Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    Prishtinë, 6 mars – Komandanti i trupave paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë, gjenerallejtënant Markus Bentler, ka marrë vendim të shtunën që të ndërpresë përkohësisht çdo lloj bashkëpunimi me Forcat e Sigurisë të Kosovës.

KFOR-i e FSK-ja “shkrijnë“ raportet

Nga Jeton Musliu më 09.03.2010 në ora 14:21
    Mosmarrëveshjet ndërmjet KFOR-it dhe institucioneve të vendit në lidhje me FSK-në, duket se kanë përfunduar sot.

Burime shumë të besueshme të Expressit thanë sot se pas takimeve intensive ndërmjet komandantit të Përgjithshëm të KFOR-it, Markus Bentler dhe zyrtarëve të lartë të Qeverisë së vendit, është arritur pajtimi që ngërçi i katër ditëve të fundit të tejkalohet.

Ende nuk dihen saktë detajet e kësaj marrëveshje, por merret vesh se shumë shpejt ata do të lëshojnë një komunikatë të përbashkët për media.

Në këtë komunikatë që pritet të nënshkruhet nga Bentler dhe ministri i FSK-së, Fehmi Mujota, do të potencohet vazhdimi i bashkëpunimit sikurse më parë ndërmjet KFOR-it dhe FSK-së.

Marrëdhëniet ndërmjet KFOR-it dhe FSK-së, u keqësuan para katër ditësh, saktësisht me 5 mars kur Garda Ceremoniale e FSK-së, nderoi zyrtarët e lartë të shtetit në qendër të Prishtinës, e pajisur me armë.

Kjo ka irrituar KFOR-in, sipas të cilëve, me FSK-në ishin marrë vesh që ky nderim të bëhej pa armë dhe se ka qenë e papranueshme për ta prezenca e flamurit të NATO’s në një eveniment të tillë siç ka qenë “Epopeja e UÇK-së”.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    [QUOTE=Brari;2630520]e dija me te mencur hashimin..

nuk duhej te bente te tilla gafa si keto parakalimet ushtarake pordhacore ..

edhe sejdiu eshte dashur ti thote.. ngo hashim miku im.. shkoni ne prekaz e takoni popllin e farefisin e jasharve pini kafe e dhezni duhan e kujtoni ngjarje te luftes e do femij le te recitojn ndoj poezi e ndoj teater ta cfaqin.. e mos vringlloni arma e flamura pa lidhje.. se na hapet pun i dashur hash..

nejse.. tash hasha le te mundohet me i zbut ferkimet me kfor.. sepse kfori ne kosov e relacionet nato-kfor-kosov.. jan ma te rendsishme se enverollyqet.. e halit jaho veteranllyqet e lpk-llyqet e jakupllyqet.. e budallakinat.. me uckallyqe..

a ska hashimi keshilltar o Llap??

kini kujdes thuj..

nuk shkohet gjat me pordhallyqe..

..

Ne prekaz shkohet me shpreh Pendes..jo me rrah gjuks..

psh.. shkon njeriu i ndershem.. tek varret jashare e thot me vete a me ze te larte..
    o mfal bre familja jashari..se nuk tu gjindem.. qat dit te zez..'

kjo eshte burrnia..

frikacaket bejn kapadajllyk mbas lufte..

e ne prekaz bash qata po mblidhen..

Une se pari te kisha kshilluar qe te shkruajesh me mire qe ta kuptojmi at qka ke deshte ta shprehesh ne keta rreshta...
    E te kisha kshilluar parap per shkrimin tende..
    Ti ne baze te ketyre shkrimeve tuja nuk e dimi se ka deshiron ti te shkoshe ne veri apo jugu,,po ne baz te ketyre shkrimeve tuja une besoj se ti i perkt veriut ne te kaluaren po edhe sot po fatkeqsishet je i ngujuar vetem ne veri se jeni mesuar te shetiteni te lire ne te kaluaren e juaj jo te larget,kur ti behesh ta kshilloshe diken pamarrparasyshe kjo eshte rrezik se ku me dite se qka behet mbi kete toke...

Kapdejllaku me duket shume po te mungojke se vertet nuk paske as er njeriu po ti ku me dite se nga ke lindur me keq ardhej po te them se vertet jeni i nivelit shume te ulet ne shkrime dhe mendimet e juaj
    Ti je shume nje nivel i ulet i njerzimit ,ti je i till se koha e kaluar ty te ka udhezuar se si me punuar me njerzit,ne kete raste si me luftetaret,me veteranet e me tjeret ,po prap po te them se me vjen keq qe keta veteranet e Kosoves TY dhe shume si ty ju kane prishur kulltukun qe e keni gezuar me pare e sot vertet ju nuk keni liri ne Kosove dhe trojet Shqiptare
    Ndryshuar për herë të fundit nga kruja78 : 09-03-2010 më 13:55

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Shume ka armiq edhe Kosova po ne kete raste edhe vete FSK-ja ,ne mesin e popllit te vete kete e them me shume keq ardhje,po une shperesoj shume se si kane diteur keta djelmosha ta fitojen Luften edhe ne betejat edhe me te veshtira,ashtu do te dije ta fitoje edhe ket sfide se ne kete raste puna e tyre dhe vepra e tyre eshte e paster si loti.

Fsk,ja eshte ushtrija e ksooves dhe popllit te kosoves kete dine edhe ju disa forumista dhe antere te keti forumi se disa ne baze te shkrimev te tyre vertet me keq ardhej po them se kane rreshqite shuem nga rruga....

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    500 trupa amerikane jan terhekur si pasojë e ksaj kjo tregon keqesimin e raporteve ushtarake mes armates kombtare dhe asaj te huaj

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Nga neser, FSK me shpata dhe ndonje brisk.
    Hahahahahaha, Goqi sa kam qesh me kete postimin tend!

Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    si mbas KFORIT dhe teje FSK duhet te mbaj veq lopata me shyme zjarre nese KFORI sdon te naj shef armet neve ne dore kaqen dasht ta sulmoj serrbien pa i rrok armet ne e jo me teren te gatshem.
    Nuk kemi pse te bejme patriotin neper forume,,e thjesht kjo, ne mes Kforit dhe Fsk kishte nje marreveshje dhe ajo u thye nga pala jone...
    Ne te gjithe ne kohen e luftes kemi deshiruar qe Uck me forcat e saj ta cliroj Kosoven, triumfalisht te hyje ne Prishtine dhe ne vende tjera te Kosoves, te vendosim vet a te mbajme arme, por kjo nuk ndodhi pa ndihmen e Natos...
    Edhe nje hap i pa menduar dhe regresiv i kryeministrit Thaqi, Kosoves i duhet shikim ka ardhemria e jo parada bajraktarizmi, a mos valle Thaqi me kete u mundua te laje turpin qe beri me 5 mars te vitit 2009?!!!

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga llapmuhaxheri Lexo Postimin
    o leshatuk mos me qene Kfori per 24 ore te hyjne shkijet ner jargan, e i harron legjendat,,,,,ti.
    Me keq ardhej po te them se vertet une nuk e di se si i kupton ti ate qka mendon dhe ne qka ti bazohesh se si mos te ishte KFOR-i ne do te na ndiqete sebija nga Kosova aq shpejte sa ti po e mendojesh .
    Une besoj se ti qka e mendon as optimistet me te medhenje nuk e thon ket qka ti po thua dhe fatkeqsishet e ke ne mendjen tende,
    Po une Ty do te drejtohem me keto shkrime se vertet ti qenke leshatuk dhe perte leshatuku ,se shume si ti kane menduar dhe kane then se serbija per 24 ore do ta pushtoj Kosven cepem cep po nuk i dual ashtu as per 24 muaj po ata te cilet jane si ti dhe gjat luftes edhe sot per fat te keq e kane te njetin mendim dhe te njetin fat se keta njerzi kurr ne jeten e vete nuk e shofin veten dhe as Familjet e tyre me te bardhe ndonje here po e shofin veten vetem zi dhe vetem zi me qka te tregon se sa keni besim ne vetveten dhe ne te ardhmen e vetes dhe popllit Shqiptare,
    Po te ishin pjestaret e UÇK-se si ti dhe disa te tjere si ti per kosoven dhe popllin shqiptare ,ma shqipe ne kosove nuk do te kishet egzistuar..po fatmiresishte Kosova ka pasur dhe do te ket trima sa te egzistoj kjo toke dhe nuk do ta vije veten apo diken tjeter ne dyshime per popllin e vete vetem qe te jete i lire

Po ty dhe atyre si mendojen si ti Kosova nuk te intereson po te intereson jeta e juaj me ata te cilet keni kaluar shume vite po fatkeqsishte ata te cilet i ke ne shpirte edhe nje kohe te gjat do te mbesin ne zemren ejuaj dhe atyre si mendojen si ti ajo koha ka vdekure qe ne vitin 1999 nuk eshte koha e larget....

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    I shikuat dekleratat e Tvev tona KTV,RTK-se RTV-21 dhe dekleraten e gjeneralit Amerikan per Dekleraten e kforit...
    Partit opozitare si gjithe here me dy ftyra ti kerkojen falje kforit thuaje se ketu jemi ne gjami apo ne kisha shyqyre zoti si ky piopull nuk jave besoj voten ketyre ma as qe ka me jave besu se ketu me dy biga nuk ka ma vetem me nje

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Skefter patrioti!
    FSK apo ushtrija e ardhshme e kosoves nuk eshte shoqeri folklotike e kujt ti cohet me mar e me qit ne rrug per interesa politike te partise ,Me ket KFOR dhe NATO i ka tregu Hashimit dhe juve patriotve se kush e ka cliru kosoven dhe kush vendos per te,
    skifter patrioti juve ju kshillon qe te beni ndonje kontroll mjeksore se qenkeni te traumatizuar shum nga lufta dhe i paski nemun armet qe kurr mos na rafshin ma ne dore.

po ku ka shtete te formuara pa ushtri e arme ore zotri po qka po hargjoj kohe me ju pergjegje edhe une qe nga nje her po me duki si kalamaje.

mbas filmave vizatimor shikojeni edhe lajmet ndoshta kuptoni diqka .

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    E Sikfter e patriot,
    e paske harru ti me duket vitin '99 ,e paske harru Bllacen,e gjerat tjera,per toke shokit.
    edhe me dashte me harru smuj se i bllaces jame.pas luftes mjeket kane then se traumat e luftes jane te dukshme edhe pase disa vitesh gje qe po shihete.
    pa keqkuptime zotri gjerat merren me gjakftotesi.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    mendimi im lidhur me ket ngjarje se ky eshte nje hap drejt pamvarsimit të armatës tonë nga KFORI apo ushtritë e huaja jo që une e rruaj për kforin mirpo nuk kam besim ne autoritet tona dhe mendoj se kto jan faza të lekundjes së sigurisë në Kosovë gjithsesi jam dhe kam qenë gjithmon pesimist për shtetin tim në të gjitha aspektet.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •