Close
Faqja 18 prej 39 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 390
    ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    kjo eshte e c'eshte, ne jemi me dokumenta dhe nuk shetisim dot nga parate..., ata ne Shqiperi kan parat ,por s'kan dokumenta .

ca fat m...
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    kjo eshte e c'eshte, ne jemi me dokumenta dhe nuk shetisim dot nga parate..., ata ne Shqiperi kan parat ,por s'kan dokumenta .

ca fat m...
    Ca paresh mi se ne kena me i pagujt biletat, akoma ti?

Ka me u bo si Durres-Tirane rruga Shqiperi-Itali.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Cfar mesazhi keni per shqiptaret me arstin e liberalizimit te vizave?- kjo ishte pyetja qe Rudina Xhunga i beri koreografit te famshem franko shqiptar Angjelin Preljocajt, i cili koloi kufirin ne 1957 ne barkun e nenes se tij Lize Preljocajt.
    -Nje gezim i madh , por te vine si ne barkun e nenes.-E pra kjo mu duk shume domethenese, te shkosh atje me sinqeritetin e femijes te sapo krijuar,pa vese, pa urrejtje, por me dashuri e shprese, se duke u mesuar do te arrish te realizosh gjera te medha.
    Ju kujtoj:
    Respektoni afatin e koheqendrimit
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Vetem kujdes shtrengoje canten fort se ta krefin algjerjont lol
    Hahaha!Uuuu sa kam qeshur mo Xhek!Apo sa frike kam une nga keta hajdutet qe te rruajne sa e le cfare kam ne dore dhe vetem keq mos me bejne...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Me shkue ne plazh dhe per skijm.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Prisni edhe kater dite o njerz te mire dhe do dilni kollaj jashte shtetit pastaj!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar mė parė nga i/regjistruar Lexo Postimin
    domethene qe: diten kur Parlamentaret e Komunitetit Eurofelliqesire te marin vendimin per Shqiperine, ashtu siē kan bere per Kroacine, Serbine, Maqedonine, etj. shtetasit Shqiptare do t'i mjaftoje te pajiset me pashaporte Nderkombetare, per t'u sorrodhatur ne te gjithe Europen, pa qene nevoja te verdalloset neper ambasada, konsullata apo te rrine me ore e ore ne kufijte e Greqise.

Nuk asht tamam ashtu

OFICERI i kufirit asht i PLOTFUQISHEM,,,,,, dmth , ka te drejte te ktheje mbrapsh pa te dhane asnje shpjegim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Sa deshire kam te shkoj njehere ne Paris tek sheshi i saj...do te vije ajo dite valle?
    do vij dhe une me ty
    JO SEKS PARA MARTESE

Eshte nje sukses i pamatshem!

Muajt e pare shqiptaret do te perfshihen nga euforia e ndoshta dikush dhe do te shkele rregullat ne menyre naive, por qe do ti kushtoje jashtezakonisht shume.

Hapesira Shengen eshte hapesire ligjore!

Nese respektohen rregullat e levizjes se lire, atehere te jeni te bindur se do ta ndjeni veten nje qytetar dinjitoz dhe i respektueshem.

Turpi do ti mbuloje te gjithe ata politikane qe e kane penguar me cdo mjet kete zhvillim pozitiv!

Nuk ka gje me te bukur se sa kur te kalosh neper doganat europiane me pasaporte shqiptare dhe ne vend te lenjes ne rradhe te fundit dhe kontrollit te imtesishem, te gjesh mikpritje dhe respekt. Ky eshte dinjitet!

Shqiptar dinjitoz do te thote shume. Do te thote qe te mos zvarritesh neper rradhe te pafund ambasadash, do te thote qe te mos sajosh genjeshtra e dokumenta falso per te pasur nje vize, do te thote qe te mos paguash mafjen e klandestineve me para qe mirren borxh, do te thote qe te mos kesh frike se policia do te nxjerre nga rradha per te te kontrolluar ne vecanti, do te thote qe te mos kesh nevoje te marresh malet me debore e te mos kapercesh detin me gra e femije etj etj.

Pajisuni me pasaporte biometrike dhe gezojuni momentit me te bukur ne jeten e deritashme, qe do te dhuroje levizja e lire!

Se di jo, por nese e jap mendimin tim do te thosha keshtu :

Liberalizimi i vizave, do te behet shkak i mos hyrjes se shqiptareve ne bashkimin evropjan.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 18 prej 39 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •