Close
Faqja 37 prej 39 FillimFillim ... 273536373839 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 390
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kam degjuar se fundmi qe do ti heqin liberalizmin e visave ... dy nga arsyet kryesore , mos stabiliteti politik dhe tjetra thyerja e rregullave shume qe kane ikur sjane kthyer me sipas afatit qe kane pasur ...

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    kam degjuar se fundmi qe do ti heqin liberalizmin e visave ... dy nga arsyet kryesore , mos stabiliteti politik dhe tjetra thyerja e rregullave shume qe kane ikur sjane kthyer me sipas afatit qe kane pasur ...
    Po pra, edhe une me ēunat e lagjes po boshim muhabet i dite. Njoni kishte degjuar nga cuni dajes qe ja kishte thene komshiu qe punon berber te cilit ja kishte thene nje kient qe kishte ikur per tu rrujt te cilit ja kishte thene shitesi i perimeve etj etj...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Po pra, edhe une me ēunat e lagjes po boshim muhabet i dite. Njoni kishte degjuar nga cuni dajes qe ja kishte thene komshiu qe punon berber te cilit ja kishte thene nje kient qe kishte ikur per tu rrujt te cilit ja kishte thene shitesi i perimeve etj etj...
    Epo qenka e vertet atehere.
    Feelings change - memories don't.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    epo qenka muhabet legenash ky

Fiks, mire qe e pranove!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    eshte e vertete qe eshte duke u folur per heqjen e liberalizimit te vizave. sot eshte diskutuar ne bruksel.
    kjo jo vetem per shqiperine, por edhe vendet e tjera te ballkanit, amerikes latine, shba, kanada, australi, zelande e re, izrael etj.

nuk besoj qe do behet, por sdq po diskutohet.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ec e thuaju dummys lol

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ec e thuaju dummys lol
    po po flasin te gjitha gazetat per kete. thuaji t'i lexojne! LOL

te gjitha gazetat, po permendin si arsye kryesore: "rritjen e kerkesave per azil nga vendet e ballkanit perendimor".

nqs rifuten vizat, do rifuten vetem per ne, serbine, bosnjen, malin e zi dhe maqedonine. ato vendet e tjera i kane permendur kot.

sdq as kjo nuk mendoj se do ndodhi. thjeshte nje tip "kercenimi".
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po po flasin te gjitha gazetat per kete. thuaji t'i lexojne! LOL

te gjitha gazetat, po permendin si arsye kryesore: "rritjen e kerkesave per azil nga vendet e ballkanit perendimor".

nqs rifuten vizat, do rifuten vetem per ne, serbine, bosnjen, malin e zi dhe maqedonine. ato vendet e tjera i kane permendur kot.

sdq as kjo nuk mendoj se do ndodhi. thjeshte nje tip "kercenimi".
    Thua?? Nuk e di pse por kam shume frike qe kjo gjendje e rende politike do ndikoj shume ne kete aspekt.
    Ato vendet e tjera i kane futur kot sa per te mos thene qe behet fjale vetem per ballkanin, por ishalla eshte keshtu si thua ti, dmth thjesht nje kercenim!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Thua?? Nuk e di pse por kam shume frike qe kjo gjendje e rende politike do ndikoj shume ne kete aspekt.
    Ato vendet e tjera i kane futur kot sa per te mos thene qe behet fjale vetem per ballkanin, por ishalla eshte keshtu si thua ti, dmth thjesht nje kercenim!!
    po nga sa kam lexuar, flitej se kjo do ishte masa me ekstreme qe do merrej.
    pastaj flitej per nje rifutje te perkohshme te vizave, jo te perhershme. boh!

nuk e di si jane sjellur shqiptaret pas heqjes se vizave. a e kane respektuar 3 mujorshin apo kane abuzuar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •