Close
Faqja 31 prej 74 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 733
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    e therret gjyshen dhe i lutet ti sjelle duhan dhe gjyshja vete dhe i sjelle bar jeshil, na dridhe , i thote gjyshja dhe hajde ta ndajme bashke, por lema edhe mua pak internetit ta shaj pak ne facebook ate komshiun qe me shkeli syrin sot ne mengjes.....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    O pis pse me shkele synin, ca ........ do.Por komshiu kishte ra me flejt.
    Ah sa e veshtire qenka jeta virtuale-mendoi beni
    Bari filloi te bej efekt , filloi cdo gje ti dukej jeshile , gjelberim, zogjt qe ciceronin siper kokes , syte qe xixelloni dhe i erdhi nje idee ..................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 28-03-2010 mė 07:02
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Do ti kerkoj shoket e burgut dhe do ja filloj politikes,do te behem President i trojeve Shqiptare,
    kishte deshir ta ben Shqiperin e madhe qe te mundet te shfrytzon edhe me shum me dallaverat e tij.
    E thiri SERAFIMON dhe.................................
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e PeterPan
    Anėtarėsuar
    07-03-2010
    Vendndodhja
    NEVERLAND
    Postime
    413
    ............ja tregoi planin qe kishte.
    Serafimon i tha qe ishte ok por donte tja bente te ditur edhe busavates,keshtu qe...

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    ....................... pasi u mendua mire ashtu edhe beri
    Pastaj u mendua edhe njehere dhe tha ndoshta do ishte me mire te merrte dhe mendimin e Izadores qe......................
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Izidora njihte politiken e shqiptarve dhe kishin shpresa se me oratorin e stern do ti ja dalin kesaj radhe per tu bere te popullarizuar.
    Keshtu vendosen dhe me ane te F/SH te gjithe u mlodhen dhe filluan debatin kush eshte pro..............
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ...renjes bythes Klodit te Big Brotherit. Izadora thoshte opo larg bythes time, pa flaken si ka vene. Fundja bycen e vet e ka. Une jam e hapur ne kete aspekt. Secili mund te bej ca te doje me by.then e vet. Ne ate moment hidhet Sterni; Izi dakort jam dhe une me ty, ai bycen e vet e ka. Po a e di ti se statitistika e fundit te Universitetit te Ohajos tregojne se nje ne tre persona qe i bien defit eshte i infektuar me Aids? Dhe nje ne pese nga ata, mundohet te infektoje ata qe i rrethojne, duke ja bere gjithe situaten e renjes byces aq te lehte dhe te bukur. Ku ne te njejten kohe s'eshte aspak ashtu. Dhimbja ne fillim eshte e papare Izi. Flase nga eksperienca personale ketu. S'eshte pune statistike, jo. Pa mbaruar mire fjalen Sterni, ne debat kercet Daja Goni: Ca, ca thate, kush eshte pro dhe kush kunder rreth renjes defit? Hajde more internacionalista fshini bycen. Ne litar gjithe pederat. Kjo s'eshte tradite e jona. Shqiptaret jane burra me namus. Burri qe eshte burre bene nje kile shurre. Ne keto momente vine Enii e shthurura...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 28-03-2010 mė 08:03
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Endless mbasi tha keta fjal e kapi panika dhe tha me vete ik byc se t'lash.
    biseda shkonte verdall as kushe se..............................
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ...permendte me punen e byces. Nje homofobi e pa-papare pllakosi ne forum...Sueda si goce e shkathet qe eshte, qe 'sja qeni shkopin s'ja ha, po e ha vete (lol), ngriti zerin dhe tha : E di si eshte puna, une kam besim te verber te aftesite e mia femerore, me rreshtoni sa pedera te doni, ja ku ja u them ketu ne shesh te grave dhe burrave si to, qe une kam per ti kthyer shpejt e shpejt ata ne hetero. Vetem dhe vetem pasi te kene kalur nje cerek oresh me mua ne krevat, tapet,cimento, ashensor a shkalle pallati. Kam per ti hedh tuc gjithe pederat. Me vini ne prove po te doni. Foli gjithe bindje Sueda. Aty nderhyn tetovarja dhe i thote: Motrushe ci ke keto qe po thua, nuk po me dukesh me si ajo suede qe kam njohur. Ti..
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    dhe Beni pasi doli nga efekti i barrit jeshil tha i trullosur, cjane gjithe keto enderra makabre bythash qe pashe , bobo, keshtu eshte kur pin barin e gjyshesh,vete shpejt tek kompjuteri por gjyshja nuk ja linte rradhen, sec po komunikonte me dike ne msn kur shikon mire fotografine e atij me te cilen fliste gjyshje spo u besonte syve , ishte nje djale i ri dhe.....

Faqja 31 prej 74 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •