Close
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 4 prej 4
 1. #1
  Super Moderator Maska e benseven11
  Anėtarėsuar
  11-09-2002
  Vendndodhja
  new jersey-usa
  Postime
  13,750
  Faleminderit
  68
  191 falenderime nė 177 postime

  Editore grafike online dhe programe falas

  Foto editore falas
  Sumo Paint http://www.sumo.fi/flash/sumopaint/index.php
  http://www.sumopaint.com/home/
  --
  Pixlr
  http://pixlr.com/editor/
  --
  Splashup
  http://www.splashup.com/splashup/
  --
  Phoenix
  http://a.viary.com/
  --
  flauntR
  http://www.flauntr.com/
  --
  picmagick
  http://www.picmagick.com/app
  --
  snipshot
  http://snipshot.com/
  --
  Pictreat - http://www.pictreat.com/
  --
  Fix picture
  http://www.fixpicture.org/index2.php?LANG=en
  --
  Picpimp
  http://www.pikipimp.com/
  --
  Dr.Pic
  http://www.drpic.com/
  --
  PicJuice
  http://www.picjuice.com/
  --
  http://pixenate.com/
  --
  Pic2life
  http://www.picture2life.com/
  --
  Photo tool
  http://www.onlinephototool.com/
  --
  Fotovizi
  http://www.photovisi.com/
  --
  Shape collage prog falas
  http://www.shapecollage.com/
  --
  http://collagr.com/ Ngarko foto dhe klik ne settings  IMIKIMI
  https://imikimi.com/main/new_user (ne fillim regjistrohesh)

  PiZap Photo Editor
  http://www.pizap.com/application.php
  stretch your face(klik ne browse,fut nje fytyre,portret,pastaj klik upload dhe modifikon fytyren)
  http://www.stretchyourface.com/

  yearbook
  http://www.yearbookyourself.com/

  Aviary
  http://aviary.com/tools

  Ketri animacion me fjale
  http://www.fodey.com/generators/anim...g_squirrel.asp

  Loonapix
  http://www.loonapix.com/

  Personalize It
  http://www.seenow.com/magazines(klik te nje imazh qe te pelqen ne faqen tjeter klik ne browse,fut nje fytyre dhe fytyra do zevendesoje pjesen e fytyres se imazhit origjinal.Klik ne kategorite lart popular,music sport...
  per te zgjedhur imazhe te tjera,dhe fut nje fytyre qe te zevendesosh fytyren e imazhit.)

  Dumpr
  http://www.dumpr.net/
  Klik ne nje imazh qe te pelqen, pastaj ngarkon nje fotografi.Fotogarfise do ti jepet efekti i imazhit qe ke zgjedhur.

  Monument gjenerator(fut fytyren ne nje monument)
  http://www.mapmsg.com/send/photomonument/

  Fut fytyre ne kartmonedha.
  http://www.festisite.com/money/

  Fut fytyre ne letrat e pesekatshit.
  http://www.festisite.com/cardgame/

  Krijo nje logo personale si twitter
  http://www.twitlogo.com/

  Krijo shpejt nje logo personale Supalogo(Fut nje tekst,klik gjenerate.Klik ne options per te ndryshuar sipas deshires llojin e shkronjes(fontin),madhesine e shkronjes dhe ngjyren)
  http://supalogo.com/

  Ploteson me tekst dhe krijo nje pamje gazete me tekstin e futur.
  http://www.fodey.com/generators/newspaper/snippet.asp

  Web badges
  http://www.web20badges.com/

  tabela
  http://www.online-sign.com/


  Gjenerator barkodi
  http://www.barcodesgenerator.com/


  Krijo kalendar sipas deshires(custom).
  http://www.calendarlabs.com/calendar...m-calendar.php
  http://www.calendarlabs.com/

  Krijo fjalekryq
  http://www.eclipsecrossword.com/

  Krijo katrore,drejtkendesha,ndrysho periferine,cepat,fut text.
  http://www.freshgenerator.com/

  Tekst gjenerator animacion
  http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp

  Foto/video aplikacione per Iphone
  http://www.hongkiat.com/blog/30-best...-applications/

  Glitterify(Jepi xixellim nje imazhi)
  http://www.glitterfy.com/upload.php
  http://www.glitterfy.com/
  Fjale me xixa
  http://www.glitterfy.com/glitter-words.php
  layout
  http://20layout.com/

  Krijo tekst flashi me xixa
  http://text.glitterfy.com/

  Zevendeso nje fytyre me je fytyre tjeter.
  http://www.caption.it/

  Fut imazhe me xixellim poshte profilit,ne forume
  http://www.glitterfy.com/graphics/Butterfly/

  Hiq pikat e kuqe te syte nga imazhet
  http://www.fixredeyes.com/

  Ngarko nje imazh dhe jepi efekt refleksion
  http://picreflect.com/

  Fut fllucka me tekst ne imazhe.
  http://www.kyolo.com/

  Fut tekst mbi imazh.
  http://picfont.com/

  Piknik foto editor
  http://www.picnik.com/

  Fotoflekser
  http://fotoflexer.com/

  PhotoPerfect Express(program editor grafik falas)
  http://www.arcadiasoftware.com/photo...t-express.html
  http://www.arcadiasoftware.com/download.html

  Defunia foto editor
  http://deefunia.com/

  Foto funia
  http://www.photofunia.com/

  Transformo nje foto ne vizatim-karton.
  http://www.caricaturesoft.com/online-tools/cartoons/ (klik ne open photo per te futur nje fotografi.)
  http://kusocartoon.com/photo-to-cartoon.php
  http://www.befunky.com/(klik Get started)

  JPGfun
  http://jpgfun.com/

  FunPhotoBox
  http://funphotobox.com/effects.aspx?page=1

  Photo Montazh(klik ne nje imazh dhe ngarko fotografi per te krijuar efekt montazh)
  http://photomontager.com/#start

  Photo505
  Fut nje imazh ne ndonje imazhqe shikon aty.
  Klik te imazhi qe te pelqen dhe ngarkon nje fotografi.
  http://www.photo505.com/

  Transformo imazh
  http://www.allfunnypictures.com/warp.html
  Klik ne nje imazh.Klik dhe leviz kursorin mbi imazh dhe shiko transformimin.Klik ne reset per te zhdukur transformimin.

  Fotoshop express editor grafik.Klik join per regjistrim dhe perdorur.
  https://www.photoshop.com/

  Fut nje imazh ne kapakun e revistes.
  http://www.magmypic.com/
  Figure dhe tekst ne kapak reviste.
  http://www.writeonit.org/magazine-cover
  http://www.coverdude.com/magazine-covers.html
  http://www.fakemagazinecover.com/
  http://www.condenet.com/promo/xerox/
  --
  Format piksel
  http://www.formatpixel.com/go/en/index.php

  Moronface.com

  Distortit program
  http://www.snapfiles.com/get/distortit.html
  --
  faceinhole
  http://www.faceinhole.com/us/

  Transformo njeimazh ne patern
  http://repper.studioludens.com/(klik start tool now)

  Krijo imazhe me efekte dhe xixa.
  http://blingee.com/

  Krijo Poster
  http://diy.despair.com/motivator.php

  Rregullo fotot nga difekte
  http://www.wowapic.com/add_image.php

  Foto mbi tekst ascii
  http://www.photo2text.com/

  Vendos imazh mbi kub
  http://www.photocube3d.com

  Kompresim, permasim,fotosh.
  http://webresizer.com/


  Editore fytyre
  Taaz http://www.taaz.com/makeover.html#tab=lipstick

  FaceFilter Studio
  http://www.facefilter.com/ ,program me prove

  Editor grafik per te ulur peshen
  http://www0.modiface.com/weightmirror/

  Kombino 2 fytyra ne nje.(morfim)
  http://celebrity.myheritage.com/celebrity-morph
  http://www.morphthing.com/

  Kujt i ngjaj
  http://celebrity.myheritage.com/FP/C...ter-upload.php

  Foto fiddle
  http://www.photofiddle.com/

  Transformo nje imazh ne art
  http://www.yourartisticside.com/index.html

  Cilat syze te pershtaten
  http://www.framesdirect.com/try-on.asp
  http://tryontech.framesdirect.com/tr...nt_sign_up.asp

  Stil flokesh holliwood
  http://www.instyle.com/instyle/makeover
  --
  Krijo diagrama,flowcharts
  http://www.gliffy.com/

  ----
  Programe editore grafike falas

  Gimp program editor grafik falas
  http://www.gimp.org/about/
  ---
  GIMPshop program falas
  http://www.gimpshop.com/download.shtml

  --
  Picasa
  http://picasa.google.com/

  ---
  Paint Net
  http://www.getpaint.net/index.html
  --
  ColorPic
  http://iconico.com/colorpic/
  --
  Easy Thumbnails
  http://www.fookes.com/ezthumbs/index.php
  --
  FastStone Photo Resizer
  http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm
  --
  ImageDiff
  http://www.imagediff.com/
  --
  IrfanView
  http://www.irfanview.com/
  --
  Alch Icon Suite
  --
  Inkscape
  http://wiki.inkscape.org/wiki/index.php/Inkscape
  --
  SmoothDraw NX
  http://www.smoothdraw.com/product/freeware.htm
  --
  SPRAY vector generator
  http://download.cnet.com/SPRAY-vecto...-10623895.html
  --
  ParticleDraw
  http://www.anandavala.info/TASTMOTNO.../SMNPD5_1.html
  --
  InsightPoint
  http://www.icytec.com/
  --
  Serif DrawPlus
  http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp
  --
  Project Dogwaffle
  http://www.thebest3d.com/dogwaffle/free/
  --
  AmitySource Userbar Generator
  ---
  Terragen skene gjenerator.
  http://www.planetside.co.uk/terragen...p?item=winfull
  --
  TouchArt Sampler
  http://www.derivativeinc.com/TouchAr...ArtSampler.asp
  --
  Synfig Studio
  ---
  AnimPixels http://www.animpixels.com/
  --
  UnFREEz
  http://www.whitsoftdev.com/unfreez/

  Digital Image Tool
  http://www.digitalimagetool.com/
  --
  3D programe falas
  LOOXIS Faceworx
  --
  Dazstudio3
  http://www.daz3d.com/i/software/daz_studio3?_m=d
  --
  Blender
  http://www.blender.org/
  --
  Google sketchup
  http://sketchup.google.com/
  --
  3D Canvas
  http://www.amabilis.com/products.htm
  --
  3D Box Shot Maker
  http://www.bosseye.com/boxshot/index.htm
  --
  Alibre Design Xpress 3D
  https://www.alibre.com/Register/RequestInfo.aspx
  --
  True Space falas
  http://www.soft82.com/download/Windows/TrueSpace
  --
  Amapi
  Bryce 5.5

  Flash nga imazhet

  Flash Slideshow Maker
  http://www.flash-slideshow-maker.com/index.html
  --
  LiveSwif Lite
  http://www.softpedia.com/get/Interne...wif-Lite.shtml
  --
  Sothink SWF Catcher
  http://www.sothink.com/product/swfcatcher/ie/index.php
  --
  Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-11-2009 mė 01:48
  ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

 2. #2
  Perjashtuar
  Anėtarėsuar
  20-06-2009
  Mosha
  30
  Postime
  98
  Faleminderit
  0
  0 falenderime nė 0 postime
  Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 28-02-2010 mė 18:48

 3. #3
  i/e regjistruar
  Anėtarėsuar
  16-11-2011
  Postime
  9
  Faleminderit
  0
  0 falenderime nė 0 postime

  Pėr: Editore grafike online dhe programe falas

  siq tha edhe @Rachel_ duhet ta merreni kete software ndoshta per fillim eshte zor per ta kuptuar por ne kohe nese arrini te mesoni se si ta perdorini do te beni punime te hatashme .

 4. #4
  i/e regjistruar
  Anėtarėsuar
  11-08-2017
  Postime
  5
  Faleminderit
  0
  0 falenderime nė 0 postime

  Pėr: Editore grafike online dhe programe falas

  @benseven11 flm qe je munduar dhe ke dhen kaq shume informacion.

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

 • Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
 • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
 • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
 • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
 •