Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 227
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Force Intruder
    E di qe te kjo teme nuk lejohen punime qe nuk jane bere nga anetare te forumit, por ky punimi me poshte mund te perbeje nje perjashtim sepse eshte nje nga me te bukurit qe kam pare ndonjehere, dhe pothuajse e pabesueshme qe eshte punuar ne MS Paint.
    FI, pikturat qė nuk ishin punuar me Paint ose tė sjella nga interneti sapo u fshinė dhe mos sillni tė tjera se do tė fshihen.

Nuk ka kuptim tė sillen kėtu vizatime nga interneti ose qė nuk janė punuar me "Paint". Ajo pikturė nuk ėshtė bėrė me "Paint", lėre se ē'thonė ata.

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    Kjo po, jo ato zhgarravinat e kalamajve te kopshtit
    Mbylle temen tani
    Bėn dot shkarravina ti si ato qė kemi bėrė ne?

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk ka kuptim tė sillen kėtu vizatime nga interneti ose qė nuk janė punuar me "Paint". Ajo pikturė nuk ėshtė bėrė me "Paint", lėre se ē'thonė ata.

Bėn dot shkarravina ti si ato qė kemi bėrė ne?
    Behet, behet me Paint. Ja se kam nisur une sot nje punim, kot per qejf, e po ta punosh ne format shume te madh, me pas kur e zvogelon, duket komplet sikur shkrihen ngjyrat me njera-tjetren.
    E lere, se ai punimi eshte art, une te pakten ato te miat as zhgarravina nuk i emertoj dot, krahasuar me te, aq skandal duken e jane.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nqs e shikon nga afer e shikon qe jane brush 1px
    Mund te kerkoje shume kohe... por ama behet. Personi qe e ka punuar eshte i famshem ne internet per kete pikture.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Eldushkė, unė nuk besoj qė ėshtė bėrė me "Paint", por edhe nėse ėshtė siē thua ti, qėllimi i temės nuk ėshtė ky. Nuk ka pse tė sillen kėtu piktura tė bukura nga interneti dhe t'u thuhet atyre qė vizatojnė kėtu "kėto tuajat janė shkarravina para kėtyre". Sjellja e kėtyre pikturave nga interneti ka vetėm kėtė mesazh, asnjė tjetėr.

Qėllimi i temės ėshtė qė kėtu tė kemi njė garė artistike me punime nga anėtarėt e forumit, por kėto tė bėhen vetėm me njė program, pasi kėshtu duket edhe aftėsia e anėtarėve dhe konkurrenca ėshtė e ndershme. Programi "Paint" ėshtė njė program i thjeshtė qė e ka ēdo kompjuter dhe qė ėshtė i thjeshtė pėr t'u pėrdorur nga tė gjithė.

Nėse dikush vizaton me "Paint" dhe dikush me "Photoshop" ose programe tė tjera, atėherė nuk ka ndershmėri. Ėshtė njėsoj sikur unė tė kem njė karrocė me kuaj ndėrsa ti njė Ferrari dhe tė bėjmė gara bashkė, e pastaj duke qenė se ti del gjithmonė fituese me Ferrari, tė thuash qė jam shoferja mė e mirė.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Piktura te bukura padyshim , titulli eshte shume evaziv , duhet te kthehet ne Vizatim me paint NGA ANETARET E FORUMIT ne menyre qe te hiqen postime te teperta ne teme qe dekurajojne piktorin e vogel qe mund te kete nder deje anetari .

Kjo besoj se eshte nje deshire edhe e Batos ndaj e shpreha si per ditelindje , meqe ra fjala komplimente te gjitheve , une s'kam durim te bej nje kub ne paint pasi shoh piktura qe nuk e kane vendin ketu apo te bera me hile . Por po ju ndjek me zell vetem juve . 8-O
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 08-07-2010 mė 11:30
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Eldushkė, unė nuk besoj qė ėshtė bėrė me "Paint", por edhe nėse ėshtė siē thua ti, qėllimi i temės nuk ėshtė ky. Nuk ka pse tė sillen kėtu piktura tė bukura nga interneti dhe t'u thuhet atyre qė vizatojnė kėtu "kėto tuajat janė shkarravina para kėtyre". Sjellja e kėtyre pikturave nga interneti ka vetėm kėtė mesazh, asnjė tjetėr.

Qėllimi i temės ėshtė qė kėtu tė kemi njė garė artistike me punime nga anėtarėt e forumit, por kėto tė bėhen vetėm me njė program, pasi kėshtu duket edhe aftėsia e anėtarėve dhe konkurrenca ėshtė e ndershme. Programi "Paint" ėshtė njė program i thjeshtė qė e ka ēdo kompjuter dhe qė ėshtė i thjeshtė pėr t'u pėrdorur nga tė gjithė.

Nėse dikush vizaton me "Paint" dhe dikush me "Photoshop" ose programe tė tjera, atėherė nuk ka ndershmėri. Ėshtė njėsoj sikur unė tė kem njė karrocė me kuaj ndėrsa ti njė Ferrari dhe tė bėjmė gara bashkė, e pastaj duke qenė se ti del gjithmonė fituese me Ferrari, tė thuash qė jam shoferja mė e mirė.
    Ne fakt une di mjaftueshem photoshop, per te gjykuar se nuk ja vlen barra qirane per te bere nje punim te tille ne photoshop. Kjo per arsyen e thjeshte se jane vizatime milimetrike. : )) Nuk ka te beje konkurrenca aspak. Une per vete i kam lodra e per lodra nuk me intereson se nese ndonje tjeter luan me mire se une. Rendesi ka qejfi i lojes dhe aq.

Gjithseeeesi, se une per vete i shoh me qejf punimet qe me ndezin shpirtin e konkurrences, rrjedhimisht qe them qe nese nje punim eshte i bukur, pse jo mos te ndahet me njerezit? Nuk flas te nisim e vendosim njeqind punime rresht, po ndonje tek-tuk, pervec shplodhjes se syve, te ben te kesh dhe synime, ndersa luan. : ))

Ja kshu, kshu.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Sa bukur flisni ju artistet :)
    Nuk me mjafton autotallja dhe ti duhesh. :D Megjithese kushtin qe nuk me kuptohet asnje germe, e plotesoj. : D

Nga sedra e punimit qe solli Colomba, kam qe sot ne mengjes qe kam nisur kete gjene. Ahuja pertoj ta mbaroj si desha, keshtu qe crop me microsoft office picture menager e ja tek e keni te zvogeluar ne 30%.

Icik me "kopje" puna e perzgjedhjes se ngjyrave qe kam perdorur, po sinqerisht bere me Paintin vetem, me Waltercolor Brush.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Me pelqejne te dy, si subjekti edhe punimi. Brava!

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Eshte macina, fėmėr dmth, ne mendjen time te pakten. : D Imagjinoje te zvogeluar edhe mė, se nuk ngjan aq keq ngaqe nuk duken shenjat e brush-eve, madje po ta presesh ne gjysem, mua me pelqen edhe me shume.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ta vodha :D

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •