Ai ishe bere qull ne shtrat, U zgjua dhe afer e pa nje foto ne tok i kishte rene dikuj nga forumi por nuk ditke se kujt e morri foton po e shiqon ishte fotoja e Llapit si duket ai kishte fjetur me Benin ate nate...............
Ai ishe bere qull ne shtrat, U zgjua dhe afer e pa nje foto ne tok i kishte rene dikuj nga forumi por nuk ditke se kujt e morri foton po e shiqon ishte fotoja e Llapit si duket ai kishte fjetur me Benin ate nate...............
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dhe me Llapin fjeta mendoi BENI
Qe te kthjellonte mendimet u cua nga krevati dhe filloj te bej nje caffe te forte te mblidhte veten .................
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
I tha mamase ti fliste Hasbijes , gjitones qe ishte eksperte ne filxhan.
Erdhi hasbija me nje shami te lidhur ne koke ti thoshte filxhanin benit .
Po po tha Hasbija shume i zi ky filxhan, pse je merzit...............
dhe Beni heshti. Tha me vete, mos ti them gje une kesaj se si e kam hallin. Te shofim nje here ne e meriton pakon me llokume, qe na e kerkon sa here qe na shef filxhanin. Degjo-i tha Hazbija-shoh dy persona te ulur ne bisht dhe se ca i cucurisin njera tjetres ne vesh. Kush eshte ky personi me F qe nuk po e dalloj dot se ca dreqin eshte, mashkull apo femer? Se keshtu nga aparenca ngjan si burre, po zerin e ka si femer-e pyeti Hazbija. Hmm... Fikiretja i erdhi ne mendje menjehere Benit. C'rendesi ka -i tha Beni- se kush eshte, po vazhdo, vazhdo. Ca thote? Po ja duket sikur ky travestiti me germen F te do jashte mase, dhe po i hap zemren kesaj tjetres. Dhe me duket se kjo tjetra qe duket nje goxha femer, me te tera pjeset e trupit ne vendin e duhur dhe me parametra goxha te beshme, duket sikur po e degjone ter vemendje dhe po i qan hallin, por qe nga ana tjeter thjesht do qe te zbuloj deri ku i shkojne ndjenjat F-se per ty. Se edhe kjo me duket paska rene brenda kok e kembe me ty, o hamshori lagjes-ju drejtua Hazbija duke lepire buzet. Hmm.. Nurija tha me vete Beni. Po ca thone tjeter, ca thone- ju kthye Beni perseri gjithe kuriozitet. Po ja per pune permasash e kane llafin... por se per ca permasash...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 16-04-2010 mė 05:18
Without deviation from the norm, progress is not possible
Hazbija i ja ofroj filxhani per te shtupur deshiren dhe ku futi gishtin ne filxhan i mbylli syt dhe beri deshiren,Hasbija u skep nga habija kur pa se qfar imazhi kishte lene gishti i Benit,dhe................
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
......Qenke me fat te modh ti,po..........
Pse e theve filganin e pyti ajo.. Beni kishte ca mendime ne koke dhe ja futi gishton por me forc te madhe sa qe e theu menjeher.. Hazbija si Hazbija me e morri Benin dhe e futi me nje dhom Hoteli.........................................
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
dhe i thai do te mbesesh rrebel ,keshtu thot falli! beni ra ne mendime...
...........mendoni,sa budalla qe jam, ce du Hazbien une, kur kam Neten me te mire dhe ju kthye saje me....
ironi,,por falltorja i tha hej ki kujdes se po mbetesh pa dhemb,,beni u frikesua shum dhe mendoi .....
Krijoni Kontakt