Close
Faqja 9 prej 39 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 390
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    E drejte per te udhetuar ,pa u sforcuar neper rradhat marremendese para ambasadave .
    Shpresoj te arrihet sa me shpejt .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Jo si qytetar i atij vendi (ku shkon), por si nje i huaj i pajisur me ca te drejta te caktuara. Pra jo si i huaj i nje shteti qe i takon Bashkimit Europian. Por si nje i huaj i rendomte. Si une qe jam. Nejse, une kam lejeqendrim permanent ose te paafatizuar, dhe si i tille kam ca drejta me te gjera sesa nje vizitor (nga nje shtet qe gezon liberalizimin e vizave), por te drejtat e mia prape se prape nuk jane aq te gjera sa te huajve qe vine nga nje vend i BE. Edhe pse dallimi eshte trivial apo special, p.sh. e drejta per pjesemarrje ne votime (zgjedhje), e drejta per te u punesuar. Keshtu qe ka nje lloj hierarkie: Vendori, i huaji i Bashkimit Europian, i huaji i i shteteve jashte BE por me lejeqendrim te perhershem, i huaji i nje shteti me liberalizim te vizave, i huaji pa ndonje lejeqendrim. Dtth behet fjale per vendin e dyte me te ulet. Jo per me shume.

Shpresoj u pergjegja plotesisht. Nese jo, e vazhdoj. Aq sa di, kuptohet.

Pershendetje
    Drejte je pergjigjur,por ishte fjala per vendasit.Nuk ndryshon asgje faktikisht,i huaj apo vendas i adoptuar.Per zgjedhjet po duhet,per punesimin kemi ndihme(varet nga faktori qe zgjedh).
    Sa per ligjet hidh apo pyet eliten,do ta shpegojne mbase ta kane thene.
    Por une besoj jo,interesohu ne Forum.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Po neqofte se e thyen afatin e qendrimit ne shtetin qe ke shkuar mund ta shtysh lejen e qendrimit?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Po neqofte se e thyen afatin e qendrimit ne shtetin qe ke shkuar mund ta shtysh lejen e qendrimit?
    Vizat qe do te merren gjate liberalizimit nuk jane leje qendrimi. Jane thjesht viza vizite sic i kemi me nja 20 shtete te tjera, si maqedonia, turqia etj etj.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Mesa di unė Jo. Duhet tė presėsh vitin tjetėr qė tė pėrfitosh edhe 3 muaj leje qėndrim. Kėshtu kam dėgjuar , nuk e di mir.

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Se shpejte do ta kemi kete mundesi dhe ednderr te gjit shqiptarev.28 ennetor esht data me e besueshme qe mund te hapet libelarizimi i vizave.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    me kete krize qe ka kap evropen eshte me mire te vjelesh bostan ne shqiperi.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    me kete krize qe ka kap evropen eshte me mire te vjelesh bostan ne shqiperi.
    kakaviēat sa vijne e shtohen ne kete forum ...

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    kakaviēat sa vijne e shtohen ne kete forum ...
    fol shqip se nuk po te kuptoj

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Vizat kan te gjitha afat kohor!!.Se sa duhet te rrish ne ate shtet ta percakton personi kur te vendos vulen ne kufi...Po e theve do maresh denim .Amerika te denon me 10 vjet me duket. gjithesesi kto viza mund ti shtysh e stershtysh neper ambasada apo pika kufitare ..... po asnjeher mos i shkelni.... Se do i hiqni te drejten vehtes per te hyre prape ne ate shtet.Mendoj se keto viza do i sherbejne njerzve me lek per te shetitur boten.Intelektualeve per te mare pjese ne sesione shkencore.Tifozave per te ndjekur ndeshjet.Edhe ndonje puntori apo talenti.S'besoj se do ndihmojne parazitet qe mendojne se do dalin neper Europe per te mbledhur lek me thase....
    Uroj te japin sa me shume viza pune me afate dy vjecare qe te rregullohen ca shqiptare qe vertet e meritojne....Por situata qe ndodhet bota eshte vertet e veshtire...dhe do inisiative te madhe ta provosh fatin jasht..Paci fat!!!.Po me mend ne koke.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 9 prej 39 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •