A Do Te Me Jepnit Perkrahjen Si Ide Qe Te Organizohen Demostrata Paqsore Te Diapsores Shqiptare Para Ambasadave E Konsullatave Kroate Ne Bote Demostrata Te Mergimtarve Shqiptar
; Te Cilve Me Sadizem Provokator Te Mos Them Rracist
Kroacia Ua Mohon Kalimin E Lirė Tranzit Mergimtarve Shqiptarė
Neper Token Kroate E Ata Duan Te Shkojne Ne Shtepi
Shkuarja Ne Shtepi Esht Rruga Esht Qellim Fisnik Per Te Pa Familjen Atdheun Ndersa Cubat Hajdutet Qeveritar Kroat Na Dalin E Na Zhvatin Para
Me Maltretime Duke Mbshur Nji Vagon Dokumente Te Koplikuara Per Nje Vize Kalimi Ky Esht Lloj Maltretimi Sadist E Fashist
Ata Jan Duke Duke Na E Ndalur Rrugen E Lire Ne Shekullin 21
E Duke Bere Plaqke Ne Mergimtaret Shqiptarė Maltretim Anticivilizes Anti Njerzor Hajdut Vjedhsa Dhe Maltretues Te Shqiptarve
Qe Kan Qendrime Te Perhershme Ne Europe Ju Kerkohet Viza
Ne Kalim Tranziti ; Per Ne Shtepi Ne Nuk Jemi Kinez Me Gjeografi
Rrugen Ekemi Andej Per Ne Shtepi Perse Na E Ndalin Rrugen
Shqiptarve
Qe Kan Leje Qendrimi Me Vite Neper Vendet Europiane :
A Nuk Esht Ky Nenqmim Ndaj Europes Qe Na Jep Ne Qendrim E Na Dalka Kroacia Ajo Qe Kekron Viza Tranziti Qe Ket E Ben Per Para Plaqkitje Vjedhje Ndrsa Qeveria Ejone Nuk Ju Qet Viza Kroatve
Pse
Ne Nje Forum Tjeter Kam Thene Te Hidhet Ne Gjygjin E Strasburgut Kroacia
Qeveria Kroate Per Ket Krim Dhe Nenqmim Ndaj Europes Jam I Bindur Se Aiq E E Hedh Ne Gjygj Do Te Fiton Pasi Qe Europa Nuk E Pranon Nenqmimin Kroat Kur Ajo Jep Viza Te Perhershme E Kroacia Per Nje Kalim Kjo Esht Dyerje Dhe Poshtrim Ndaj Europes Dhe Civilizimit Te Saj
Prandaj Strasburgu Do Ta Denoj Kroacine Por Kush Nga Shqiptarėt
E Njeh Shum Bukur Gjuhen Angleze Me Rregulla Juridike E
Do Ta Bej Ket Padi Kunder Qeveris Kroate Ne Gjygjin E Strasburgut
Per Ket Padrejtesi Ndaj Mergimtarve Shqiptar
Te Cilet Koracia I Maltreton Me Viza Kalimi Per Nje Tranzit
Ku Mergimtaret Shqiptar Poshtrohen Perulen Neper Konsullata Kroate Per Nje Vize Kalimi
Qe E Kan Te Vetmen Rruge Toksore Per Te Vizituar Atdheun
Neper Koraci
Neper Diaspore Ka Me Mija Te Interesuar Qe Te Bejne Ket Demostrate Proteste Por Edhe Peticion E Padi Kunder Qeveris Ekroate Ne Gjygjin E Strasburgut
Q Mendoni Ju Per Ket Prpopzim Timin Qe Vazhdimisht Jam Duke E Qit Neper Forume Shqiptare
Me Respekt Per Ju Te Dashur Bashkatdhetar Angerti
Krijoni Kontakt