Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Kafe "Me Plumb apo Pa Plumb"!!!?

Ka shum absurditete qe kultivohen ne shoqerin e sotme, mirpo mani konsiderohet fakti kur nga cdo kush tentohet te thuhet diqka e veqant qe nuk eshte thene me parė.

Ne kosove nese hyn ne ndonje kafiteri te pish nje kafe, ateher i ndegjon zakonisht keto fjal: Kafe me plumb ose Kafe pa plumb.!

Me sa kam verejtur kjo eshte nje shprehi e nje kategorie njerzish te quajtur "Kullera".

Mirpo me intereson te deshifrohet ky kod sekret absurd i kafes, apo ndoshta nuk perben kurfar domethenje mirpo eshte vetem banaliteti i radhes .

Ndoshta ka dikush qe i thot keshtu kafes dhe te na deshifroj kete plumbin ne kafe dhe te na jep ndonje ide qe ti thom kafes, kafe bllay fray

Me tregon dikush se pse i thuhet keshtu kafes?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 20-05-2010 mė 05:12
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pa plumb,sepse plumb ne Mitrovice kemi mjaft,eshte pa pages!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Pa plumb,sepse plumb ne Mitrovice kemi mjaft,eshte pa pages!
    Ju pasi keni shum plumb ne mitrovic, na sqaro pse keni kete fobi ndaj plumbit ne kafe

Ps: eshte interesante se deri tash sa i kam pyetur keta njerez qe iu drejtoheshin kamarierit ne kete menyre, duke kerkuar kafe pa plumb, nuk ia kishin iden se cfar kerkonin, njeri me thoshte po kerkoj kafe te vogel apo makiato te vogel, e tjetri makiato pa shkum
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ju pasi keni shum plumb ne mitrovic, na sqaro pse keni kete fobi ndaj plumbit ne kafe

Ps: eshte interesante se deri tash sa i kam pyetur keta njerez qe iu drejtoheshin kamarierit ne kete menyre, duke kerkuar kafe pa plumb, nuk ia kishin iden se cfar kerkonin, njeri me thoshte po kerkoj kafe te vogel apo makiato te vogel, e tjetri makiato pa shkum
    Vazhdo te pyesesh se do ta gjesh.
    E kur ta gjesh eja e na trego edhe neve ketu.

Pune te mbare ne kete mision shume te rendesishem
    .................................................. ........................................

Ka shum absurditete qe kultivohen ne shoqerin e sotme, mirpo mani konsiderohet fakti kur nga cdo kush tentohet te thuhet diqka e veqant qe nuk eshte thene me parė.

Ne kosove nese hyn ne ndonje kafiteri te pish nje kafe, ateher i ndegjon zakonisht keto fjal: Kafe me plumb ose Kafe pa plumb.!

Me sa kam verejtur kjo eshte nje shprehi e nje kategorie njerzish te quajtur "Kullera".

Mirpo me intereson te deshifrohet ky kod sekret absurd i kafes, apo ndoshta nuk perben kurfar domethenje mirpo eshte vetem banaliteti i radhes .

Ndoshta ka dikush qe i thot keshtu kafes dhe te na deshifroj kete plumbin ne kafe dhe te na jep ndonje ide qe ti thom kafes, kafe bllay fray

Eh ore Fisnik, ti me keta temat e kafeve dhe cajave qe hap, me detyrove te te imagjinoj se je prej atyre tipave qe rin ne kafene tan diten, rotullojne pakot e cigareve dhe qelesat e kerrit ne tavoline, tamam si kuller. lol (shaka pak se e di qe sje ashtu tipi )

Tet tregoje dada ty masi jam ma plak se ti. lol

Edhe pse s'kam qene moti n'shpi dhe kur kam qene isha badihavxhije dmth s'jam marr me pazare sepse shkoja cdohere per 10-14 dite dhe i gjeja gjerat e gatshme, me kujtohet se kur e bluanim kafen na pyesnin a duami te ja shtojme plumbin si perberes a jo.

Efekti i plumbit qenka qe kafja te kete me shume kajmak kur ta ziesh dhe e ndryshonka pak shijen.
    Sidoqofte, nusja e mire e ben kafen e lezetshme dhe me kajmak edhe pa pas edhe kete perberes.

Te pershendes dhe mos ri shume kafeneve mos na bahesh edhe ti kuller lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Niku pse s'pyt ndonje kuller e ta tregon ai? Sa me u lodh kot me hap nje teme them une...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Pa plumb,se jan me te lira.ahahhahah,ska na ka kapluar varferia
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Ndoshta ka dikush qe i thot keshtu kafes dhe te na deshifroj kete plumbin ne kafe dhe te na jep ndonje ide qe ti thom kafes, kafe bllay fray:p

Kafja behet;Mer xhesven hidhi uje,hidhi sheqer,e veje ne zjarr.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Kafja behet;Mer xhesven hidhi uje,hidhi sheqer,e veje ne zjarr.
    Tani plumbin ja hedh brenda pasi e ve xhezven ne zjarr a para? Po kalibri plumbit ka te beje ne cilesin e kafes?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Si puna e benzines duhet jete; e do puro apo t'holluar me uje
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •