Close
Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 405
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ja ti hap edhe njehere veshet une .......cfare theee? lol

Pazzini edhe tek atalanta ate rol ka bere.
    Tek fiorentina po ashtu , me nje ndryshim te vogel , sepse skema e prandellit ishte 4-3-2-1 , pra i binte qe pazzini te lunte mbrapa tonit me ish-juventinit bojinov ne krahe. Ajo skeme ishte komplet e gabuar per pazzinin ,ndersa tek sampdoria ai luan me cassanon ne sulm , kesaj here duke qene me i avancuar se cassano. Problemi eshte se pazzini ka me shume teknike se iaquinta , edhe ka vizion me te madh ne fushe. Me koke seshte i mire sa iaquinta , keshtuqe sja vlen te luaje para iaquintes......i vetmi problem eshte se iaquinta ka deshire vet te leviz ne rajonin e mesfushes dhe sulmit.....thjesht lippi duhet tja mbushi mendjen te rrije me afer portes e pazzini mbrapa tij ........nga krahet le te rrije camoranezi me marchision dhe pirlo ne mes.......mbrapa pirlos rossi dhe mesfusha dhe sulmi formohet per bukuri.
    .
    Ti mbroje sa te duash teorine tende, eshte e drejta jote, por Pazzini nuk eshte fantazist si Totti apo Cassano (pra numra 10) qe te luaj pas sulmuesit te vetem (pyka).
    Ti po me permend Fiorentinen, a e di ti pse iku Pazzini nga Fiorentina?

Me pak fjale Pazzini nuk eshte sulmues teknik qe te luaj afer pykes!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Totti rrinte mbas dy sulmuesave ne skemat 4-3-1-2 kur roma ishte ekip i forte pavaresisht se 3-4 vitet e fundit ka bere skemat me qesharake qe ekzistojne ne futboll.

Totti me kete skeme eshte bere i famshem .......une nuk e bej pazzinin fantazist nqs rri mbrapa iaquintes bashke me pepen......as pandev nuk esht fantazist , ama ai rri mbrapa militos bashke me eton.

Pra skema ime eshte e thjesht dhe efektive......... iaquinta pyka e mbrapa tij ne krahet pepe bashke me pazzinin ......nuk fuksionoi me fioren kjo skeme , sepse fiorentina skishte mesfushe offensive sic eshte kjo e italise me marchisio,camoranezi dhe pirlo.

me vjen keq , por me kete skeme jam 100% i sigurt qe arrijme ne finale.

edhe gionvicon duhet ta kishte marre lippi .....ai shton shpejtesi ne sulmin italian.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin

edhe gionvicon duhet ta kishte marre lippi .....ai shton shpejtesi ne sulmin italian.
    Patjeter...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ja skema me e forte sipas mendimit tim:
    .................................................. ............... Pazzini........................................... .......
    .....................................Di Natale(Quagliarella).............................. .................................................. ...............

..................Pepe (Quagliarella) ................................................Ma ggio(Camoranesi).................................. ......

.......................................Montolivo.. .............................. De Rossi............................................. .........................

.................Criscito .................................................. ...................Zambrotta...................... ........................................

..........................................Chiellin i ................................Cannavaro......... .................................................. .............

.................................................. .......... Marchetti(De Sanctis).......................................... ...........................................

Kush ka ndonje mendim me te mire, bujrum!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 16-06-2010 më 04:45
    Jarigas

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po goditja e denimit nga ku lindi goli i Paraguait, nga ku dreqin e shpiku ai albitri?????!!!!
    Kjo eshte domethenja e "aksidentalisht"......qarte?
    Arbitrat kane dhene faulle per shume me pak, mjafton te kujtosh penalltine ne 2006... dhe vetem ne kujtese te asaj, cdo tifoz italian duhet te heshte perpara se te thote "e dha faullin pa te drejt"

-----------------------------------------

Nejse, nuk pashe ndonje te komentonte ate grushtin qe i dha Iaquinta portierit te Paraguajit, si me qene ndeshje me cunate e lagjes, dhe mbasi nxefsh ia hap mgrusht, jo si ndeshje Boterori... aty meritonte nje alamet kartoni te kuq, ti dilnin syte xixa, dhe ndeshjen tjtr ta shifte ne TV... pathetic
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Per mua ne perballjen me Paraguaj, italianet bene nje loje te dobet, ku mungonte organizimi, nuk permbyllej deri ne fund nje aksion, lojtare teper te renduar ne fushe e me aspak fantazi, nje loje e çrregullt e paqarte e ku munguan totalisht sulmi dhe mesfusha. Gabime te shumta ne pasime, mungese totale te skemave duke sjelle ne kete menyre mungese te finalizimit te aksioneve te ndryshme. Kjo Itali nese nuk ben ndryshime, do e kete teper te veshtire ne perballjet e radhes me Sllovakine dhe Zelanden e re gjithashtu.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Do e kete teper te veshtire me sllovakine dhe zelanden thote ky me lart??!!!

Eh cna ka gjet amani.

Po flisni mbas finales se boterorit amani , se shume shpejt i niset paragjykimet

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Arbitrat kane dhene faulle per shume me pak, mjafton te kujtosh penalltine ne 2006... dhe vetem ne kujtese te asaj, cdo tifoz italian duhet te heshte perpara se te thote "e dha faullin pa te drejt"

-----------------------------------------

Nejse, nuk pashe ndonje te komentonte ate grushtin qe i dha Iaquinta portierit te Paraguajit, si me qene ndeshje me cunate e lagjes, dhe mbasi nxefsh ia hap mgrusht, jo si ndeshje Boterori... aty meritonte nje alamet kartoni te kuq, ti dilnin syte xixa, dhe ndeshjen tjtr ta shifte ne TV... pathetic
    as une spashe te komentonte njeri ato faullat si puna e skive te lojtareve te paraguait !!! ne disa raste edhe per karton te kuq !!! arbitrimi ishte skandaloz ne ndeshjen e italise !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ja skema me e forte sipas mendimit tim:
    .................................................. ............... Pazzini........................................... .......
    .....................................Di Natale(Quagliarella).............................. .................................................. ...............

..................Pepe (Quagliarella) ................................................Ma ggio(Camoranesi).................................. ......

.......................................Montolivo.. .............................. De Rossi............................................. .........................

.................Criscito .................................................. ...................Zambrotta...................... ........................................

..........................................Chiellin i ................................Cannavaro......... .................................................. .............

.................................................. .......... Marchetti(De Sanctis).......................................... ...........................................

Kush ka ndonje mendim me te mire, bujrum!!

.................................................. ............. Pazzini
    ............................ ...... Quagliarella

....Pepe .................................................. ............................ ......... Camoranesi
    ...................................... De Rossi

.................................................. . Pirlo

...Criscito ............................ ...................... .................... Zambrotta

.......................................... Chiellini..... .... Cannavaro ....................

.................................................. . Marchetti......................................... ...................

si te duket ky formacion jarigas ??? ps : skema duket icik e ngaterruar po po e shpjegoj me fjale !!! ne sulm pazzini pas tij quagliarela pakez ne krah te majte kurse pazzini ne krah te djathte !!! De rossi ne qender si shkaterrues ne krah ne vij te drejte me de rossin pepe ( ne te majtin ) camoranesi ( ne te djathtin ) para mbrojtjes eshte pirlo si shperndares topash !!! dhe ne krah te mbrojtjes criscito ( i majte ) i djathte zambrota dhe ne qender chiellini me kanavaron !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 16-06-2010 më 17:41
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    as une spashe te komentonte njeri ato faullat si puna e skive te lojtareve te paraguait !!! ne disa raste edhe per karton te kuq !!! arbitrimi ishte skandaloz ne ndeshjen e italise !!!
    lol, me thuaj ndonje rast te paraguajanve qe ia kan hap mgrusht kundershtarit...

arbitri seshte robot qe ti kapi te gjitha faullet, ndonje edhe mund ti shpetoj.. por tia hapesh me grusht portjerit, ky nuk eshte thjesht faull qe behet nga shpejtesia e lojes, ky eshte gjest antisportiv.. mos harro, prej nje gjesti te till italia eshte sot kampione..
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •