Celularin e pėrdor vetėm kur kam ndonjė punė me tė afėrm a miq. Ndonjė porosi me rėndėsi.
Njoh njerėz qė celularin e mbajnė pranė veshit edhe kur nuk kanė askė nė linjė.
Celularin e pėrdor vetėm kur kam ndonjė punė me tė afėrm a miq. Ndonjė porosi me rėndėsi.
Njoh njerėz qė celularin e mbajnė pranė veshit edhe kur nuk kanė askė nė linjė.
Teme interesante dhe e "frikshme".
Where does a thought go when it's forgotten?
Si pike e pare, i ndalni celularet natėn? Unė edhe nė pushime kur jam mbaj telefonin hapur... jo pėr gjė po se e kam inati kur unė e thėrras dike dhe nuk ka qasje nė rrjet apo nuk ka rryme apo diēka tjetėr prandaj...
• Ka zakon te mbaj celularin ndezur edhe gjate nates dhe te zgjohet disa here per te kontrolluar se mos ka ndonje mesazh apo thirrje te humbur.
Sa i pėrket pjesės tjetėr kėtė kisha me herėt dhe nuk e dija se mund tė jetė "simptome". Isha i ri nė dashuri...
Pėr momentin e pėrdore telefonin kam internet nė tė, futem nė forum nė messenger apo lexoj edhe ndonjė lajm si nga sporti ashtu edhe nga politika, teknologjia po i varur nuk jam... para pak kohe kisha njė defekt nė telefon mu desh tė prisja 4 jave pėr riparim dhe nuk vėrejta asgjė tek vetja ndonjė veti qė tė me bėnte tė mendoj se nuk mundi pa celular...
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
as nuk kam varesi hic fare nga celli. Ka raste qe i shoh missed calls 2 dite mbrapa qe jane bere. Kjo epidemi tip varjeje sme ka kap akoma. So proud of myself. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Handy kam,por rrall e perdor,ē'far perdor me teper esht telefoni i shpis,ka raste qe me marin ne handy ose ēojn sms,por i shikoj mbas disa oresh,se e mbaj me ze te ulet![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nuk jetoj dot pa telefon,si celular si ate te shpis ,leket qe harxhoj me shume jane ato per te folur ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt