Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
E kuptuat cfar do të thot mbrojtja Brasiliane? Ju pshurr në Messi e në Ibrahimovic e në Pedro e në gjith Barcelon ;-)
Vec Lucio e mbronë i vetëm Goalin
Urime gjith Interistave fitoren :-) vërtet i keni treguar Barcelones se qysh luhet futbolli e njëashtu qysh sulmohet/fitohet.
AIRON^BOY: Messi i jotë sot e preki topin 90 minuta 1 gjuajtje në goal![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 20-04-2010 më 16:36
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Hahah deshtoi Barcelona :P 3 me 1
xhamia mduket mbetet pa na pa ne finale neve![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
boh e bastardoj barcelonen lol
bravo inter bravo
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
ndeshja e pare perfundoj ne rezultatin 3-1 ne favor te interit. pas pasimit te golit te pare pame ne fushe nje inter monster ne shfrytezimin e rasteve per gol
urime djema sinqerisht.
kampionet e botes u gjugjezuan perpara magjise zikaltre forca INTER
ndeshja tjeter mbas 7 ditesh
forca INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
vari leshte
por duhet te kishte shkuar nja 5-1
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Hahahahahhahahahahahhahhahahahahahhahahahahhahahah ahahahhahahahaha
O sa kam qesh, o sa kam qesh Hahahahhahaa ...
He more bukoreshet e Barcelones, ca ju beri Interi??? Hahahahahah
Lusho, me na fal vlla po e kam per detyre .... Une te desha dhe gabova, po tani ska rendesi, zura mend dhe te harrova, me harro pra edhe ti ... Hahahahhahahaa
Aryon^Boy ku Messi???![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Ku met xhini qe dul prej llampes se aladinit!? lol
paralizim total i Mesit.
Urime Inter
Krijoni Kontakt