jo si plehra , sic do dali ekipi yt i frances lol .

me australine mos fol kot, me nigjo mu, nuk e meritonte fitoren ne ate menyre, mbrojtja e australise nuk cahej lehte, nderko ktu ti mua me derdellit sa here doli italia para portes se australis. por ceshtja eshte, sa arriti ti nxirrte frytet e atyre rasteve?? i m*t te madh arriti, fitoi prej nje penalltie qe vetem tifozat e zjarrte te italise mund ti thone penallti e sakte.. ndoshta edhe mund te kishte fituar ne kohen shtese ose me penallti, ndoshta edhe mund te kishte humbur, kete skemi per ta ditur kurre per arsye te nje arbitri qorr...
    Ekipi qe ben lojen e ndjek edhe fati....normalisht keshtu ndodh.....mgjth une mendoj se ajo ka qene penallti prape se prape. Shikoje edhe njehere me vemendje....kontakti qe aty , e sipas rregullores eshte penallti.

ndersa me francen, mos me trego se sa e dominoi ndeshjen italia, nji m*t te madh e dominoi, ajo ndeshje ishte goxha e barabarte, mos te them qe shumica e lojes u luajt ne mesfush... pse italia pati dy goditje me shume ne porte, e ben kete skuadren dominante? nqs po, paske nje ide te gabuar mbi dominimin...
    ndersa zidan nuk i ra kot, per qef se i hypi damari i te nxefmit, i ra per arsye se atij interistit te qelbur, si rrinte goja rehat, i ra per arse sepse lojtari tjtr e fyejti.. dhe, edhe pse zidane mori karton te kuq, ate karton, me plot te drejte duhet ta merrte dhe materazzi, per arsye se nqs zidane beri nje gjest antisportiv duke i rene, materazzi beri nje gjest antisportiv duke e fyejtur... por gjygjtari veproi shume shpejt, nuk pyeti per shkaqet, pa ca kishte ndodh ne ekran, dhe direkt nxorri te kuqin, sikur me qene ndeshje handikapakesh, ku lojtret ia hapin kot tjetrit me koke..
    Pjesa e pare e asaj ndeshje ishte kompet dominim nga ana jone ....mo duket ju spatet sikurse nje korner ndersa ne mbi 5-6 korner......ne mesfushe e ne mbrojtje po ju mbusnim , prandaj erdhi dhe goli i barazimit......ne pjesen e dyte loja qe e barabarte deri nga gjysma e asaj pjese , pastaj italia filloi te panikej , jo nga franca , por ndenja qe kishin humb ne shume finale 20 vjetet e fundit .Kjo ishte e gjitha. Ne shtese franca e ngriti cik ritmin e lojes , por ne asnje menyre se mund te shenonin ne porten italiane......rastet ishin inegzistente ......per kete arsye u frustrate zidane.......e ti jepje karton te kuq materazzit pse shau zidane eshte idiotllik.......pse keshtu ndiqen rregullat e futbollit???? sa here shahen ne fushe lojtaret , apo meqe ishte zidane ai duhej te penalizohej?
    bull.shit .

lol. dhe sa cope i merrke gjojnat, mos fol direkt me tifozllik.. maje icik veten, behu me poetik, jo kaq proze

l
    Une jam tifoz i cmendur italian e juventin , se kam mohuar ndonjehere kete gje , ama po debatoj pa emocione ne kete rast.......italia e meritoi ate boteror .......ahhh nqs argjentina do e rrihte gjermanine atehere do thoshja qe mbase argjentina e meritonte sepse bene loje me te bukur , por arroganca e tyre si la te perparonin , nje arrogance e cila ka per ti penguar edhe kesaj here per mendimin tim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 18-06-2010 më 10:31

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Lere se na u zemeruan tifozat e Gjermanise.....na kane shpallur lufte te hapur.....
    Kjo tema eshte vetem per Fanset e Italise thuaji. Te tjeret tip komentatoresh per ndeshjet nuk duam. E dime si luhet soccer-i.

Mau kiku, ec dil jashte, dhe ndonje tjeter. Mos t'ju shoh me ketu, se do behet nami. I swear to god.

Italia kampione.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    hello stranger lol

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Haj robocop. hau u duin ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Haj robocop. hau u duin ?
    am fajn thenks

end ju!

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

Per Mau Kiko

O smth, o mjeshter futbolli, po kush te ka lene ty forumesh mor burr?? Ti duhet te ishe neper faqet e para te gazetave sportive si analisti me i mire i botes. Kot sa merremi ne ktej duke shkruajtur, ti je mjeshtri, ti je njishi i analistve. Te dh**fsha Lippin dhe Mourinho, se ti ua merrke mkthes

Me ler te perseris pak veten, nqs nuk e ke problem :P

Te krahasova ndeshjen me Interin, o i lartmadheruar mjeshter qe nuk le gje pa kuptuar, per te te treguar qe nqs nje skuader vendos te luaj vetem ne mbrojtje, atehere nuk duhet thene qe X skuader beri kaq raste ne port, doli kaq raste perballe portierit, por si perfundim hengri gishtin ..... nejse , mos u nis nga kjo, nje skuader ka sulmin me te mire, vendos te kete sulmin si arme te forte, si argjentina, nje tjeter ka mbrojtjen e mire, sulmin nuk e kaq edhe aq te avancuar, keshtu qe zgjedh te mrohet dhe te kundersulmoj. Kjo more mjeshter, quhet taktike loje... te luash me armen tende me te forte dhe te perfitoshe nga hutimi i tjetrit dhe te shenosh..
    dhe mos fillo te prallisesh qe Italia tende berei kaq raste portes dhe kishte kete perqindje mbajtjeje topi, se bhesh si Pelegrini pastaj, qe thoshte se reali duhet te fitonte kampionatin se kishte shenuar 100 gola, me nje fjale, le nam kot..

me australine mos fol kot, me nigjo mu, nuk e meritonte fitoren ne ate menyre, mbrojtja e australise nuk cahej lehte, nderko ktu ti mua me derdellit sa here doli italia para portes se australis. por ceshtja eshte, sa arriti ti nxirrte frytet e atyre rasteve?? i m*t te madh arriti, fitoi prej nje penalltie qe vetem tifozat e zjarrte te italise mund ti thone penallti e sakte.. ndoshta edhe mund te kishte fituar ne kohen shtese ose me penallti, ndoshta edhe mund te kishte humbur, kete skemi per ta ditur kurre per arsye te nje arbitri qorr...

ndersa me francen, mos me trego se sa e dominoi ndeshjen italia, nji m*t te madh e dominoi, ajo ndeshje ishte goxha e barabarte, mos te them qe shumica e lojes u luajt ne mesfush... pse italia pati dy goditje me shume ne porte, e ben kete skuadren dominante? nqs po, paske nje ide te gabuar mbi dominimin...
    ndersa zidan nuk i ra kot, per qef se i hypi damari i te nxefmit, i ra per arsye se atij interistit te qelbur, si rrinte goja rehat, i ra per arse sepse lojtari tjtr e fyejti.. dhe, edhe pse zidane mori karton te kuq, ate karton, me plot te drejte duhet ta merrte dhe materazzi, per arsye se nqs zidane beri nje gjest antisportiv duke i rene, materazzi beri nje gjest antisportiv duke e fyejtur... por gjygjtari veproi shume shpejt, nuk pyeti per shkaqet, pa ca kishte ndodh ne ekran, dhe direkt nxorri te kuqin, sikur me qene ndeshje handikapakesh, ku lojtret ia hapin kot tjetrit me koke..

lol. dhe sa cope i merrke gjojnat, mos fol direkt me tifozllik.. maje icik veten, behu me poetik, jo kaq proze

@SAS
    une nuk thashe dicka te ngjashme me:
    "po te thuash qe jane me te renda grushtat ( ferkimet ) qe ndodhin ne zone se sa ti lesh kaviljet ne dore tjetrit vetem ju e dini si mund te thuhet kjo gje"
    keshtu qe mos mi vedos mua fjale te cilat nuk i kam thene.
    Une thashe qe gjesti i Iaquintes duhej denuar. Kaq! Basta! Fin! Nuk thashe qe gjuajtja e paraguajanit perkundrejt lojtarit italian perligjet prej gjestit te Iaquintes. Por beni mire qe njehere te pranoni qe skuadra juaj nuk eshte aq engjellore, por ia hap mgrusht kot edhe lojtareve te tjere... dhe te keshilloj ta shofesh edhe nje here ne youtube, per arsye se nuk ishte aq e pafajshme dhe aq e rastesishme gjuajtja e iaquintes...
    nese sheh, ndoshta me me vemendje, kam thene qe ishte arbitrim perj qorri, tregon qe arbitri ishte i ri ne kete fush... ose mund te kete qene i vjter ne kete fushe, po sia ka haberin... pra, i denoj edhe faullet e paraguajt te cilat nuk i quajti si faulle...

dhe meqe permende ate francezin abidal apo malouda :P qe kur gjuajtja me gju ijeve te kundershtarit na eshte shnderruar ne "u rrezua me kembt e veta "?? lol
    MAU KIKO UNE NUK NDJEK DHE AQ SHUME FUTBOLL, NDAJ DHE NUK MUND TE FLAS PER CDO SKUADER ,ME ITALINE JAM TIFOZ DHE DY TRE GJERA DO TI THEM, NESE STE KA PELQYER NDESHJA E FUNDIT E ITALISE ATEHERE ,PROBLEMIN E KE TI LALE, SE KUR ITALIA BEN LOJE TE MBYLLUR DHE DETYRIMISHT EDHE MUA QE JAM TIFOZ I SAJ NUK KENAQEM POR DUKE BERE ASHTU ITALIA NJE LOJE TE MBYLLUR DHE DUKE SHFRYTEZUAR RAST ARRIN GJITHMONE TE FITOJE, NDERSA NE NDESHJEN E FUNDIT KU BERI NJE LOJE TE HAPER ARRITI TE MERRTE VEC NJE BARAZIM , POR DISA SI PUNA JOTE QE ITALINE E KANE PER ZET ( SIC KAME DHE UNE NDONJE) KUR BEN LOJE TE MBYLLUR E SHANI GJITHASHTU KUR BEN LOJE TE HAPUR E SHANI.

KY ESHTE MENDIMI IM DUKE , RRESPEKTUAR DHE MENDIMIN TEND
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Smth_Poetic Italia eshte 0 sivjet

Kampion Argjentina sipas gjitha gjasave

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    Xhamia Italia Eshte Pretendente E Forte Mos Fol Sikur Argjentina Tashme Eka Marre Boterorin, Se Argjentine E Kane Pare Te Gjithe I Cpohen Gomat Mu Afer Finishit Se Cka Ti Duhet Ta Dish Ma Mire Meqenese E Ndjek Ma Shume Nga Une

Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Faqja 13 prej 41 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •