Ah motra ime Pranvera.Puna eshte monopol.I kane bere ligjet si per vehte gjermani.Te drejte pune kan gjermanet te huajt qe vijne nga BE dhe pastaj ata qe nuk jan ne BE.Pune pa te drejte leje pune nuk lejohet.
Ah motra ime Pranvera.Puna eshte monopol.I kane bere ligjet si per vehte gjermani.Te drejte pune kan gjermanet te huajt qe vijne nga BE dhe pastaj ata qe nuk jan ne BE.Pune pa te drejte leje pune nuk lejohet.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
U kenaqa vertet ne Selanik ...me shume desha te them qe ishte akt shume i mire ky i liberalizimit te vizave...
Tre herė kam shku nė Itali pėr 6 muaj asnji problem s'mė kan nxjerr. Shumė t'rrespektueshėm jo rracista si grekėt. As siguracion s'mė kan kėrku , as biletė kthimi , herėn e parė vetėm ke lekė mė thanė dhe kalova.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
nqs personi deshiron te rrije me shume se tre muaj dhe nderkoh ndodhet jashte , cfare mund te beje qe te rrije ne menyre te rregullt?
flm nqs keni ndonje informacion.
absolutisht e pamundur...
ka pasur te nejtin problem nje mik i imi amerikan dhe i kane thene qe eshte absolutisht e pamundur.
nuk mund te kerkoje leje qendrimi te rregullt ai qe futet ne zonen schengen pa vize (pra si turist).
mund te marre leje qendrimi vetem ai qe futet me vize.
Vasudhaiva Kutumbakam
flm the admiral
obobo mo edvino po ma martoke mamane per se dyti here tani ne pleqeri
puna eshte se eshte ca e moshuar dhe keto udhetime sikur nuk i perballon dot dhe tani ndodhet tek une , ajo sikur paska degjuar qe ambasada shqiptare ne vendin ku ndodhesh sikur paska te drejte te ta zgjasin 3 mujorshin, nuk e di sa e vertete mund te jete.......
ndersa ate tjetren e di qe organet vendase mund te ta zgjasin vizen vetem ne nje moment qe ke hyre me vize![]()
Duhej te kishte nje klauzole...se ka te moshuar qe nuk levizin dot e te merreshin ambasadat perkatese me kete pune!
Krijoni Kontakt