Kurse me celsin nuk that qe ishte e drejt te kualifikoheshte barcelona vitin e kaluar keshtu jan gjerat prandai mos u merzitPor problemi është tek rezultati përfundimtar që mbaroi ndeshja 3:1, kjo nuk ishe e drejtë.
Kurse me celsin nuk that qe ishte e drejt te kualifikoheshte barcelona vitin e kaluar keshtu jan gjerat prandai mos u merzitPor problemi është tek rezultati përfundimtar që mbaroi ndeshja 3:1, kjo nuk ishe e drejtë.
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Te shohim ke do na vejn albiter, me siguri do rrasin ndonje nga Anglia ose ndonje Gjerman te rrept.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Barcelona ishte me fat qe mbaroi 3-1,sepse Interi kishte raste te pastra perpara portes.Dhe kjo me shume se nje here.
Sa per ate faull te Schneider kunder Alves shihet qarte se ky i fundit simulon,sepse Schneider terheq kemben mbrapa ne momentin e fundit.
Interi shenoi me Milito golin e trete jashte loje,por ne pjesen e pare Milito u ndalua ne posizion te rregullt kurse Eto'o per faull qe nuk ishte dhe keto ne pozicione te favorshme.
Mund te kishte dhene penallti per ate faull ndaj Piquet por nuk ishte keshtu per mendimin e arbitrit.
Se po del sikur Interi fitoi fale arbitrit.Kjo ishte nje fitore taktike e Mourinho ndaj super skuadres se Guardiola,dhe nuk ka rendesi sa minuta mban topin,por sa here e shkund rrjeten e portes kundershtare.
Ne keto kushte 10 here te luhej ndeshja e 10 here do ta fitonte Interi.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Sneijder në dyshim kundër Barcelonës
Milano, 26 prill - Inter ka zhvilluar stërvitjen e dytë në kuadër të përgatitjeve për ndeshjen e kthimit ndaj Barcelonës dhe padyshim të gjithë sytë janë përqendruar tek fantazisti Wesley Sneijder.
Holandezi nuk ka qenë i pranishëm me grupin zikaltër pasi ka qëndruar me fizioterapistin. Pushim edhe për serbin Dejan Stankoviq që do të mungojë në ndeshjen delikate për shkak të kartonëve. Ndërkohë, mësohet se arbitri i gjysmëfinales do të jetë belgu me shumë eksperiencë, De Bleeckere.
Sipas burimeve mjekësore, Sneijder nuk është ende i gatshëm dhe për të do vendoset vetëm në momentet e fundit. Ndërkohë, në seancën stërvitore kanë marrë pjesë edhe Maicon e Toldo. /koha/
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
[QUOTE=thekthi;2686186]Nuk ankohet njeri vend e pa vend, mos na ngatëroni me vetën. Askush nuk ua mohon fitoren, Interi luajti më mirë dhe e meritoj fitoren, u uruam për këtë. Por problemi është tek rezultati përfundimtar që mbaroi ndeshja 3:1, kjo nuk ishe e drejtë.
Arbitri bëri çmos atë nat që shoku i tij(trajneri juaj)Mourinho të ketë një rezultat sa më të mirë për ndeshjen e kthimit në CAMP NOU, goli i tretë që shënoi Milito qe pozicion jasht loje(nuk e anuloj), pas kësaj pati rastin e penaltisë për Barcelonën kur Alves e kaloi Shnajderin, dhe ky i ndërhyri nga pas duke e rëzuar.(Edhe këtu nuk i dha penalti). Rezultati më i drejtë në këtë ndeshje do ishe 2:1 ose 3:2 për Interin, jo 3:1 siç ndodhi!
p.s Interi ndoshta e ka merituar fitoren, por kualifikimin se ka marë akoma. Do shkoje në CAMP NOU të Mërkurën, aty do pastrohen 'hesapet'.
Shoku ke gabuar adrese sepse une jam Milanist dhe me ofendon te me quash Interist,megjithese gjithmone do te preferoja skuadrat Italiane te fitonin.
Mos u kapni pas gjyqtareve sepse po te hapim historikun dilni si ekipi me i favorizuar ( thjesht kujto golin e anulluar te Sheves ne ndeshjen Barca -Milan)
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
FC Barcelona - The Comeback: Two Goals To Reach Madrid
Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.
Ne pritje te ndeshjes, po ju pershendes me kete kenge per te nxehur pak situaten
Sempre Barca
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt