Per mua martesa eshte thjesht nje leter qe legalizon dy persona qe bashkjetojne .Ceshtja eshte se kur duhet te ndahet cifti duhet te bredhi neper avokate.
Per mua martesa eshte thjesht nje leter qe legalizon dy persona qe bashkjetojne .Ceshtja eshte se kur duhet te ndahet cifti duhet te bredhi neper avokate.
sqenka gje dhe martesaaaaaaaaaaaaaa
me mir beqo![]()
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
...une se di pse diskutoni vetem per anet negative te marteses
Martesa ka shume ane pozitive, viktimes i jane mbyllur te gjitha shtigjet per tu arratisur :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Natyrisht qe kam dhe mjaft shoke qe kane zgjedhe te mos martohen.I thashe njerit se te gjitha mire i paske , me shtepi katandi me tv pjate e e full HD dhe ske perse te jesh prishman.Po me tha mire i kam te gjitha por s'kam kush te mi prishi!!!!!!!!!
Te gjitha keto dislkutimet tuaja fundja cojne ne dilemen "Ta kem apo mos ta kem," kete mbesen time qe kam ketu e qe ma derdhi dhe ushqimin ne preher, po me han veshin e gjuan me luge, me nget tastjeren e s'me len me shkrujt.Ore jeni ne terezi ju?Po njeriu merr dhe nje prostitue dhe e kthen ne rruge te drejte e krijon me te familje.
sikur martesa te kishte vetem ane negative ata qe jane te divorcuar apo vev nuk do deshironin te martoheshin per te dyten apo te treten here ....
Mendoj se asgje nuk eshte perfekte ne kete jete!!Edhe martesa si gjithe fenomenet e tjera ka ato momente pozitive dhe negative.Rezultati varet se sa kan qene te afte partneret te njohin njeri tjetrin perpara se te vendosin te martohen.Ka martesa te sukseshme, ka edhe te deshtuara.Kjo ndoth edhe ne dashuri edhe ne bashkjetese edhe ne shoqeri.Mos te them ne cdo aspekt te jetes.Ne cdo etap te jetes te gjithe kemi provuar fitoren dhe deshtimin.Martesa eshte dicka shume e shenjte.Te pakten dihet se kur dy persona vendosin te martohen ata e duan sinqerisht njerit tjetrin dhe i premtojne njeri tjetrit se do ti qendrojne prane ne dite te gezuar dhe te veshtira.Si deshtimi edhe lulezimi i marteses eshte veper e te dy paleve.Se ka fajen martesa po aftesite e partnereve.Deshtimi i martesave po tregon qarte qe njerzit po shkaterohen gjithemone e me shume.S'ju pelqen te jen te rregullt e serioze.Duan jete te lire pa moral e pa detyrime per brezat e ardhshem.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Një herë një njeri i moshuar tha: Kam qenë avanturist, kam bredhur gjatë gjithë jetës sime nga një femër tek tjetra si ajo bleta duke thithur nektarin lule më lule, por tani që u plaka nuk kam më fuqi, pikërisht tani më nevojitet një krah mbështetjeje më shumë se kurrë. S`kam njeri të ndërroj një fjalë, të ndaj momentin kur qaj dhe kur qesh...
Nga këtu lind pyetja:
Si do të jetë gjendja e juaj atëherë, kur të shtyheni në moshë, të kërruset beli juaj dhe deformohen fytyrat tuaja?
Atëherë kush do të kujdeset për ju? Kush do të pyes për ju? A e dini se kush kujdeset për të vjetrit, i ruan dhe i nderon ata? Bijat dhe mbesat e tyre.
Kurorëzimi bashkëshortorë është garanca maksimale për gruan dhe burrin, me një fjalë janë vet mbretërit e lumturisë.
Ndryshuar për herë të fundit nga symphony : 15-03-2010 më 05:11
Love has no limits
Martesa eshte gjeja me e bukur qe mund ti ndodh njeriut... akoma me e bukur do te ishte qe te gjente nje njeri me respekt dhe dashuri te ndersjelle,gje qe ne ditet e sodit pak e veshtire.
Inteligjences Zoti i ka vënë kufi kurse idiotesisë jo.
Konrad Adenauer
Krijoni Kontakt