Postuar mė parė nga elonesa Per kete ti nuk mund te sigurosh sepse ske qen kurr femer dhe se din lol elonesa veri + 18 kesaj teme dhe shife po sta shpjegova une pse-ne
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga Izadora Femer larg qofte mashkull . Une ndryshe nga Izadora , mashkull dhe prane femrave
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Falco115 : 24-04-2010 mė 14:10
Mashkull vetem e vetem te hiqja qafe periodat.
Postuar mė parė nga elonesa I ditke privilegjet e femres eeeeee ! Te kane ndjekur Elonesa apo i ke ndjekur hahahh ? Ehehehehe asnjeren prej ketyre sepse jam shum e fort nga karakteri dhe meshkujt ma kan friken lol[/QUOTE] Rregullo karakterin Elona se do te te martoje lagjia pastaj
Postuar mė parė nga Ksanthi Mashkull vetem e vetem te hiqja qafe periodat. hahhaahhahhahhahhahahahhahahahhahahahhahahaaahhaha h sot i ke lol? hahhahahhahahahha e forte kjo
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga Skifter Bjeshke Une ndryshe nga Izadora , mashkull dhe prane femrave Kurse une ndryshe nga Skifteri,,,femer dhe larg meshkujve!
juve qe doni te ishit gjinia e kundert e asaj qe jeni a mund te na precizoni edhe pse-ne?
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Postuar mė parė nga 2043 hahhaahhahhahhahhahahahhahahahhahahahhahahaaahhaha h sot i ke lol? hahhahahhahahahha e forte kjo Vetem ate gje keni favor ju se per te tjerat jeni bernut.
Postuar mė parė nga Marya juve qe doni te ishit gjinia e kundert e asaj qe jeni a mund te na precizoni edhe pse-ne? Une e thashe , jam brenda rregullave.
Postuar mė parė nga Ksanthi Vetem ate gje keni favor ju se per te tjerat jeni bernut. lol , me te degjuar e ke besoj.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt