u nis per ne Greqi
u nis per ne Greqi
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
pagoi 1500 evro .
rruges i ndaloi policia , beni pas makines me duart ne koke mundohej ti kthente pergj policit qe i thoshte" kush je ti malaka""??????
Ku do vesh?
por beni nuk di greqisht dhe nuk po e kuptonte. Ca do me mu mor rrote -mendoi
Ik me mire se .............................
Jeto sot se neser nuk i dihet
Beni cdo mengjes para se te shkonte ne pune Nuria ja bente nje kafe dhe me nje puthje e percillte ke dera,Beni ishte i lumtur ishte edhe krenar qe me ne fund gjeti shpirtin binjak.Por nganjeher kur shifte djalin e tij ne koke i silleshin disa dyshime qe e mbrenin shume.
Beni e vendosi te vete te shoqen se pse djali jon eshte me shum se zeshkan?!!!
e nurija e dinte se nje dite do te ban kete pyetje i tha .........................
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
me ne fund ja ktheu shqip,
Do takoj helenen i tha................
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Mirpo doktori 2043 ja zuri rugen e i tha ooooooo gabel ku po shkon keshtu a spo te del nusja jote e po e ngacmon timen..................................
Beni kur pa doktorin me ate inekcion ne dor aq te gjat iku si i mare.....................![]()
Agim Metbala" ♥
............qe e priste matan kufirit me nje gezim te madh ju hodh ne qafe dhe po i pershperiste ne vesh...........
Beni u lodhe duke vrapuar dhe u fut ne nje salle festive dhe i gjeti shoket e vet qe para disa vjetve donin te bejn president te trojeve shqiptare.Nga gezimi ja filluan kenges qe Beni e kendonte kur ishte i pire tap......... hahahahaha mir po va mshtelloj hahahahahha..................
Agim Metbala" ♥
edhe tani beni u pi,u dehen dhe nuk e dinte se si vepronte...
luante si nje i cmendur,pa kontrole...
ku aty pa nje vajze te bukur dhe.......
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ju afrua duke kercyer e ferkuar prane saj e kur kthej koken ajo mbasi beni kujtoj se eshte femer u befasua kur pa se ishte mashkull edhe ate pdbeni deshi te iken por ajo/ai e kapi per beli dhe filloji te vallzon me benin si me qen nje loder.......................
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt