Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 79
    Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Po ti c'pate? Mos ishe ti qe i mbaje megafonin Kosturit apo ishe diku midis "turmes" demonstruese?
    Hej, Duje si veten tate, po shof se i ke zgjeruar pak "mandatet" :

.....kishesaliskeshtuardhetosin....
    Shume vone e keni kuptuar qe dhe ai ju ka dale nga duart.
    Rrofte Sala
    Rrofte Tosi
    Lart Rama
    Poshte Gramozi
    Sduam padron edhe tiran
    Nganjehere , me pak veshtiresi , kuptohesh cfare kerkon te thuash.
    Po me se shumti smeresh vesh as me terxhuman.
    Ne, protestijme dhe denoncojme, se jemi si shumica e popullit shqiptar!
    Organizojme dhe do te organizojme manifestime te tilla, sepse jemi njerez me shpirt, që i duam dhe kemi dashuri per njerezit dhe vendin!

astritkosturi.com

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Akoma ketu je ti Astrit? Ik se shoket jane mbledhur para teje.
    Po patet kohe hidhuni dhe gjer nga ambasada greke...
    Ne jemi me emer e mbiemer, pa maska, me te mirat dhe difektet tona...!
    Edhe ne mund te ishim bere ushqim per peshqit, edhe ne mund te kishim mbetur pa emer e mbiemer, fundeve te detit, sepse keshtu...në fije të perit kalon ende jeta e çdo shqiptari!
    Prandaj denoncojme dhe nuk do reshtim asnjehere, derisa Jeta jone te gjeje qetesi e siguri...! Pra, në emer te jetes dhe dinjitetit shqiptar, per barazi ligjore, gjinore dhe barazi sociale! Kjo, eshte kauza e shumicës së shqiptarëve!

http://www.youtube.com/watch?v=ydntj2JV2BI

http://www.youtube.com/watch?v=M9Xf8ABCPtU

http://www.youtube.com/watch?v=5iQebTYoM08
    Ndryshuar për herë të fundit nga Astrit Kosturi : 03-04-2010 më 16:41
    astritkosturi.com

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

doni me .....

Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Ne jemi me emer e mbiemer, pa maska, me te mirat dhe difektet tona...!
    Edhe ne mund te ishim bere ushqim per peshqit, edhe ne mund te kishim mbetur pa emer e mbiemer, fundeve te detit, sepse keshtu...në fije të perit kalon ende jeta e çdo shqiptari!
    Prandaj denoncojme dhe nuk do reshtim asnjehere, derisa Jeta jone te gjeje qetesi e siguri...! Pra, në emer te jetes dhe dinjitetit shqiptar, per barazi ligjore, gjinore dhe barazi sociale! Kjo, eshte kauza e shumicës së shqiptarëve!

http://www.youtube.com/watch?v=ydntj2JV2BI

http://www.youtube.com/watch?v=5iQebTYoM08
    doni me per behlulin.......

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    doni me per behlulin.......
    Nuk e llogjikon dot ti Astrit Kosturin.
    Je(ni) shume larg.Ai ka nje faj(jo) qe vjen ne dite te caktuara ne forum.
    Por smerret me llogje si puna e jone(imja).
    Mdk.

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Duke Ju falenderuar, per vemendjen dhe ndjeshmerine Tuaj njerezore, do të deshiroja të jemi bashkë, më shume qytetarë të lirë e të shendetshem në ndergjegje... dhe me kurajo të krijojmë një presion të perhershem e te organizuar popullor... Vetem duke protestuar, shpresohet të krijohen kushtet për një mjedis të qetë, si pasojë e drejtësisë ligjore, barazisë gjinore e sociale dhe mbrojtjes së njeriut si qënie natyrore e shoqërore, me mbrojtje ligjore e siguri reale të punës e pronës...!
    Pra, integrimi europian, kerkon edhe protestat popullore, per t'u mbrojtur nga skllaverimi e shtypja, nga asimilimi, per te siguruar ekzistencen tonë........!
    Pershendetje te perzemerta!
    astritkosturi.com

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Nuk e llogjikon dot ti Astrit Kosturin.
    Je(ni) shume larg.Ai ka nje faj(jo) qe vjen ne dite te caktuara ne forum.
    Por smerret me llogje si puna e jone(imja).
    Mdk.
    vetem per behlulin po flet...se nuk i plasi by.tha per te vdekurit qe i perdor per marketing te tij...vertete jam larg pasi asesi nuk dua te jem afer njerezve te tille qe shfrytezojne fatkeqesite e te tjereve per poena per vehte...

nje filozof ka thene '' kurre mos e ngre lumturine tende mbi fatkeqesine e te tjereve....''

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    vetem per behlulin po flet...se nuk i plasi by.tha per te vdekurit qe i perdor per marketing te tij...vertete jam larg pasi asesi nuk dua te jem afer njerezve te tille qe shfrytezojne fatkeqesite e te tjereve per poena per vehte...

nje filozof ka thene '' kurre mos e ngre lumturine tende mbi fatkeqesine e te tjereve....''
    N.q-se e ka per marketingun e tij harram e paste.
    Koha do ta tregoje?????
    Ka thene dhe nje filozof tjeter: fytyren e vertete te njeriut e shikon kur eshte ne pushtet.
    Keta aktualisht jane te tille,sipas mendimit tim.
    Mire e ke shkruajtur: kush lumturohet mbi varret e te tjereve eshte PUSHT.
    Jemi dakord.

Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    N.q-se e ka per marketingun e tij harram e paste.
    Koha do ta tregoje?????
    Ka thene dhe nje filozof tjeter: fytyren e vertete te njeriut e shikon kur eshte ne pushtet.
    Keta aktualisht jane te tille,sipas mendimit tim.
    Mire e ke shkruajtur: kush lumturohet mbi varret e te tjereve eshte PUSHT.
    Jemi dakord.
    Ndoshta, nuk ja vlen replika, por sa per t'ua kujtuar, se nuk jemi njerez me pushtet, dhe te pushtetit. Jemi njez punetorë, studiues, te paperkedhelur, por te suksesshem me zotesine tone, me historine tone, duke krijuar dhe lartesuar personalitetin, por edhe UN-in tonë.
    Nejse, gjithnje do kete nga nje bisht, kur behet fjale per aksione të tilla, por... dhe po e pate nje të tillë, me siguri qe do ta presin...!
    Në ka dikush, mendime e opsione, per te bere me te miren e mundshme, jam i gatshem te diskutojme e t'u degjoj... ndersa muhabete rakie, mbush e zbraz, as kam per t'i lexuar e degjuar më... Kush ka oreks le te grije...!
    Ai, që më suflon e drejton nga brenda, më thotë të eci perpara i suksesshem, dhe mosbesuesit e skeptiket, binden vetiu, duke ardhur gjurmeve te suksesit...!
    astritkosturi.com

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Ndoshta, nuk ja vlen replika, por sa per t'ua kujtuar, se nuk jemi njerez me pushtet, dhe te pushtetit. Jemi njez punetorë, studiues, te paperkedhelur, por te suksesshem me zotesine tone, me historine tone, duke krijuar dhe lartesuar personalitetin, por edhe UN-in tonë.
    Nejse, gjithnje do kete nga nje bisht, kur behet fjale per aksione të tilla, por... dhe po e pate nje të tillë, me siguri qe do ta presin...!
    Në ka dikush, mendime e opsione, per te bere me te miren e mundshme, jam i gatshem te diskutojme e t'u degjoj... ndersa muhabete rakie, mbush e zbraz, as kam per t'i lexuar e degjuar më... Kush ka oreks le te grije...!
    Ai, që më suflon e drejton nga brenda, më thotë të eci perpara i suksesshem, dhe mosbesuesit e skeptiket, binden vetiu, duke ardhur gjurmeve te suksesit...!
    Astrlt me fal personalisht.
    Ech c'far te shkruaj me teper.
    Nuk kam aq bindje...
    Mundohesh apo.
    lg

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

doni me per behlulin..

doni me per behlulin....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •