Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Per ty qe je futur ne thellesine e shpirtit tim, ne enderr je prane buzeve te mia pse dashuria ime te ndodhe tere kjo? Per ty do te beja cdo gje. Sa te shumta jane pyetjet qe ia bej vetes a thua : A ME DON? Vertet te dua por perse nuk me kupton? Do te jesh pjese e pandashme e jetes time. Ah sikur te jemi bashke e te mos ndahemi me..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Do ta besh te ndihet ne faj pse te la sepse ti akoma e do?
    Kaq keq dashke te te doje me pahir?
    Juliana me duket se ty te pelqen te luash rolin e viktimes, lol. Te pelqen te ndjejne keqardhje per ty.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Per ty qe je futur ne thellesine e shpirtit tim, ne enderr je prane buzeve te mia pse dashuria ime te ndodhe tere kjo? Per ty do te beja cdo gje. Sa te shumta jane pyetjet qe ia bej vetes a thua : A ME DON? Vertet te dua por perse nuk me kupton? Do te jesh pjese e pandashme e jetes time. Ah sikur te jemi bashke e te mos ndahemi me..
    thuaji kaq

Che bello! Tu non sei più TU.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Mia@ nuk dua qe te ndihet ne faj. Nuk kerkoj qe te me doje pasi e di qe per ate jam e vdekur. Thjesht shkruaj ate qe ndjej. Kam nevoje te shfryhem pasi jam vetem nuk kam asnje ketu. Motren qe kisha jeton ne Gjermani. Mami me mungon qe ne 2003 me ke duhet te flas? Duhet te isha laureuar ne mars por sia dola dot me mungojn dhe 4 esame,qe duhet ti jap se sben pasi duhet te laureoem ne tetor. Deri tani e kam mbajtur perbrenda cdo gje tani kisha nevoje te flisja

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ai ergysi te donte shume atehere. kot u ndate. lol

une them kerkoje e gjeje prape.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Vajza mos u tregoni aq pickuese me Julianen.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Mia@ po shkruaj ate qe ndjej. Kam nevoj te flas me dike. Deri tani e kam mbajtur perbrenda cdo gje. Jam vetem ktu. Motra qe jeton ktu nuk mund te flas pasi ka nje karakter tjeter. I vetmi person qe flisja dhe me kuptonte ishte mami qe nuk esht me qe nga 2003.

Ndryshuar për herë të fundit nga вlαck'swαn : 03-04-2010 më 16:37

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Oh Julianna me vjen keq per mamin tend. Do kisha shkruajtur ndo nje gje me ironi para se pash kte postin tend te fundit dhe tani nuk me ben me zemra lol

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Mendoj se duhet ti japesh nje shanc te s'qarohet. Kot per kryezitet se cfare do thote

Mendoje se duhet te vazhdosh jeten tende , vitet mbyllin cdo plage .
    Kuriozitet moj kuriozitet.Mos ma keqperdor mbiemrin ashtu :P

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •