O pink nuk e dija qe ti na qenke shembelltyra e inteligjences dhe e shkences.
Degjo ate teme une e kam hapur per humor dhe per tu argetuar .Mjaft probleme kam ne jeten reale ashtu sic mund te kete shumica prej nesh kush me ndalon te argetohem????? Mos valle disa si ty psevdointelektuale?
Pastaj nga kafsha e ke prejardhjen dhe ti e une e i gjithe globi.
Nqs do ndalojme dhe humorin atehere te veshim te gjithe rroba te zeza , kapello ne koke dhe makina funeralesh.
po ti moj pink je me keq se tgjithe
na trego noj postim tendin "ne tema me te mira" ta shofim i her se ca posto ti ?
kjo tema e papame
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=116031
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
nersa une do shtoja (tek mia@) vetem dhe rubriken: "Bota shpirterore"!-!~!~!
Po ajde e themi se ne qe nuk kemi kapacitetin tuaj te larte ne forum
duhet te perjashtohemi
po ju si ju duket vetja qe haruat opingat ,nevojtoren qe na e kishit jashte,koken qe e lanit me kanacke edhe nga njeher edhe me uje te ftohte,kepucet e qepura perpara,bythken e fshinit me gazete
a me falni tani ini jashtet shtetit edhe haruar se nga vini
ai qe haron eshte njeri pa personalitet si puna tuaj
thjeshtesia edhe edukata eshte numer 1 po ju sju le kapaciteti tuaj i larte qe ta kuptoni
ju te gjithe na argetoni me shume se lojrat e vena ne forum
nuk kemi kohe edhe sja vlen te rrish ore te tera edhe te besh nje postim qe ti duket dikujt nga ju interesant
dua te me realizohet nje ender te takoj ndonje nga ju qe te shikojme qe nga turinjte nga veshja , nga edukata zero
edhe pastaj ajdeni prape te bejme ndonje docke muhabet
he mos e vrini shume koken se ka dhe me keq
a se harova kurre mos haroni e qeshura shton jeten qeshni dhe beni gallate
dhe lerini te tjeret te grine presh
.....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
loooooooooooooooooooooooooooooool
![]()
Une jam dakord me PINK-unte pakten tu jepte ndonje informacion shtes pse i krahasoni me ato kafshe..apo ndonje kuriozitet rreth kafshes qe zgjidhni
Krijoni Kontakt