.....por ma von i tha Serafimit
- une nuk dua te behem nazist , pse ? ata jan njerez pa floke.. edhe nuk e njohin muziken blues ...
une dua te shkoj ne Missisipi edhe mos me pengoni ju lutem ...
.....por ma von i tha Serafimit
- une nuk dua te behem nazist , pse ? ata jan njerez pa floke.. edhe nuk e njohin muziken blues ...
une dua te shkoj ne Missisipi edhe mos me pengoni ju lutem ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 26-03-2010 mė 22:08
E Beni u nis per Misisipi....Kishte vetem problemin me shqiptimin e fjales misisipi..
Por megjithate,nje fare kulture e kishte fituar, e kaloi kete veshtiresi,e shqiptonte shkurt Mis...
Kur ariti ne Mis,pa qe njerezit ishin me ngjyre te zeze,u kenaqenkan dora jone...Sa te shetit qe jemi ne gabelt...
Kur e moren vesh se Beni kishte bere lutje tek Zoti..(me goje,se me shkrim e kishte te veshtire).Beni ishte lutur,qe te mesonte te kendonte bluz...
Po ju pergjigjen;qe perpara duhet te mesosh Angishten...
Nuk ka problem u pergjigj Beniam degjuar Saliun qe flet anglisht ne parlament...
...edhe ju kujtua edhe John Belushi ( shpirtin e past ne xhenet )
edhe ai ishte blues , edhe ai keshtu ja ka fillu....
duke e ndegjue John Lee Hooker... tha Serafim e gjeta , Hallelluja ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 26-03-2010 mė 22:27
Prit Busavate,se akoma se kemi ēuar ne kongresin Amerikan...
Sna leke me shajt njeri sot...haha...(as Benin)..
Beni eshte djale i mire nuk eshte racist,me te bardhet..
nuk behet Beni KKK se ata keshtu kan qef , por Beni e din mir se secilit i nevoitet dashuria ...
e ajo ishte atij qe i mungonte... Fikretja
ditet shkonin duke e mesuar blues-in por netet ishin te errta pa ngjyra , ishin te zeza ,
e Beni ishte mesua ndyshe , netet ne fshat malore me qiell plot yje edhe hena e shendritshme , blegerima e deleve ...
qyteti ishte tjeter , me drita neoni edhe klithma te njerzve te dehur , kaos....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 26-03-2010 mė 22:46
Beni,u be nje njeri si gjithe te tjeret.Me nje jete te regullt,me nje pune te mire,me nje shoqeri te mire.Po mbas shpatullave kishte lene nje tragjedi dashurie,Fikreten.
Kjo dhimje plage,qe kishte ne zemer e mundonte shume....
por Beni kekoi ndryshime...
haroje Fikreten se ajo asht martue
haroj te gjitha qe mes neve kan ndodhur ...
tash jam i lire .. te kendoj Blues...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 26-03-2010 mė 22:59
Krijoni Kontakt