Close
Faqja 114 prej 131 FillimFillim ... 1464104112113114115116124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,131 deri 1,140 prej 1303
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ishte nje grua me barre. Une isha duke ec rruges kur kesaj i plasen lengjet, te keqen teta me tha lajmero ndonje person te me ndihmoje. Llaf e ke me teto i thashe une, dhe pa nje pa dy e hodha hopa ne shpatull dhe u leshova me shpejtesin e eres drejt maternitetit Zheraldine, po nga gropat e shumta qe hasa rruges, bebi sa vinte e zbriste poshte vagines tetos, kur ne nje momet pashe nje derro pusete pa kapak perballe, aty i thashe vetes ta ul teton mbi puset une sic ulin xheneriket makinat neper ato vendet me blloqe anash dhe me grop ne mes, dhe tja nxjer bebin une kesaj, se mos me bie bebi rruges nga tronditjet dhe me vritet. Dhe ashtu bera pa e menduar dy here, pelltuqqqqq, nje tu zhyt ne puset, i thashe tetos hapi kembet zemer ( zgjidhje tjeter se'shte se kish ajo) dhe ualaaa doli dhe bebi vogel flak i kuq. Pastaj per te dale nga puseta u mbertheva te kordoni umbelikal dhe u ngjita lart. Dheut kam per t'ja kujtuar ate te diele. lol

Po ty kush ta shpjegovi per here te pare dhe si?
    hahah ti definitivisht ke te ardhmen si skenarist, te keshilloj te kontaktosh sa me shpejt Tarantinon me degjo nuk do mbetesh i zhgenyer..

Une po tregohem e sinqerte sepse sdua te te vjedh vendin e punes...
    nje dite te bukur pranvere (isha aty rreth 9-10 vjece me duket) se si me erdhi ne mendje as vet se di iu afrova babit dhe e pyeta..o ba, i thashe, dua te di si krijohen dhe si lindin femijet..ndoshta sepse jam goc e vetme dhe kisha deshire te me dhuronin nje vella ose moter..dhe keshtu doja ta degjoja nga goja e nje te rriturit..babi ma shpjegoi bukur dhe qarte per aq sa mund te kuptonte nje femije e asaj moshe..perdori metaforen e bletes dhe lules, edhe ambjenti ishte favorizues, ndodheshim ne nje lulishte dhe keshtu jo vetem e degjova historine por e pashe edhe me syte e mi ca ben bleta me lulet

Te pelqejne lulet?

Para_Siempre
    Anėtarėsuar
    20-02-2010
    Postime
    99
    Jasht mase sidomos orchidea ..

E quan veten sexy ??

Citim Postuar mė parė nga _Morena_ Lexo Postimin
    Jasht mase sidomos orchidea ..

E quan veten sexy ??
    Thone, thone,,,,se jam shume!

Alisenjefi takoi Alisenjoftin.
    Cfare po i thoshin ata njeri tjetrit kur erdhi Alisenjefja??
    .................................................. ........................................

Para_Siempre
    Anėtarėsuar
    20-02-2010
    Postime
    99
    Te pelqejn kto enigmat me the i the te thash po pa e ditur se cfare eshte then ...
    Besoj ka qen duke i then , po me uren cpaten ?

Jeni tip arrogant ??

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    hahah ti definitivisht ke te ardhmen si skenarist, te keshilloj te kontaktosh sa me shpejt Tarantinon me degjo nuk do mbetesh i zhgenyer..

Une po tregohem e sinqerte sepse sdua te te vjedh vendin e punes...
    nje dite te bukur pranvere (isha aty rreth 9-10 vjece me duket) se si me erdhi ne mendje as vet se di iu afrova babit dhe e pyeta..o ba, i thashe, dua te di si krijohen dhe si lindin femijet..ndoshta sepse jam goc e vetme dhe kisha deshire te me dhuronin nje vella ose moter..dhe keshtu doja ta degjoja nga goja e nje te rriturit..babi ma shpjegoi bukur dhe qarte per aq sa mund te kuptonte nje femije e asaj moshe..perdori metaforen e bletes dhe lules, edhe ambjenti ishte favorizues, ndodheshim ne nje lulishte dhe keshtu jo vetem e degjova historine por e pashe edhe me syte e mi ca ben bleta me lulet

Te pelqejne lulet?

Per keto lulet e historise tende mbaroj fare.

Tarantinua me njef mua dhe veprat e mia te pamata, ketu ne forumin shqiptar. Thjesht ka frike mos i ze vendin prandaj s'ma jep doren pisi. :P

Nuk e quaj veten sexy. Po e ndjej. Besoj se te qenit sexy nuk qIhet, ashtu quhet, po ndihet.

Kur ishte here fundit qe u zhgarrezeve brigjeve me dashnorin?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 26-05-2010 mė 07:09
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Postimi im i fundit besoj se e ka dhe pergjigjen e pyetjes fundit brenda. Apo jo?

ika une te ha na nje cap buke.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Para_Siempre
    Anėtarėsuar
    20-02-2010
    Postime
    99
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Per keto lulet e historise tende mbaroj fare.

Tarantinua me njef mua dhe veprat e mia te pamata, ketu ne forumin shqiptar. Thjesht ka frike mos i ze vendin prandaj s'ma jep doren pisi. :P

Nuk e quaj veten sexy. Po e ndjej. Besoj se te qenit sexy nuk qIhet, ashtu quhet, po ndihet.

Kur ishte here fundit qe u zhgerreve brigjeve me dashnorin?

E dashke sexin ne kushte te veshtira , bo cfare mundimi duhet te jet te kesh te besh me ty , u dashka me msu cirkun ...

Kur ka qen hera fundit qe te ka share nje femer ?

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Sme ka share por une kam share nje mashkull.

A ju nervozojn njerezit kruelart?
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    jo aspak.

a mendoni se te gjith nuk kan mendime te njejta?

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    nuk do ishte normale sikur te gjithe ta mendonin ne te njejten menyre

filozofoni shume?
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •