Close
Faqja 36 prej 74 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 733
    i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    ....... ashtu me dyshimin nese ishte ajo apo jo i ulet ne krah. Me shikimet vjedhurazi, i drejtohet:

Ti je ajo ?! - pyet Beni.
    Une jam ajo. - pergjigjet vajza dhe nen zhurmen e muzikes qe buciste ne sfond i drejtohet dhe ......

i/regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    ... te kame menduar vazhdimisht (fillon Ben Mashtrusi ) nuk e di ti por une kam nje muaj qe nuk dal nga shtepia, mbylla nje histrori dashurie, me lendoj pak per faktin sepse kerkoje maredhenie ''treshe'' nesje histori e harruar, sot ndjehem perendia ne toke, ti si je kukull...?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    - Ik ore pirdhu, iu kthye vajza duke hequr nje gllenjke nga shishja e birres.
    Mua kerkon te me mashtrosh ti perseri?
    heh, e kam ngrene njehere kokren e ulirit nga ti une.
    Shko, shko gjej ndonje budallaqe tjeter.
    ...............
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Beni pa spa vendosi te kthehet ne vendlindje se vetem atje e ndiente veten njeri.
    I hypi aeroplanit dhe drejt ne Shqipri,ate e prisnin prinderit aq te permalluar per birin e vete qe kur e pan nga dashuria ja fyten nga nje shqelm ne byc duke e qortuar se pse sishte lajmeruar deri tani.Beni u perkul dhe ju premtoj se me kur sdo ti len me vetem,nena e vet i tha po mir or bir se nena ta ka gjet nje nuse......................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 29-03-2010 mė 16:00
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Beni pa spa vendosi te kthehet ne vendlindje se vetem atje e ndiente veten njeri.
    I hypi aeroplanit dhe drejt ne Shqipri,ate e prisnin prinderit aq te permalluar per birin e vete qe kur e pan nga dashuria ja fyten nga nje shqelm ne byc duke e qortuar se pse sishte lajmeruar deri tani..........................
    hahahahhahahahhaha
    hahahhahhahah,
    qeshte tironsja bln kur e pa kete skene.
    Do e qepesh ti, apo te ta nxjer ty inatin, ju kthye ky i fundit me nje shikim te egersuar nga inati..................
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    ....por kinezi nga Tirona nuk kishte hallin e Benit Ai donte te hapte dyqanin dhe....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ...Pa ja vonuar fare Dhe beni ja kthene na nje shqelm ne mullaqe te dy prinderve. Kjo lloj pershendetje ishte tradite ne familjen e Benit. Bile, bile, kur ndonje njeri i tyre i afert kishte vite pa u takuar me ta, nga malli i teper familjaret e Benit i leshoheshin dhe e shqepnin ne dru. Beni ndonjehere perdorte dhe shkope gome,pranga ose kamzhik. Varet se ca relatash kish pas Beni me kushuririn/en ne fjale. Sa me te afert te ishin me njeri tjetrin dhe sa me shume vite te kish qene larg personi ne fjale, aq me forte kerciste kerbaci. Ishte nje forme e veacante e te shprehurit te dashurise ne familjen e Benit. Thone se katragjyshi i Benit qe kish marre pjese kush e di ne sa e sa beteja krah Skenderbeut, i prite miqte e afert me dyluftime shpatash e ushtash. Po t'ja dilte mbane miku e te arrinte pragun e shpis, miqesia e tyre forcohesh edhe me shume. Nejse, pasi Beni dhe prinderi e tij shkembyen ca shqelma by.theve dhe ca shpulla te shpejta midis njeri tjetrit, ata u nisen drejt shpis...

O Sueda mos e edito here tjeter historine, se me dhjeve gjithe kete pune kolose qe bera une ketu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 29-03-2010 mė 16:14
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    hahahahaha sa kam qeshe.

kur mbrinen ne shtepi beni e pyeti mamin e vete me sa e kuptova ne aeroport me the se me ke gjet nje nuse,a do me tregosh se per kend e ke fjalen?!!!!!
    Nena e vete i tha ulu bir se tani te tregoj dhe keshtu filloj ti tregon se vajza e sheremetit ishte nda nga buri dhe po dojn me ta dhene ty si moren vesht se po kthehesh.
    Beni u shtang ne pyetje ishte Nurija ajo trashalluke qe kur ishin te ri cdo her i versullej Benit,
    benit ju kujtua kur njeher edhe e pate rezuar me forcen e saj qe kishe.........................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 29-03-2010 mė 16:26
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    O zot mendoj Beni po c'far mekati kam bere une qe ta marri Nurin nuk behet kjo pune mendoj me vete. Ate nat ne shtepin e Benit hyn e dolen miq te cilet kishin ardh ta shifnin Benin, Beni nuk mundi te flej ter naten jo nga Nurija qe i sillej verdall ne koke por nga shqelmat qe i kishte marr nga mbar familjaret e aferm e te larget qe i kishin perzir edhe zorret Benit te shkret..
    Te nesmern Beni doli te pi nje caffe, pa kujtuar fare u takua ne nje Amerikane te bukur aty ne Tiran ajo i propozoi Benit te shkonte ne Amerik me te, keti te fundit i erdhi ne mend se ashtu do te ikte nge Sheremet efendiu dhe e bija a tije..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ne rregull i tha beni do vi me ty ne amerike por me pare do shkoj te mbledh ca leke qe mi kane borxh ketu e disa vjet.
    Shkon Beni dere me dere te mbledhi borxhet...............

Faqja 36 prej 74 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •