..........i shkreti duke ferkuar prapanicen mga dhembja vazhdoi rrugen duke thene, sa budalla qe jam,si nuk u mbusha me mend asnje here,mua asnjera nga keto shqipetarkat nuk me do,po provoj me gjermankat se ata nuk ma hyn nedru..............
..........i shkreti duke ferkuar prapanicen mga dhembja vazhdoi rrugen duke thene, sa budalla qe jam,si nuk u mbusha me mend asnje here,mua asnjera nga keto shqipetarkat nuk me do,po provoj me gjermankat se ata nuk ma hyn nedru..............
sa vjecare ka tani beni?
sipas shkrimeve te juaje duhej te ishte nja 50...
ky po mduket se ne vende rin hahah ( shaka)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Beni mendonte se gjermanet jan me te lehta por edhe e dinte se po por e dinte se ata ishin vetem per avantura e ky simbas moshes qe ka tani kerkonte nje grua per me krijuar familje se vjetet iknin e Beni vetem ecte veten pa grua pa femij............
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Hahahahaha.............te pershendes Sueda,ndushta ndonje here,shpresa vdes e fundit.Edhe beni ec e ec desi sa............
diku ngeci.....hahah
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Tha Beni nuk marr me mire nje femije nga jetimorja dhe pastaj gjej grua.Si gjithmone beni gjerat i bente anapolla .Beri letrat per te marre femije >erdhi dita qe do vinin punonjesit sociale per te pare se ku jetonte .Cte shikonin nje shtepi me balte , pa dysheme .As krevate nuk kishte , Beni flinte ne shesh ne shoqerine e buburecave .Popooooooo
buburrecat, pasi pershendeten miqesisht te sapoardhurit, u ofruan kafe dhe raki dhe ia shtruan muhabetit ne lidhje me edukimin e femijeve. pasi ua mbushen mendjen punonjesve sociale se ata ishin prinder me te mire se beni, ceshtja mori fund dhe femija u adoptua. sa u gezuan buburrecat! ata menduan qe emrin femijes t'ia vinin...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Dhe vendosen ta therasin Beni ecen veten.
Por ne momentin e kontrates qe duhej te njeshkruhej njera grua nga organet sociale kundershtoj per adoptimin e femijes pa u martuar Beni!!!!!Tha kjo seshte e mundur kur te martohet shofim dhe.................
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Qyqa..ku paska vajtur beni hahahahaha.
Ku mbeti tani??
Beni nuk ndihej mire ne kohet e fundit aj bente nga do qe kalonte rruges sikur luftonte me armiqe me arm ...po ,po me arm zjarri ,dikush tha nga ata qe e njihnin benin ,qe ishte rrit me benin se ai Bani kishte vajtur ne nji vend te larget ,deshironte veq luft se si e quanin ate ven harrova po me than se ishte lart aaa..me duket teteni apo diq ngjashem...
Krijoni Kontakt