Postuar mė parė nga 2043 Stern eshte mjeke or kokqyp e kam mike, shoqe te mire e kam ke inat ti Pse mos po do me thane se je mjek ty me ate sjellje une mendova se jam tu shkruar me njeri te civilizuar,por gabim paskam qene, sorry
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga USA NR1 : 19-07-2010 mė 13:25
Postuar mė parė nga USA NR1 Pse mos po do me thane se je mjek ty me ate sjellje,palidhje une mendova se jam tu shkruar me njeri te civilizuar,por gabim paskam qene, sorry ku e pe mungesen e etikes ti mor mik? nese nuk kupton shakane, nuk eshte faji im gjithsesi brb
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
haha po edhe e imja ke(ishte) shaka,LOOOL
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga USA NR1 : 19-07-2010 mė 12:51
Postuar mė parė nga USA NR1 haha po edhe e imja ke shaka,LOOOL Pffff sa u rehatova me pa boks pa pare
Postuar mė parė nga illyrian rex Pffff sa u rehatova me pa boks pa pare E kur ja fillon Round 4 atje,LOL
Postuar mė parė nga illyrian rex Pffff sa u rehatova me pa boks pa pare Me mori malli me te ra boks hundve,po ku me ti gjete hundet se???
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Postuar mė parė nga USA NR1 Pse mos po do me thane se je mjek ty me ate sjellje,palidhje une mendova se jam tu shkruar me njeri te civilizuar,por gabim paskam qene, sorry WOOOW me te vertete paskam gabuar ,ne mend e kisha te shkruaj (shaka) me te vertete i kerkoj falje, Doctor 2043 te ne thuhet Njeri i gjalle gabon,ja pra gabova ne shkrime,sorry 2043
Postuar mė parė nga e panjohura Me mori malli me te ra boks hundve,po ku me ti gjete hundet se??? hahaha me te vertete,ka menduar Illyrian Rex edhe per kete e sa di ai,LOL
Postuar mė parė nga USA NR1 WOOOW me te vertete paskam gabuar ,ne mend e kisha te shkruaj (shaka) me te vertete i kerkoj falje, Doctor 2043 te ne thuhet Njeri i gjalle gabon,ja pra gabova ne shkrime,sorry 2043 Mire de, u murr vesh kjo pune. A mos po don me ja qu edhe burrat per me kerku falje? p.s. O USA (shaka)
Postuar mė parė nga illyrian rex Mire de, u murr vesh kjo pune. A mos po don me ja qu edhe burrat per me kerku falje? p.s. O USA (shaka) a po shkon ty (me te vertete harrova ta shkruaj(shaka) dhe kisha ndermend me erdh pastaj shume keq)
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt