gazeta 55, kjo kellire e shtipit, funderrine qe ka simotra vetem zp e rd ...
i vjen era ... kuterbon ... punizem i gjalle ...
gazeta 55, kjo kellire e shtipit, funderrine qe ka simotra vetem zp e rd ...
i vjen era ... kuterbon ... punizem i gjalle ...
Ka ca gjëra që nuk po "kuptohen"!
Ore shokë të majtë!
97-ta u bë në 97-tën.Për tetë vjet,PS-ja i kishte të gjitha mundësitë të zbulonte se kush e bëri atë.Askush nuk e ndalonte PS-në të vinte para përgjegjësisë këdo që kishte lidhje me të.Kush e frymëzoi,kush e organizoi,kush e udhëhoqi e ku përfunduan ata.Tani pse nuk e bëri PS-ja, nuk besoj se do kalem të gjatë e shkollë të madhe.
Por e lemë për një moment 97-ën e flasim për sot.
Po biem dakort që Berisha nuk di,është i paaftë,nuk lufton dot krimin e organizuar,korrupsionin,trafikun e drogës,etj.
Po kush janë alternativat?Nuk po i lexojmë dhe dëgjojmë gjëkundi!
E para. Si do ta luftojë Edi Rama korrupsionin?
E dyta. Si do luftojë trafikun e drogës?
E treta. Si do ulë nivelin e varfërisë?
E katërta. Si do shtojë numrin e të punësuarve?
Janë shumë pyetje të tjera dhe besoj se përderisa këto nuk i ka thënë udhëheqësi tuaj,nuk mund t'i thoni as ju.Si ka mundësi që nga një program 1000 faqesh mos të hidhet në treg asnjë faqe?!Si do mundet ai të na mbushë mëndjen për programin e tij?!
Ja do hapen kutitë dhe na del se fiton Edi Rama.Ja e mori edhe kryeministrin.Për freskllëk?Për të thënë vite më vonë se u bëra edhe kryeministër apo për të thënë që në Shqipëri mund të bëhesh çfarë të duash mjafton që të kesh ca lekë e të të vinë pas ca të tjerë që kanë edhe ata ca lekë?!Apo për të bërë gallatë me togfjalëshin "të jemi afër popullit,të qajmë hallet e tij sa majtas e djathtas,të shkojmë përsëri fshat më fshat e tu themi atyre fermerëve se çfarë duhet të mbjellin e pastaj kur të bëhet ta korrin,jemi parti e popullit,e dimë se si do ta bëjmë vëndin por për momentin jemi të zënë me punë...!
Pra besoj se kuptohet që nuk ka alternativa.Atëhere si?Përse e do pushtetin?
Atë Otranto që është një turp për qeverinë italiane të asaj kohe dhe po aq turp edhe për ata që e organizuan,si nuk u bë vallë gjithë kjo zhurmë në këta 13 vjet por befas zbulohet sot?!
Të kritikosh qeverinë,gjëja më se normale dhe shumë e pranueshme por, mos të japësh alternativa,shumë dashakeqëse dhe me një prapavijë për tu patur "frikë".
Shoqata Iliria - Lidhja e emigranteve shqiptarë - Romë, per 15 vjet me radhe, ka luftuar shesheve të Italise, me mijera shqiptarë nga pas dhe ka sigruar leje qendrimi dhe dokumenta te tjera, te nevojshme per emigrantet. Por, edhe per Otranton dhe tragjedi te tjera me shqiptaret, ka manifestuar dhe bere protesta te tjera, deri edhe greve urie, që falë teknologjise, gjithekush mund t'i shohi në youtube.
Ndersa kete vite, u manifestua ketu dhe per kete duhen falenderuar, që e zgjuan Tiranen e fjetur e te pergjumur, duke nisur keshtu edhe nje tradite te re jashte partie e jashte qeverish...
Në videon më poshte, mund te degjoni nje pjese nga fjala ime, ...por edhe nga premtimi im!
astritkosturi.com
Mire si fillim Astrit.
C'rendesi kane numrat . Sot eshte koha e ideve. Dhe nja dy tre prova te tjera dhe je i gatshem per deputet. C'rendesi ka ne cilen ane...
perse nuk iu pelqejne te vertetat qe shpreh Kosturi ... perse mos te behet nje demonstrim i pavarur qytetar ... perse trembeni nga maja e asbergut te revoltes qe kane krijuiar ne mendjet e zemrat e Shqiptareve ato te dyja parti bija te sigurim-punizmit dhe satelitet e tyre ... perse kerkoni paret dhe djersen e emigranteve dhe nga ana tjeter i perjashtoni nga çdo e drejte ne vendin meme ...
sa e sa te tjera ... kerkoni ta mbani kete popull si tufe delesh ... por jo gjithmone ...
skema katoviciane, sherbetoret katile si salis, tos e mollos jane bere eksponentet e te keqes per kete vend, per kete popull ...
edhe ju servila, lejfene, te pamoral, te pashpirt ... jeni mish per top i salis, tos e te tjere uzurpatore te vullnetit te popullit ... me radhe, padronet kane per tiu flakur ...
...
Po ti c'pate? Mos ishe ti qe i mbaje megafonin Kosturit apo ishe diku midis "turmes" demonstruese?
Hej, Duje si veten tate, po shof se i ke zgjeruar pak "mandatet" :
.....kishesaliskeshtuardhetosin....
Shume vone e keni kuptuar qe dhe ai ju ka dale nga duart.
Rrofte Sala
Rrofte Tosi
Lart Rama
Poshte Gramozi
Sduam padron edhe tiran
Nganjehere , me pak veshtiresi , kuptohesh cfare kerkon te thuash.
Po me se shumti smeresh vesh as me terxhuman.
Dhe kur kane mbaruar te gjitha...
Lavdi Markesizem - Leninizmit gjithmon fitimtar
He me te lumte dora.
Enver ngrehu nga varri
se ne na mbaroi bari
Ngrehu te shoc demonstratat perpara Komitetit Qendror,.
Ah Enver, Enver pse nuk i shkove te gjithe ne sater qe te mos vinte kjo dite.
Shoqata Iliria - Lidhja e emigranteve shqiptarë në Iltali, ka 13 vjet që manifeston rrugeve të Italisë, edhe per Otranton, duke denoncuar qeverine italiane, si vrasese...! Ndersa, kete vit po Iliria, që une perfaqesoj ketu, në kete dite simbol, te vrasjes shteterore te 28 marsit, zgjoi Tiranen dhe rruget e saj, duke denoncuar jeten e tragjedizuar e gerdecizuar shqiptare, si nje rrezik potencial per te ardhmen e shoqerise....
astritkosturi.com
Krijoni Kontakt