Në Gjilan, Partia e Drejtësisë mbetet jashtë qeverisë komunale

Tema: Në Gjilan, Partia e Drejtësisë mbetet jashtë qeverisë komunale

1. Maska e _MALSORI_

_MALSORI_ said:

nejse..

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    hhahahaha jo Drenica, po X personi, mos harro ketu te na osht ni fjal secili katun e ka nga ni budallë, e mos kujto se edhe në Drenicë prej Skenderi del beteri, sikur rasti në fjalë, por unë në forum kom plot njerëz që i preferoj qe jan nga Drenica por edhe ne jeten e perditshme, sdi ky nofken e ka marr a une per veti perjetë nuk besoj qe osht i Drenices se gjakun e ka sikur mos me kanë
    edhe une nuk e identifikoi nje krahine me nje individ..por e bera per shaka...por edhe ju qe nuk ju pelqejne shkrimet e dikujt nuk keni te drejte ta cilesoni minoritet serb a ashkali...gjithkush ka mendimin e tij dhe nese dikujt nuk i pelqen ku mendim nuk do te thote se ky eshte shka a dreq...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

2. Maska e gimche

gimche said:
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    edhe une nuk e identifikoi nje krahine me nje individ..por e bera per shaka...por edhe ju qe nuk ju pelqejne shkrimet e dikujt nuk keni te drejte ta cilesoni minoritet serb a ashkali...gjithkush ka mendimin e tij dhe nese dikujt nuk i pelqen ku mendim nuk do te thote se ky eshte shka a dreq...
    Jo bre vlla nuk osht pun mendimi se dhe na dy i kem mendimet e kunderta ne disa sene mirpo ky krahas mendimeve te kunderta shum here ka sha, si pasojë edhe u pat denu sdi sa here, shyqyr qe spo e njofshe ti kta mas miri
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

3. Maska e drenicaku

drenicaku said:
    Me gjith ate punet jan duke shkua ne drejtim te duhur,hajnat qeveritar eshte duke i qlesh eulexi,e me talibanet e kemi edhe me leht sepse kemi edhe me shume ndihm nga amerika kur eshte ne pytje talibanet.
    Nuk ka shume rendesi se qfar mendon gimqe talibani,te gjitha qe i ka then deri me tani i ngjajn fjalve te llapit edhe te vetmit ne kete forum jan qe etiketoin te tjeret qe mendoin ndryshe.
    Une vetem partin e drejtesis edhe pdk ja kum kritiku edhe ja qe fjalet e mia kan shku ne vesh te eulexit.
    Sidoqoft une kam mendimin tim dhe nuk e rruaj per asken se qfar thot,debatin nuk e lexon vetem gimqe qe ka vu ca shkrola arabe duke tregu qe eshte nje taliban shqipefoles.