Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

Jezusi shfaqet nė Google Earth?!

Google fikson portretin e Jezusit nė mes tė njė fushe. Fotografitė satelitore duket se kanė zbuluar portretin e njė njeriu me mjekėrr nė njė pjesė tė Hungarisė lindore.
    Imazhet u zbuluan teksa kėrkuesit nė google earth po eksploronin pėr tokat bujqėsore nė atė zonė. Lajmi dhe fotoja kanė marrė dhenė duke u shpėrndarė nė tė gjithė botėn me shpejtėsi marrahmendėse.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Lini keto marrezira aman!!!
    Edhe po te ishte e vertet kjo fotoja, pse portreti i cdo njeriu me mjeker duhet te jete patjeter Jezu Krishti?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    3,176
    Besimi i krishter nuk ka nevoje per keto shpallje te mjerueshme.
    Mjafton ssiguria qe per dashurine e vet ndaj nesh Biri i Zotit u misheruar, predikoi ate Laim te mire qe lexojme ne Mt, Mk, Lk, dhe Gj, pati mundime per ne, vdiq dhe qe varossur, u ngjall dhe u ngrit ne qiell, duke vazhduar te jete gjithmone i pranishem ne mes nesh ne Korpin mistik e tij qe eshte kisha e udhehequr nga Shpirti i tij!
    Lere ato marrezira!

Torrkerry

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Epo une se shpika kete. Ajo ka dale ne ate google earth. Ky eshte nje lajm qe une e mora nga nje gazet dhe mendova ta postoj ketu, e pse jo mos te jete Krishti
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    ēa reale aman
    montazhe dhe te cilesis me te dobet
    budalliqe
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Albela Lexo Postimin
    ēa reale aman
    montazhe dhe te cilesis me te dobet
    budalliqe
    Jo per gje, por ēdo vit del nga nje pamje e tille dhe vertetohet qe eshte fallso.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    3,176
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    Epo une se shpika kete. Ajo ka dale ne ate google earth. Ky eshte nje lajm qe une e mora nga nje gazet dhe mendova ta postoj ketu, e pse jo mos te jete Krishti
    Sepse Hyji na krijoi ne imazhin dhe ne perngjasimin e tij, pra te pajsur me nje aftesi qe quhet arsyeja, dhe Ai deshiron qe ne ta perdorim ate, per ta lavderuar!

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Mua me teper po me ngjan ime ish rojen e shkolles time...edhe hunden fiks si ai e ka
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    3,176
    Jezu Krishti, Biri i Zotit qe u be njeri, ne eksperiencen e tij toksore, jetoi duke deshmuar per nje kuptim te vecante jete. Besimi (bindja qe ai eshte i gjalle ne mesin tone) na ndihmon, na nxit te jetojme duke pasur te njejtim kuptim per jeten tone. Eshte esenca e besimit te krishtere.
    Nuk ndjekim trillimet...Kerkoj te pervetsoj ate kuptim jete, sepse jam i sigurt qe eshte gjera me e mire per mua dhe per ata qe i takoj.
    Lexoni temen INICIACIONI I KRISHTERE.

Torrkerry

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    davidd, asgjė nuk ėshtė gabim lidhur me kėtė qe keni sjellur. Sigurisht se ky ėshtė ni lajm te cilin e ke marr dikund dhe postur kėtu dhe ėshtė noramale, por pasi qe po bėhet fjalė rreth sajė, dua tė them se ky nuk ėshtė besim dhe as arsye e besimit per katolikėt. Ne pra nuk u besojmė kėtyre gjėrave.

Besimi ynė ėshtė nė njė Hyj tė vetėm, Atin e gjithėpushtetshėm, qė krijoj qiellin e token, dhe nė Jezu Krishtin, njė tė vetmin Birin e Hyjit, tė lindur prej Atit dhe tė njėgjėjtė me Atin - ZOT dhe NJeri qe u zbriti prej qiellit.
    E u mishėrua pėr virtyt tė Shpirtit Shenjt Nė kraharorin e Virgjėrės Mari; e u bė njeri. Dhe u kryqėzua pėr ne dhe u varros, dhe u ngjall tė tretėn ditė, ėshtė ngrit nė qiell dhe rri nė tė djathtėn e Atit.
    Prap do tė vijė pėr tė gjykuar tė gjallėt e tė vdekurit, e Mbretėria e tij nuk do tė ketė mbarim.

Kjo ėshtė deshmia e besimit tonė. Krishti u bė njeri dhe banoj nder ne. Krishti vdiq nė Kryq dhe u varros. Krishti u ngjall nga vdekja dhe u shfaq i gjall. Krishti u ngritė nė qiell - lavdi dhe rri ne tė djathten e Atit. Krishti prap do tė vij per tė gjykuar te gjallė dhe tė vdekurit. Mbretėria e Krishtit nuk do tė ketė mbarim.

Ky ėshtė besimi ynė. Respekte
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •