Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 81
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Mia@ po shkruaj ate qe ndjej. Kam nevoj te flas me dike. Deri tani e kam mbajtur perbrenda cdo gje. Jam vetem ktu. Motra qe jeton ktu nuk mund te flas pasi ka nje karakter tjeter. I vetmi person qe flisja dhe me kuptonte ishte mami qe nuk esht me qe nga 2003.
    Te kuptoj si ndihesh. Megjithate fakti qe motra ka nje karakter tjeter nuk do te thote qe s'mund ti hapesh. Si motra nuk ta do te miren askush. Do te kundershtoje fillimisht, gje qe ne situaten tende eshte mese normale te mos bjere dakort me ty, pastaj do te mundohet te te ndihmoje te gjesh vetveten.
    Une para motres nuk ve asnje tjeter per vete. Eshte shoqja ime me e mire duke qene se jemi afer me moshe. Me vjen keq per mamin tend.
    Shoqeri nuk ke? Do te ndihmonte shume ta humbisje mendjen, dhe ta harroje ate djale qe nuk ja vlen ta kesh mendjen tek ai akoma dhe pas disa vitesh. Vetes tende po i ben dem. Atij mbase i pelqen qe ti shikoje femrat te vuajne per te.

Shikova pak postimet e atij Ergysit.Ai po u cmenka fare moj...
    Megjithse si dihet

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Amore nese i them motres qe ruaj akoma kujtimet e atij me vret fare sepse e dinte per lidhjen time por se din qe vazhdoj ta dua me shum se jeten time dhe qe nuk po arrij dot te jap dhe kto 4 esame qe te laureoem ne tetor. Shoqeri? Ma kan futur perhere.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Kuriozitet moj kuriozitet.Mos ma keqperdor mbiemrin ashtu :P
    Do e kem parasysh here tjeter ;.)

Juliana shkruaj ne nje ditar cfare ndien, duke qene se eshte dicka private dhe teper e rendesishme per ty .
    Ti thjesht je kapur mbas nje kujtimi dhe nuk po i le vetes hapsire te dashurosh perseri
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Shoqeri? Ma kan futur perhere.
    Shprehje Standarte MASHKULLORE kjo, mahhh 2 opsione kam une lidhur me kete dramaturgjine tende,
    1. o ti je duke tallur culon ketu,
    2. o je vertet nje psiko-mentalmente-malata

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Amore nese i them motres qe ruaj akoma kujtimet e atij me vret fare sepse e dinte per lidhjen time por se din qe vazhdoj ta dua me shum se jeten time dhe qe nuk po arrij dot te jap dhe kto 4 esame qe te laureoem ne tetor. Shoqeri? Ma kan futur perhere.
    Atehere gabimin kerkoje te vetja. Je ti ajo qe nuk di kujt ti besosh e hapesh. Nuk e kuptoj si ta ka futur shoqeria?! Apo ti e quan ''futje'' faktin qe ata nuk te perkrahin, e nuk te vijne pas avazit ne melodramat e tua?! Nuk te do njeri o Juliana te rrish tere kohen me turi e qurravitur. Mbase i ke lodh e merzit me kete historine tende te dashurise se humbur, qe e ke te veshtire ta pranosh qe e ke humbur. Me duket se je ne vetmohim.
    Jeton ne nje qytet me ate djalin?

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Mia@ psikologja jone e famshme.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Jo Mia@ nuk me njeh. I besoj shum njerezve dhe ky esht gabimi im i madh. Nuk di ta dalloj kur nje njeri ka 2 fytyra. Kujtoja se shoqja do tmu gjendte afer invece no . Me tha vetem fajin e ke vet doje tu dashuroje tani vuaj pasojat. Nuk jeton me mua

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jo Mia@ nuk me njeh. I besoj shum njerezve dhe ky esht gabimi im i madh. Nuk di ta dalloj kur nje njeri ka 2 fytyra. Kujtoja se shoqja do tmu gjendte afer invece no . Me tha vetem fajin e ke vet doje tu dashuroje tani vuaj pasojat. Nuk jeton me mua
    Fakti qe shoqja nuk bie dakort me ty, nuk do te thote se eshte me dy fytyra. Ti do nje njeri ku te mbeshtetesh supin per te qare, por nuk eshte faji i tyre qe nuk te ofrojne dot supet e tyre tere kohen, se kane dhe hallet e tyre per te zgjidhur. I thone tre vjet. Te gjithe do ishin lodh me te qarat e tua. Je ne moshen me te bukur, jetoje se do behesh pishman per keto vite te rinise qe po i hedh dem kot, per nje fiksim.
    Ika tani se do dal.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Fakti qe shoqja nuk bie dakort me ty, nuk do te thote se eshte me dy fytyra. Ti do nje njeri ku te mbeshtetesh supin per te qare, por nuk eshte faji i tyre qe nuk te ofrojne dot supet e tyre tere kohen, se kane dhe hallet e tyre per te zgjidhur. I thone tre vjet. Te gjithe do ishin lodh me te qarat e tua. Je ne moshen me te bukur, jetoje se do behesh pishman per keto vite te rinise qe po i hedh dem kot, per nje fiksim.
    Ika tani se do dal.
    easier said than done lol

po dhe une keshtu do ti thoja vajzes .. mos i humb vitet se eshte gjynah shijoi ne maksimum se jeta eshte e bukur kur je e re

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •