Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    E dashur Juliana.

Askush nuk e di cfare ke perjetuar ti, as te akuzon kush.
    Vetem ky qe te ka bere te vuash, meriton te te thote a e ka patur seriozisht apo jo.

E dashur, eshte e veshtire te marresh veten, por koha i sheron keto plage.

Ti e dashur, nqs ai nuk e ka patur seriozisht, nuk ia vlen te vuash per te, nqs e ka patur seriozisht, menyra me e mire eshte te te thote pse iku.
    Duhet ta pranosh jo-ne dhe pse do te jete e dhimbshme per ty.

Mos e ler jeten tende te bukur duke pritur ate.
    Merri forcat fillo dicka te re.
    Gjithe te mirat.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Gloreta dhe une ate kerkoj dhe kam kerkuar. Pse? Por senza parole . E kam provuar ta harroj por esht me e fort se une.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Gloreta dhe une ate kerkoj dhe kam kerkuar. Pse? Por senza parole . E kam provuar ta harroj por esht me e fort se une.

Jane ndjenja dashurie ato mi, se sa do te zgjasin koha e di.
    Me e mira eshte qe ti keto ndjenja ti zevendesonsh me dicka tjeter

Duhet te pergatitesh per nje fillim te ri . E dashur jeta nuk te thote prit. Jeta te thote vazhdo.
    Kjo quhet plagosje ne shpirt dhe eshte shume e veshtire ta marresh veten.
    Koha do te te ta tregoje mi, mund edhe te ndodhe te dashurohesh prape.

Hidh hapat per nje te ardhme te re, mos e ler te kaluaren te te ndjeke nga pas, dhe te te pengoje te besh plane per te ardhmen.

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Femra eshte seks i dobet (eshte e provuar kjo) edhe Julianna e mbeshtet fuqishem kete teze.
    ty s'te ka shkuar ndonjehere mendja se ai mund te kete qene i lidhur kur eshte njohtur me ty ? se fundja ne jete virtuale jeni njohtur apo jo ? (qejf ti, e qejf ai)

po sikure ky djali sot te jete i MARTUAR ti si do te veproje ?

p.s. keshtu si shkruan ti i tmerron Meshkujt, jo per gje por Mashkulli (ai qe vlen) ndjenjave te forta i largohet

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Ne 2003 duke chatuar u njoha me 1 djale,i cili esht ne f.sh. Une jetoja ne shqiperi ndersa ai jasht. Mbas pak kohe lindi dashuria e para per mua se di e sata per ate. Cdo gje ne fillim shkonte mire por pasjaj filluan problemet pak nga mua e pak nga ai. Ne 2004 ma shkruan me sms qe é finita. Pa te dhene nje shpjegim,pse? Kam vuajtuar dhe vazhdoj te vuaj. Cte beja ne ato momente? Vendosa te mos e hapja me f.sh.ne menyre qe mos ti lexoja postimet qe bente ai,dhe keshtu bera. Kaluan 6 vite dhe u rregjistrova perseri. Shikoj qe ai me kishte kerkuar tek Njezer te humbur, per te ditur se si jam. Cne ky interesim ne 2007? Ia kam bere vetes me mijera here kete pyetje A me ka dashur ndopak ky njeri apo ka qen thjesht nje kalim kohe? Nuk kam bere ate qe bejn 99% e njerezve kur ndahen qe hedhin kujtimet qe kan nga i/e dashura. Unazen dhe foton e tij e kam akoma. Kjo gjendje po me shkaterron me shume se perpara. Nuk e di cte bej. Dhe pse gjithe diten e kam te zene me shkollen dhe punen mendja vetem tek ai. Si te dal nga kjo gjendje?
    Mendoj se duhet ti japesh nje shanc te s'qarohet. Kot per kryezitet se cfare do thote

Mendoje se duhet te vazhdosh jeten tende , vitet mbyllin cdo plage .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk je as e para as e fundit qe je zhgenjyer nga dashuria. Situaten tende e kam degjuar shpesh nder vajza. eshte nga me te zakonshmet qe mund te degjosh, por kuptohet secili e perjeton ne menyra te ndryshme. Ti i ke dhene cik me teper rendesi sec duhet.
    Nuk te donte atehere, tani shfaqet se e vret ndergjegja per menyren se si te la. A te do tani? Nuk e dime, mbase dhe ai vet se di.
    Gjithsesi eshte momenti yt per tu hakmarre nese vertet do te bashkohet me ty. Injoroje.
    Trego qe edhe pse e ke dashur, ai nuk e meriton nje femer si ty. Nese te lendoi njehere ne menyre te tille, nuk eshte ndonje cudi ta bej prape. Shiko jeten tende. Te pret goxha karriere perpara, dhe mund te gjesh nje njeri qe te pershtatet, te pjekur qe di cfare kerkon, dhe jo nje kalama qe trembet nga pergjegjesite dhe nuk eshte akoma gati ti perkushtohet nje marredhenie afatgjate e serioze.
    Pac fat!

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    tani shfaqet se e vret ndergjegja per menyren se si te la.
    jo ndergjegja, nuk egziston, por XHELOZIA, tmerri qe nje ish e dashur e konkuestuar me mund, eshte akoma ne qarkullim, tmerri qe ajo mund te shkruaj ketu me dike tjeter, tmerri qe ai mund te lexoj nga shkrimet e saja gjera te forta dedikuar dikujt tjeter, kshu gjerash pak a shume.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga i/regjistruar Lexo Postimin
    jo ndergjegja, nuk egziston, por XHELOZIA, tmerri qe nje ish e dashur e konkuestuar me mund, eshte akoma ne qarkullim, tmerri qe ajo mund te shkruaj ketu me dike tjeter, tmerri qe ai mund te lexoj nga shkrimet e saja gjera te forta dedikuar dikujt tjeter, kshu gjerash pak a shume.
    Rendesi ka te kuptoje qe fakti qe ai po interesohet per te tani nuk do te thote qe ai e do.

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    do te bej te pamunduren qe ket gocen ta morim Partizone

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    ne ça cepi te Italise jeton ti moj Julianna ? dreqi e mori, paske shume pasion brenda

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •