Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-06-2010
    Postime
    3

Si të drejtoj 25 kompjutera në një sallë interneti?

pershendetje.
    jam i ri ne kete forum e shpresoj te kete nenji qe te me ndihmoje. kam nji salle interneti me 25 komp. dhe i menaxhoj me cafestation 3.49i. problemi eshte se shpesh here me ngelen kompiuterat "free" me nje fjale nuk mbyllen mbasi u mbaron koha (ose kur i jap free nga serveri), me duhet qe tu jap restart qe te fillojne te punojne rregullisht. me pare kisha nji version me te vjeter te cafestation e nuk me jepte asnjihere kete problem vetem se ai kishte shitjet te limituara ne 10 produkte dhe prandaj mu desh ta nderroja. me boni shume nder po ma zgjidhet ket problem. faleminderit.

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anëtarësuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Luan une ne sallen e internetit qe kam perdor www.handycafe.com eshte shume e thjeshte ne instalim dhe ne perdorim, dhe mbi te gjitha eshte free dmth e shkarkon rregjistrohesh dhe te dergojne serialin me e-mail e nuk ka kufizim kompjuterash si numer. I vetmi problem i handycafe eshte se kur e hap kompjuterin e klientit te nxjer nje faqe interneti me logon e vet, por ketyre u behet dermani, ti po e instalove na shkruaj te te ndihmojme per te tjerat.
    sa per cafestation nuk di shume gjera.....
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-12-2003
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Per tw mos pasur kurr probleme merre Tinasoft Easycafe 2.2.14 ose ndonjw verzion ma te vjeter nuk o problem . punon prefekt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-06-2010
    Postime
    3
    ju falemnerit per sugjerimet por me thone te drejten nuk desha me nderru program.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Une perdor Cyber Cafe dhe jam shum mire dhe eshte shum i vlefshem.
    Per mua ja vlen

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •