Postuar mė parė nga busavata haaa haaa Euro Star . aaaahhaaaaa a e din Ti se Serafimi per Elsen neve dyve do te na ben keqap.... haaa haa Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Dakort mer star,kur e kerkon atdheu.Shpejt Busavate,te futemi ne greve............ Edhe thojn pastaj se nuk ka mo heroj shqipria pffffffff
Revolution 1848
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Dakort mer star,kur e kerkon atdheu.Shpejt Busavate,te futemi ne greve............ une jo se e di se qka ndodh...
Postuar mė parė nga EuroStar1 Edhe thojn pastaj se nuk ka mo heroj shqipria pffffffff Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kjo ishte me e forta e dites.
Postuar mė parė nga busavata une jo se e di se qka ndodh... :D Pse me busave....gratis eshte nuk pagujm..........
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Pse me busave....gratis eshte nuk pagujm.......... po gratis asht urija ... tjerat !??
Postuar mė parė nga busavata po gratis asht urija ... tjerat !?? Po herojn rin edhe pa honger....... Pa seks jo.
Naten e mire te gjithve ...
Postuar mė parė nga busavata Naten e mire te gjithve ... Kjo nuk eshte pytje ..LOL...nejse ja e bej un nje Cili o kujtimi ma i mir nga femirija jote ?????
Postuar mė parė nga busavata haaa haaa Euro Star . aaaahhaaaaa a e din Ti se Serafimi per Elsen neve dyve do te na ben keqap.... haaa haa hahahahaha LOOOOOOOOOOOOOOOOL
Postuar mė parė nga elonesa Kjo nuk eshte pytje ..LOL...nejse ja e bej un nje Cili o kujtimi ma i mir nga femirija jote ????? Kur Babi im me pate blere nje biciklete me tri rrota,para 33 vite,LOOL po ty...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt