Close
Faqja 8 prej 39 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 390
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    ne se vjen ajo dite qe shqiptari te leviz lirisht ne bote sikurse qytetaret e vendeve tjera athere Sali Berisha do hyje ne histori si njeriu qe i c'roberoj shqiptaret nga zgedha e gjate enveriste e post-enveriste..
    dhe do behet llogaria..ne mendjen e cdo shqiptari te mire..
    more ki maloku.. na beri njerez.. na beri me lope e pula..me shpi e katandi.. me liri fjale e liri banimi e liri feje e liri pronesimi.. me liri dalje ardhje nga vendi yne.. na hoqi aq e kaq gur te rende qe na i kish lidhur nomenklatura enverste me e pa enver.. na futi ne nato e ne eu.. etjetj..

dhe ky eshte fundi i enverizmes..
    asaj nuk do i mbetet me asnje arsye te hungerije e argumentoje se.. sa e mir ka qen ajo kur kish pushtet e sa mir do e beje po e mori prap..

pra mafia polpotiste causho ed ruciste erion braco altin arapoiste ngordh.. te pakten politikisht po..

e pikerisht kte nuk do ta lejojne miliarderet enveriste.. te grusht celik bashkuar rreth enverit te ri.. edvin ruc dadeve..

dhe revolucioni qe kan nisur kte synon..
    ti jap mesazh eu-se.. larg duart nga shqiperia se ka qen e do jet ciflig i joni..

dhe eu-ja.. do thote..
    po i leme te kavardisen ne menyren e tyre keta shqipot..
    ashtu dashkan.. me enver 50 vjet e me ed ruc e 50 tjera..
    e ne fakt as ahere as tani nuk ishin shqipot qe e deshen vet-burgosjen.. fukarallikun e c'nderimin..

ishte kjo.. nomenklatura polpotiste.. qe vizat per vete i kish ne xhep dhe ahere dhe tani..

cduhet bere..

i duhet shtipur koka kesaj neperke me nick.. selia roze..

si qysh tek?

po ja si fillim..

kush eshte njeri e shqiptar i mire.. te mos i dale ne ushtrine caushore.. hamallore orikumore.. skelaro rucore.. braco mimore kloso namik doklore..ed gjinusho paskal milore.. tako ndokore..

dhe kaq po u be.. eshte nje grusht i fuqishem kunder kesaj zgjebeje 70 vjecare.. me ne krye dikuyr enver hysni ramiz nexhmijen e sot ed ruc mime shalso shamko kodhelen..

ja kini pa fytyren kesaj kodheles..
    pantere e vertete..
    O BRARY ministri i jashtem suedez e mendon shume ndryshe nga ty mer yahoo.

Ministri i Jashtem suedez Carl Bildt ishte shume i qarte ne nje takim ne Parlamentin Europian ne korrik 2009 kur tha: Qytetaret e ketyre vendeve qe nuk perfituan nga liberalizimi i vizave jane viktima te pazotesise se lidereve te tyre politike per te marre vendime qe do te permbushin kerkesat e paracaktuara

cupton brary, na kane penguar politikanet, dmth keta qe qeverisin, dhe ata qe nuk qeverisin.
    dmth klllasa jone politike mizerabel.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-09-2010 mė 06:56
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Kastrioti.Jr Lexo Postimin
    mire e ke degjuar aq ashte 6 muaj
    ndoshta.

por kam degjuar edhe ate versionin tjeter. qe para se te skadoje 3 muajshi, mjafton te dalesh nga BE (te shkosh deri ne kroaci vetem qe te te vulosin pasaporten) dhe numerimi fillon nga fillimi. pra duke bere kete "loje" mund te rrihet pa limit...

nuk e di se si do jete realiteti......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Nje e di qe me liberalizimin e vizave klanet mafioze do te dobosohen... Edhe qytetari me i thjesht ka drejt te leviz ku do dhe pa kerkuar ndonje rrjet mafiozesh qe ta dergoj ate ne europ.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Mjafton qe njerezit e shkrete mos japin qimet e kokes per nje vize se gjynah nga Zoti!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Te behet njehere , pastaj edhe mund ta kuptojme

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Te behet njehere , pastaj edhe mund ta kuptojme
    Do zoti e realizohet shpejt kjo pune...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ndoshta.

por kam degjuar edhe ate versionin tjeter. qe para se te skadoje 3 muajshi, mjafton te dalesh nga BE (te shkosh deri ne kroaci vetem qe te te vulosin pasaporten) dhe numerimi fillon nga fillimi. pra duke bere kete "loje" mund te rrihet pa limit...

nuk e di se si do jete realiteti......
    kete une nuk e di,di ate qe(po na lane te hyme) hyn per 3 Muaj po kalove nje dite,nuk hyne per 5 vjet.
    tamam si puna e garancise per njerezit tane,me perjashtim qe nuk shtyhet garancia.
    te hyme njehere pastaj e gjejme

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Si ta kuptojme "liberalizimin e vizave"?

Si nje lirim nga obligimi per te nxjerrur se pari nje vize ne vendin ku jeton per te patur te drejte te udhetosh dhe qendrosh ne vendin e vizites per nje kohe te caktuar.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Si ta kuptojme "liberalizimin e vizave"?

Si nje lirim nga obligimi per te nxjerrur se pari nje vize ne vendin ku jeton per te patur te drejte te udhetosh dhe qendrosh ne vendin e vizites per nje kohe te caktuar.
    Si qytetar i atij vendi,n.q-se se kuptova gabim

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Kastrioti.Jr Lexo Postimin
    Si qytetar i atij vendi,n.q-se se kuptova gabim
    Jo si qytetar i atij vendi (ku shkon), por si nje i huaj i pajisur me ca te drejta te caktuara. Pra jo si i huaj i nje shteti qe i takon Bashkimit Europian. Por si nje i huaj i rendomte. Si une qe jam. Nejse, une kam lejeqendrim permanent ose te paafatizuar, dhe si i tille kam ca drejta me te gjera sesa nje vizitor (nga nje shtet qe gezon liberalizimin e vizave), por te drejtat e mia prape se prape nuk jane aq te gjera sa te huajve qe vine nga nje vend i BE. Edhe pse dallimi eshte trivial apo special, p.sh. e drejta per pjesemarrje ne votime (zgjedhje), e drejta per te u punesuar. Keshtu qe ka nje lloj hierarkie: Vendori, i huaji i Bashkimit Europian, i huaji i i shteteve jashte BE por me lejeqendrim te perhershem, i huaji i nje shteti me liberalizim te vizave, i huaji pa ndonje lejeqendrim. Dtth behet fjale per vendin e dyte me te ulet. Jo per me shume.

Shpresoj u pergjegja plotesisht. Nese jo, e vazhdoj. Aq sa di, kuptohet.

Pershendetje

Faqja 8 prej 39 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •