vjehrit ju kujtua sidomos dita kur benin e beren Synet,ai ishte kasapi qe kishte haruar briskin e fikretja a futi ne sopat...................
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
kjo teme do te ishte shume e bukur neqoftese 3 anetare do te ishin aktiv ne historine e ndonje tregimi (fantazie) deri ne perfundim, por jo kshu si palloshat, futen te gjithe dhe ēfar te vjen ne mend shkruaj.
fate un puo schifo, sinqerisht
HAHAHAHAH..
Po ta han dreqi Benin po u mytet tu i gjet femra pi fikretes e deri te murija shum u ban leni djalin rehat te ecen vete.![]()
Agim Metbala" ♥
Beni kesaj radhe vendosi te ndryshon tha stopppppppppppp
kush me sdo te guxon te me imponon qe nga femirija jam nen dikim te tjerve,dua te jetoj jeten ashtu si me konvenon..............................
Ja nga sot do te meditoj dhe ndoshta do te behem prift!!!!!!!!
Agim Metbala" ♥
Beni deshi te ec vetem por e ka thyer Kemben . Dhe po rri ne shtrat e Murija po ja mban deri sa po urinon thot me vete vjehrri...................Vajza ime po ja prek...............
Ti sherbej krishtit si sherbetor i devtshem.........................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Roi : 31-03-2010 mė 12:11
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
pershendetje i/regjistruar....
jo pa arsy e kam hap kte tem te zona e Lojra dhe Rebus ne menyre qe sejcili te shkruaj sipas fantazize se vet ,ta kalojme kohen dhe te argetohena.
per ato qe dojne me lexu ndonje gja ma serioze te futen te tema e letersis ose ne ndonje teme tjeter.
rrespekte.
PS : ju lumshin durt kush ka shkru ne kte tem sepse jam shkri tu qesh.
vazhdoni keshtu,ju lumte .![]()
..............por me qe Nurija e njeh Benin se si sillet ai kur eshte Tap Topi as qe e cante koken per Benin e dehur.Ajo me gishtin qortues po i thoshte...........
Krijoni Kontakt