- Nëse s'mundesh me e ndreq (rregullu)...
- Njo (një) gjenë...
Postuar më parë nga e panjohura (Vraje)Armikun sa me larg! Fjalia e urtë thotë: Mikun mbaje afër, armikun edhe më afër. Besoj e kupton qëllimin e kësaj fjalie.
Love has no limits
Postuar më parë nga Agim Metbala - Nëse s'mundesh me e ndreq (rregullu)... ..mundesh me e prish, a po bac? ose Nëse s`mund ta rregullosh, mos iu fut fare asaj pune! Ja përshëmbull sikur unë tani! Lol
Postuar më parë nga SinFoni@ ..mundesh me e prish, a po bac? ose Nëse s`mund ta rregullosh, mos iu fut fare asaj pune! Ja përshëmbull sikur unë tani! Lol Përëndetje me nderuar, vërtetë keni sajuar mendime të logjikshme... Më bërët të qeshem me zë... Fjala e plotë e urtë është kështu: - Nëse s'mundesh me e ndreq, bile mos e prish!
Postuar më parë nga Agim Metbala Përëndetje me nderuar, vërtetë keni sajuar mendime të logjikshme... Më bërët të qeshem me zë... Fjala e plotë e urtë është kështu: - Nëse s'mundesh me e ndreq, bile mos e prish! Zemra ju qeshtë gjithmonë i nderuari Agim. Vijojmë me një tjetër; Njeri, mos ik nga e keqja se...
- Nevoja shet...
- Kur s'tka nxe dielli i sabahit...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Kur s'tka nxe dielli i sabahit... ....mos prit te te nxe as ai i akshamit! (keshtu e kam ndegjuar) Pershendetje z.Metbala
Postuar më parë nga Si-hanA ....mos prit te te nxe as ai i akshamit! (keshtu e kam ndegjuar) Pershendetje z.Metbala Mirë e keni ndëgjuar, ashtu edhe është... Përshëndetje e e nderuar...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt