Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    luftëtare
    Anëtarësuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    ne nuk e dimë se a bëhet fjalë për hemoroide te njeriu, për ndonjë polip, për trombozë, thjeshtë nuk dimë asgjë pa e parë me sy.

mirëpo atë që dua të theksoj, është që çdo rritje indi në anus,çdo ndryshim,derisa nuk përcaktohet saktësisht se për çka bëhet fjalë, merret si situatë alarmante...

Kur të shihet me sy, kur të palpohet,
    atëherë do të vendoset se çka do të bëhet më tutje.
    Për mjekët specialëistë kjo është përditshmëri, rutinë,
    ato i bëjnë çdo ditë këto punë me pacientët.
    Nuk ka pse të ndjehesh keq që e ke këtë problem,
    hemoroidet janë sëmundja më e shpeshtë e krejt njerëzimit.

Por duke e patur parasyshë faktin se tumoret e zorrës së trashë janë bërë goxha problematikë, sidomos tek meshkujt,
    është normale që të ikësh tek mjeku, që besoj se do ta përjashtojë këtë sëmundje të parën,
    pastaj do të fokusohet me shërimin adekuat dhe të nevojshëm.

Ne në forum nuk mund të të japim informata të sakta për gjendjen tënde, por vetëm disa këshilla, e ajo më e mira është: Shko tek mjeku dhe mos rri të vuash kur ka ilaçë.

Urinimi i shpeshtë është diçka plus,
    edhe ai kërkon ekzaminim të veçantë.
    Mos i trego Zotit sa i madh është problemi, por tregoi problemit sa i madh është Zoti.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga Stentori Lexo Postimin
    Te dashur miq e shoke virtual-e,

Kam nje halle, qe akoma askujt sja kam tregue dhe ne te vertete spo dije se si ta pershkruaj... mjekun e kam frige sdij pse dhe nuk thone rasteisht se per frige ska ilac...une dua te ju pershkruaj se si po ndihem...

Para disa viteve kisha probleme me hemoroidet dhe kam perdor medikamente dhe jam sherue...;;por pas ketyre me ehste shfaq dicka e ngjashme me hemoroidet qe nuk e dij se cka eshte ...eshte brenda anusit pra seshte jasht , eshte e forte.. me thene si nje kokerr fasuleje ndoshta, dhimbje nuk kam , kam kruerje here pas here ..

Mi thene se eshte kapsllek mundet te jet ndoshta por jam ne hamendje , ata qe kan probleme me kapsllekun dalin rralle jashte (e bejne kaken rrralle) te une kjo ehste tjeter , une dal me veshtiresi por dal shpesh .Dhe urinoje shpesh edhe diten edhe naten , dikush me thote se eshte mire dikush me thote se jam i ftohur ... kush mundet me me ndihmue , cfare semundje ehste kjo si quhet ...

me respekt

stentori
    Mos e ler pas dore ,shko dhe blej kafe qe pihet por jo qe ta pishe( jo kafe turke kafe e bere ne makine vetem lengu pa kokrrizat e vogla ) ,por te besh lavazh me kafe 2 here dita ne ANUS per nje kohe me shume se nje muaj dhe perserite disa here deri sa te te iki . I AM SERIOUS , TRY IT OUT NOW AND THANK ME LATER !

ps : lavazhi me kafe ne ANUS eshte perdorur qe ne kohet e para per TE KURUAR dhe jo per te qetesuar hemorroidhet , eshte perdorur per te KURUAR edhe KANCERIN ne anus . Menyra e pare eshte te vesh tek mjeku ,por mos harro qe mjekimet popullore jane me kuruese dhe efikase, jo me side-effects nga ilacet qe japin doktoret .,ose keshila tjeter merr ilacet e doktorit ,por kurre mos harro te provosh edhe lavazhin me kafe .TRUST ME !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Viola.V : 02-06-2010 më 15:13

i/e regjistruar Maska e Stentori
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    larg memedheut
    Postime
    148
    Me duhet te ju faliminderoj per keshillat qe mi keni dhene, dhe pse disa paskan ekzagjeruar ne keshilla , sido qe te jet ju faliminderoj .

stentori
    Experience is the best teacher...

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Anuskopio ose proctoskopio eshte nje instrument me i vogel qe perdoret per rectal examination (deri ne 5 cm) dhe vecanerisht per percaktimin e hemoroideve te brendshme, kurse rektoskopia deri ne 18 cm, ndersa kolonskopia lejon te ekzaminosh te gjithe kolon.
    Dhe e perseris edhe njehere qe hemoroidet nuk kane fare lidhje me cancerin dhe as gjendjet precancerogjene.

ps: vazhdoj per mjeksi, sapo mbarova vitin e trete dhe nuk kam ndermend te bej gare me asnjerin ketu. jam femer
    U sa mire. Ti qysh ne vitin e trete eksperte? Po pas te gjashtit vit, do te keshe mundesi ta transplantosh palcen kurrizore?
    Mire qe je femer. Kjo vetem sa e verteton prepotencen tende.Ik e meso tani, por jo ne wikipedia dhe jo nga literatura qe eshte me e vjeter se nje vit, se perndrysh do ta marresh dikend ne qafe me keshilla alla studente e mjeksise.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    U sa mire. Ti qysh ne vitin e trete eksperte? Po pas te gjashtit vit, do te keshe mundesi ta transplantosh palcen kurrizore?
    Mire qe je femer. Kjo vetem sa e verteton prepotencen tende.Ik e meso tani, por jo ne wikipedia dhe jo nga literatura qe eshte me e vjeter se nje vit, se perndrysh do ta marresh dikend ne qafe me keshilla alla studente e mjeksise.
    Sorry , gabimi im qe te citova; duhet ta kisha shtruar ne tjeter menyre pergjigjen time..

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •