Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    61

Me ndihmoni me pergjigjen e kesaj pyetje ju lutem

Motra Ime Ka 3 Vjet Qe Eshte E Martuar Dhe Eshte 35 Vjet ,,nuk Ka Femije Ajo Do Te Rije Dhe Ca Qe Te Mbaroje Masterin Pastaj Thote Pas Dy Vjeteve Kur Te Kem Kushte Une Jam E Shqetesuar Per Te Sepse Eshte 35 Vjet,,,mbetet Shtatzane Ne Moshen 37 Vjet Me Ndihmoni Ju Lutem,,,,u Be Tani Kjo Kohe Qeas Nuk Kuptohet Martohen Vone Lindin Vone ,

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    pa gajle kjo zoja i paska qite punet terezi,ti mos u tut se e din kjo ma mire se krejt pse eshte me mosh e vjetre eshte e re me energji,kur mendon ende me plotesu kushtet,mendon masnej edhe per nje beberushe...E PERSHNENDES Motren tende edhe ty qe ke shprehe shqetesime per ta.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga amerika1 Lexo Postimin
    Motra Ime Ka 3 Vjet Qe Eshte E Martuar Dhe Eshte 35 Vjet ,,nuk Ka Femije Ajo Do Te Rije Dhe Ca Qe Te Mbaroje Masterin Pastaj Thote Pas Dy Vjeteve Kur Te Kem Kushte Une Jam E Shqetesuar Per Te Sepse Eshte 35 Vjet,,,mbetet Shtatzane Ne Moshen 37 Vjet Me Ndihmoni Ju Lutem,,,,u Be Tani Kjo Kohe Qeas Nuk Kuptohet Martohen Vone Lindin Vone ,
    E pse ti duhet te shqetesohesh??Ajo i di me se miri planet e veta...nc nc!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    61
    une shqetesohem se a do mbetet shtatzane ne ate moshe qe mendon ajo,,deri ku eshte kufiri i vajzes qe te mbetet shtatzane

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga amerika1 Lexo Postimin
    ska fare problem
    ne kohet e sotme femrat vendosin per te bere femije vone(ne pergjithesi)

Sa mire kur ke kaq merak per motren
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •