Sepse nuk kane siguri ne vetvete dhe bejne ate qe mendojne se u pelqen te tjereve pa menduar mire se cfare ato vete kerkojne realisht; sme pelqen te flas ne pergjithesi per te gjitha femrat shqiptare por ato qe ke pare ti dhe qe po pershkruan tani per mendimin tim jetojne ne menyre siperfaqesore dhe me e keqja eshte se as vete nuk e kuptojne kete.
Sa here je dashuruar ne jeten tende?
Nje here , cu be ajo zemer blastelin![]()
Pse keni kete opinion per femren , ne veshje ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
sekret
por di te them sa here qe dashurohem eshte aq intense si hera e pare
a eshte e vertete qe njeriu dashuron vetem nje here ne jete?
se di, pa e provuar nuk flas dot...
vlejne me shume fjalet apo faktet per ty?
Po, flas per dashuri ne ter kuptimin e fjales .
Pure adrenalin, verberi e plote
Po Ju ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jane shume faktor, mentaliteti eshte kryesori, sidomos ne zonat rurale. Ke plot raste ku e kane vrare tjetrin vetem per nje llaf goje. Ose ka pas dhe raste ku i zoti hallit ja ka fal, por e kane shtyre te tjeret ta vrasi, etj etj. Mbaj mend veten time mend kur kam vajt per here te pare ne Greqi dhe aty mu perballe me kalon nje grua me te bijen ne krahe. Dukeshin qe ishin te huaj. Pa ja vonuar fare ja kercas dhe une me ate anglishten time atehere te cale '' wow what beatiful girl'' dhe ajo qe se degjovi mire ma kthene '' what did you say?'' dhe une qe i them me pak ngurim dhe ndroje '' You have a beatiful daughter'' kur cuditerisht pasi me buzeqeshi me keput dhe nje thank you gjithe dashamiresi. Shih ca behet thashe me vete, imagjino ti kishe thene ndonjeres andej nga jam une ca ylli e ke gocen. lol
Te ka qelluar te vizitosh ndonje nga shtate mrekullite e botes?
Without deviation from the norm, progress is not possible
Te botes moderne vetem Colosseo, do me pelqente ti vizitoja te gjitha. Te asaj antike do me pelqente te vizitoja Lulishtet ne Babiloni dhe Piramidat
po ti?
Sikur te kisha mundesi do ta kaloja gjithe jeten time si nje bohémienne
Cila te ka pelqyer me shume nga ato qe ke pare ti?
Krijoni Kontakt