Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në gjysmëfinale

Votues
103. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Barcelona

65 63.11%
  • Inter

38 36.89%
Faqja 29 prej 32 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 316
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    URIME Barca dhe olinter

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    A muj erdhe oo analist futbolli ....

Qka je bre tu fol palidhje ??

Cfare bukurie more pa sot tek interi ?? Apo ke qen tu lujt PS2 ti ?? Sot interi ka qen 0 , po fal referit qe anuloj golin shkoj interi se me qen kishte ik te shpija me dur ngjepa .

O analist cfare tregoi Ibra qe nuk e paska meritu me hjek ??
    Ti duhet te shohesh futboll intensivisht per 15 vjet te tjera , qe te kuptosh ato qe kam shkruar

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    ore milanist gjalle je ti? shko shiko milanin ti mos u mer me interin
    Ca te shof sikur po lunte nje ekip profesional me nje amatore. E kuptove te pakten qe u kualifikuat nga goli ofside apo nuk ka te bej pune se ishte ne favor te tuaj dhe ishte 100% e rregullt.

Cdo gje qe keni fitu ne histori qyl i keni mar se asnjehere skeni fitu me merite.

Te shohim tashti me Bayern si do eci loja taktike mbrojtese me Gjermanet qe jan me te veshtire dhe ngulmus ne loje.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    "Messi është Messi, një talent absolutisht e pabesueshme nga një tjetër galaktikë" kete e tha Morinjo te Rai Sport para disa minutave,oo nuk mbrihet bre ki njeri,luan pa mas me krejt.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Dje ne darke , policia vjen per ta fut eton brenda per pune taksash , mirepo mourihno si la .
    Dje po ashtu katalanasit hodhen fikshezjarre tere naten jashte hotelit ku lojtaret e interit duhet te flinin , per ti lene pagjume.

Mbas ndeshjes , ne arenen e fushes ku lojtaret e interit po festonin fitoren , stafi i stadiumit hap shatervanet per te mos i lene lojtaret e interit te festonin me tifozat interiane.

Barca , afterall , sqeka ai ekip se mendonim se ishte.

Burracaker dhe hileqare.

Rasti aktrimit te bisket ne te kuqin qe mori mota e tregoi kete gje mese qarte.

Jashte , ekip hileqar .

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-10-2009
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mirë mo dakord,nuk ka shanc veç nesër pas ndeshjes mos të lexojmë poshtë
    _DoNiii_ këtë: Larguar.

Ore mos kam te drejten e autorit te flas tani pas ndeshjes e kthimit ?

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Urime të gjithë tifozëve të Interit duke filluar nga oliinter, Gjinokastra, Black_Mamba etj. shihemi në finale ku edhe juve edhe neve na pret një punë tejet e vështirë, e them hapur se goli i Diego Militos në ndeshjen e parë ishte Offside dhe me atë rezultat 2:1 dhe sot 1:0 për Barcelonen, Barcelona do të ishte ajo që do shkonte por ky është futbolli pavarsisht asaj, shikuar në përgjithësi e keni merituar të jeni aty ku jeni sot, keni mbrojtjen më të mirë nga të gjitha skuadrat dhe ketu nuk e di si do të bjerë goli tek ju.
    Personalisht për finalen mendoj se do të jetë ndeshje tepër e vështirë për të dyjat dhe të dyja skuadrat do të kenë kujdes, ngase ndeshje të kthimit më nuk ka, janë 90 minuta ku nëse humb, e pëson, nëse fiton feston, andaj ky kujdes i skuadrave mendoj se do ti dergoj në vazhdime e pastaj ka gjasa t'i shohim edhe penalltitë.

Forca Bayern!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Urime Interisteve.

Une po te mbrohej Barcelona me gjithe lojtaret do e shaja gjithe diten. Nuk behem dot tifoz me nje skuader qe gjate gjithe lojes ben nje mesatare prej 10 pasash/lojtar....

Nejse, urime per arritjen ne finale. Shpresoj te keni vazhdimesi e te mos prisni prap 40 vjet per nje finale tjeter.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Faqja 29 prej 32 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •