Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në gjysmëfinale

Votues
103. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Barcelona

65 63.11%
  • Inter

38 36.89%
Faqja 5 prej 32 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 316
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    mos harro ne mbrojtjen e interit eshte gjysem brazili dhe e kemi par kete mesin tuaj kunder tyre ne ndeshjen argjentine brazil ku u rrafen 1-3

te shohim se cdo bej pleshti kunder lucios
    Ca krahasimi qe boni ju interistet..

Brazili me Argjentinen thote, Lucio me Mesin.. Ore shok, kemi pa lojtar te mdhenj duke lujt, kemi pa gjona fantastike ne futboll... Po Leo Mesin akoma se kishim pa. Ti thu qe Lucio do e mbaje Mesin? Luci eshte shum i ngadalt per Mesin.. kte mund ta ndaloje vetem Cordoba sepse eshte i shpejt.. sa per Lucion, do ja fusi lucin ne vesh Mesi ktij..

Interi eshte i fort, po jo aq sa Barcelona.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2009
    Postime
    93
    barcelona do te fitoj,i ka te gjitha mbrojtjen mesfushen dhe sulmin jam i sigurt se do te fitoi edhe pse nuk e ka leht

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Po eshte privilegj te humbasesh nga Messi. Eshte lojtari me i mire ne bote, dhe te perballesh me lojtarin me te mire ne bote eshte privilegj.
    Privilegj eshte dhe per Lucion, qe do kete nderin te luaj kunder Messit..... Nuk ka lindur akoma ai burr qe te copetoj Messin...... Thjesht, eshte kocke e forte Messi.

Mos ngaterro Messi-n me Drogban...... Messin kur e godasin mbrojtesat, behet me i rrezikshem duke e ndeshkuar me gola dhe me spektakel kundershtarin..... Eshte lojtar trim. Nejse.

Sa per ndeshjen, Barcelona do e siguroj kualifikimin qe ne ndeshjen e pare. Kam pershtypjen qe vec Messit, do shenoj dhe Ibra.
    Vetem n.q-se lojtaret e Barces do kene diarre kualifikohet Interi.Mbase nuk ju bejne komplot
    Barca e thy Interin ne katersh,Grande ekip.
    lg

Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    Ket her ekipi kundershtar i Interit quhet Barcelon dhe keto dy ekipe jan ndeshur me heret ndeshjen e fundit e kan luajt ne Camp Nou ku pati humbur Interi 2-0 dhe ne ate loje mungonte Leo Messi

E shkuar e harruar ...
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ja disa statistika lidhur me përballjet midis Barcelones dhe Interit:

UEFA Champions League 2002-2003 Second group stage (Faza e dytë e grupeve)
    FC Barcelona - Inter 3:0
    Inter - FC Barcelona 0:0

UEFA Champions League 2009-2010 Group stage (Faza e grupeve)
    Inter - FC Barcelona 0:0
    FC Barcelona - Inter 2:0

4 ndeshje, 2 fitore të Barcelones dhe 2 barazime asnjë humbje
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Edhe kësaj here mendoj se Inter do të kaloj në finale.
    Edhe kesaj here ?
    Pse cila ishte para ksaj here ?
    Ateher pak pasi kishte lulezuar Muri Berlinit. Dmth ne vitin 1971-72 me Ajaxin ne finale (ku sigurisht Interi deshtoi)
    Interi ka gjasa te fitoj kunder Barcelones nese ktyre te fundit ia kushtezojne qe te hyjne ne fushe vetem me Valdes, Puyol dhe Messin.
    Edhe kshtu ka shanca qe te mbetet baraz. Por per tu siguruar qe Barcelona duhet te dali e humbur nga ajo ndeshje, arbitri qe ne pjes te pare duhet ta nxjerr Valdesin me karton te kuq.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Shum te madhe e beni bre qetsohuni,ndeshja luhet mbas nje jave dhe shohim,se di pse shkoni aq me ngulm se fiton kjo apo ajo,topi eshte i rrumbullaket dhe hyn edhe ndermjet kembeve,keshtu qe nuk i dihet ku hin dhe ne cilen ane hyn.

Lenjani fushes se gjelbert kete gje.

Forcaa Interrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Ku eshte ne pytje Barcelona dihet prej perpara se ajo nuk njeh kundershtar ajo eshte ekip jashtetoksor qe nuk mund ti bej ball asnje ekip nga rrozulli i tokes
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga strong_07 Lexo Postimin
    Ku eshte ne pytje Barcelona dihet prej perpara se ajo nuk njeh kundershtar ajo eshte ekip jashtetoksor qe nuk mund ti bej ball asnje ekip nga rrozulli i tokes

Apapapaaa mos ja hup kot edhe ti nan kuc,ne xhdo ane ktheje asnjeher i njejti nuk ka mund te rrij per koh te gjatt ashtu e fort.Mos i nenvlersoni kundershtaret asnjeher.

Forcaa Interr.

SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2009
    Postime
    114
    Ne leter Barca eshte shume e forte dhe dhuron nje futboll spektakolar ( e une per ate votova) por besoj se ky eshte viti i Interit ne Champions per me teper qe ka nje tranjer si Special 1

Faqja 5 prej 32 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •