Postuar më parë nga Force-Intruder Grupi relax... Uncle Force ju rekomandon mos e merrni (jepni) pa ndonje benzodiazepin si shoqerues. Thorazina i rregullon te gjitha. Ai eshte bari cudiberes Sono... futi nje shot... Benzo si e lehte....duhet te rekomandosh nje shot alkoli qe ta dyfishon efektin e cdo ilaci qe ke me qef, ashtuuuuu i tund kembet mire lol
Postuar më parë nga illyrian rex FI, para apo pas bukes? Apo me buke Shoqerohet me vere te kuqe... Chateau Bordeaux mundesisht :P Sono Dopamina eshte per te la dhembet ne mengjes
Postuar më parë nga s0ni pa problem, ilac tjeter Dopa........hudhu F-I reklames lol dopa shërben si terapi për parkinsonin lol kurse po tja japësh skizofrenëve ka atë efektin magjik që i bën gjeni psh fillojnë pikturojnë si picasso
Postuar më parë nga illyrian rex FI, para apo pas bukes? Apo me buke Para buke Me buke Pas buke Shoqeruar me alkol Pergjigja e FI s'do divijoj sh. nga e imja lol
Postuar më parë nga s0ni Benzo si e lehte....duhet te rekomandosh nje shot alkoli qe ta dyfishon efektin e cdo ilaci qe ke me qef, ashtuuuuu i tund kembet mire lol Benzo ishte per te eliminu konvulsionet muskulare praaaaa
Postuar më parë nga Force-Intruder Shoqerohet me vere te kuqe... Chateau Bordeaux mundesisht :P Sono Dopamina eshte per te la dhembet ne mengjes Vertet mos eshte prodhuar nga ndonje barishte helmuese kjo ?
Postuar më parë nga Force-Intruder Grupi relax... Uncle Force ju rekomandon mos e merrni (jepni) pa ndonje benzodiazepin si shoqerues. Thorazina i rregullon te gjitha. Ai eshte bari cudiberes Sono... futi nje shot... Postuar më parë nga illyrian rex FI, para apo pas bukes? Apo me buke qe te jesh i bindur se e ben efektin mund te shoqerosh me nje gote alkooli
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Postuar më parë nga angelina o2 dopa shërben si terapi për parkinsonin lol kurse po tja japësh skizofrenëve ka atë efektin magjik që i bën gjeni psh fillojnë pikturojnë si picasso Pikturat e tij tregonin se ishte shume me i dhene pas tyre, keshtu harronte Ankthin mi
Postuar më parë nga s0ni Para buke Me buke Pas buke Shoqeruar me alkol Pergjigja e FI s'do divijoj sh. nga e imja lol ti soni boll kopjove mi dreq
E kam thene vete i pari qe shkon me vere
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt