po bejme shetitje, me patina. lol
po bejme shetitje, me patina. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
me relakson shume natyra, kur jetoja ne shqiperi, sapo fillonte te ngrohej koha , ngrihesha cdo mengjez shpejt, ulesha tek shkallet e shtepise dhe shijoja agimin e rrethuar nga era e lulelve dhe e pemeve perqark shtepise.. ketu ku banoj tani jam e rrethuar nga pallate por sa here me jepet mundesia dal dhe shijoj ate pak natyre qe ka mbetur...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
shume me pelqen natyra , por pas punes kur kam te zgjedh midis natyres dhe krevatit, krevati fiton![]()
Me pelqen te ri prane detit dhe te shof dicka te pafund.Me qeteson shpirtin, te gjitha i harroj .
qe ta kompletoj pikceren tamam:
Zakonisht kur dalim shetitje, marrim me vete nje shporte te thurrur bukur kashte mbushur me ca luleshtrydhe, cokolata dhe ndonje shishe me coca cola. Nuk harroj gjithashtu te marrim me vete dhe nje batanije apo carcaf per tu ulur mbi barin jeshil dhe me vesen e mengjezit qe rrezaton aq bukur dhe i jep nje ndjesi magjike sa here qe ulesh dhe lagesh ne te.
Pasi kemi ecur poshte pemeve dhe degjojme feshferitjen e gjetheve qe levizin nga era, shohim njerez te moshave te ndryshme duke filluar qe nga pleq e plaka kapur dore per dore dhe deri te femijet qe luajne e vrapojne njeri me tjetrin. Tek tuk shohim dhe ndonje flutur te na kaloje afer, po permendur cicerimat melodioze te zogjve ciu ciu ciu ciu ciu. Pasi kemi ecur , shetitur dhe thithur ajrin e paster dhe vendosim te ulemi te shijojme me shume rrezet e ngrohta te diellit dhe te hame cocolatet qe kane filluar te shkrihen..
vazhdon me vone,shetitja ne natyre. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
u shyqyre qe erdhe me pranvera.
me pelqen natyra (ne vecanti ne pranvere)
ketu ne vendim time skemi dete e liqene...
me pelqen te rri ulet ne ndonje parke te qyteti,ashtu sic bera sote,u kenaqa...
me pelqen te shkoj p.sh ne piknik diku p.sh ne malin share sic e kemi kodren e diellit,edhe tani veres eshte shume bukure...
te rrishe ne natyre eshte shume bukur,natyra mua me jep gjalleri...me pelqen (por vetem kur eshte koha e mire,vere-pranvere)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
nuk me pelqejne shume shetitjet ne natyre, me shum kam qef detin edhe tu pi te klubi.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Ajo qė s'mė pėlqen tek shėtitjet nė natyrė, ėshtė kur shoh ca qė dalin me qen.
Ka shumė njerėz qė i duan qentė mė shumė se njerėzit.
I kam marrė shumė inat ata qė mbajnė qen.
Me pelqen natyra , relax kur je pak e lodhur .
Vendi ku jetoj eshte teper i gjelber , bashkohem deri diku me antarin siper , na c'menden me qente qe i leshojne te lire.
Vetem kur te afrohet nje 'gomar' i madh qe ta nxjerr piknikun prej hundesh![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt