Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 104
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Edvin Rama nuk do t'ia dije as per artistet, as per 12 ministrat e BE qe mbeshtesin liberalizimin e vizave e nuk do t'ia dije as per nje popull te tere qe deshiron te levize lirisht ne BE. Nuk do t'ia dije per mijera nena e baballare qe duan te shohin femijet e tyre, qe ndoshta kane me vite te tera pa i pare. Edvini, do te luaje çdo karte vetem e vetem qe te mare karrigen e pushtetit, sepse tashme jane mbaruar trullet e lira neper Tirane, nuk ka me çfare te jape per leje ndertimi, dhe do te zhvase gjera me te medha. Atij nuk i intereson asgje perpara xhepit te tij dhe te bashkepunetoreve te tij ogurzi. Edhe eshte normale, ç'pjell macja per minj do gjuaje.

Une shpresoj qe Shqiperise mos ti priten rruget e integrimeve euro-atlantike nga nje njeri ogurzi si Edvin Rama. Uroj qe Edvini te mare pergjigjen e merituar si nga Shqiptaret ashtu edhe nga partneret tane europiane e anembane botes ku jane.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Po do t'ia dije Rama per gjithe keta artiste te mirenjohur perpara Elsa Liles qe bashkohet me ''shqiptaret e ndershem'', sic u shpreh vete ajo?! Valle cfare jane gjithe shqiptaret e tjere per Elsa Lilen?!

Po perse ky dallim mes nje artisti dhe nje minatori?
    Mos ndoshta artisti meriton me shume ajrin qe thith vetem pse din te thuri dy vargje?

Do i heqin vizat,qe keshtu do ta ken me te lehte artistet qe te dalin jashte.
    Ne fakt keta artistet ne si shqiptare ne kane nderuar ne mbare Europen.
    I respekton edhe vete Interpoli.

ah se harrova..urime per Interin,e meritoi fitoren
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Mos ndoshta artisti meriton me shume ajrin qe thith vetem pse din te thuri dy vargje?

Normale qe per femrat ka me shume rendesi figura e Artistit sesa e nje punetori,minatori,nepunesi etj etj.Pune telenovelash edhe vleresimi.

Po tek keta artistet bejne pjese edhe keta te rinjte sepse ashtu i bie qe te kene nenshkruar kete leter edhe Ciljeta,Sinani,Ponja etj etj.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Po le ti hapin ore kutit, prap se prap Salihu do t'fitoj, kurse Ed'win-i do te fitoj vetem turpin e asgje me shume.

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202
    Eren e deshtimit avanturier fillon ta ndiej edhe rama,1o dite greve urie pih gjer me tash do te kishin rene ne kome,apo kane dicka nen krevat hiiiii dobesohen pozitat e rames mbas ketij reagimi te intelektualeve ,bravo ju qofte

Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin

Per keta minator e kishe fjalen?

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=467
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    po ismail kadarja, a eshte prononcuar per greven gjer tani, apo do te flase vetem kur te shohe se nga anon peshorja ...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Po mir tani qe Edi Rama eshte ne greve;lejet per ndertimin e pallateve,kush i jep?

(do na lej,Tiranen,pa pallate te reja).
    Shyqyr qe kemi Salen;qe po na lufton korrupsionin.

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Po mir tani qe Edi Rama eshte ne greve;lejet per ndertimin e pallateve,kush i jep?

(do na lej,Tiranen,pa pallate te reja).
    Shyqyr qe kemi Salen;qe po na lufton korrupsionin.
    Vendosi me se fundi edhe Rama te ndjek ate qe udhezon te tjeret te bejne? Do jete lodhur me siguri sa ne France sa ne Gjermani ne fundjave, duke iu qare hallin greviste nga larg
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Mua ky pronocim i artistëve po më duket shumë i ulët, sepse artistët nuk janë të një partie, por këta janë gjithëpopullor. Këta më mirë dhe më e ndershme do të kishte qenë sikur të ishin ndërmjetësues ndërmjet gravistëve dhe qeverisë, sesa të dilnin kështu njëpartiak.
    Unë për veten time që sot këta artistë i shpall lecka të pavlerë.
    Në fakt ndiej dhembje për Mirush Kabashin, Tinka Kurtin, Irini Qirjakon, Rajmonda Bulkun, por duhet të mësohem edhe pa ta. Më dhimbset sidomos kënga "Nëmë ujë se plasa" e Irinit, por besoj do ta gjej dikund Grupin e Odrijes, ata madje e këndonin edhe më mirë!

Lamtumirë Artistë ( dikur të Popullit ) sot partiak!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 09-05-2010 më 21:52
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •