Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2008
    Vendndodhja
    Bordeaux
    Postime
    2

Pyetje pėr shqiptarėt nė Francė

Pershendetje te nderuar forumist,
    Ndodhem ne nje situat me status te perkoheshem ne France Nje-vjeçar,po pa te drejte pune,çka po me krijon pasiguri ne lidhje me lejeqendrimin tim ketu ,
    Desha te pyes te gjithe forumistat qe ndodhen ne France se a njohin ndonje Titulaire Firme ose diken qe ka nevoj per nje punetor dhe te me bente nje kontrat pune apo Promesse Embouche,Kam nje curricumum te pasur dhe besoj qe do te ndjehej shume i kenaqur çdo kush qe do te me ofronte nje pune,jam person qe nuk do ta zgjenjeja.
    Ketu ku jetoj eshte nje qytet i vogel prandaj nuk arrij te gjej zgjidhje.
    Ju lutem te gjithe atyre qe mund te me ndimojne te me shkruajne ne MP ose emailin tim.

P.S. Nese konkretisht mund te me ndimoni ju lutem me shkruani ne MP,sigurisht qe nuk do te ju le vetem me nje falenderim.

Ju Pres

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    kur ke leje 1-vjecare zakonisht ke te drejte pune. se un vete ate lloje karte kam patur. ndoshta ligjet kane ndryshuar.
    po te kesh numrin e securite sociales(kartes vitale) do ta kesh me te lehte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2008
    Vendndodhja
    Bordeaux
    Postime
    2
    SKRAPARI se pari ju pershendes,faleminderit per mendimin tuaj,une kam Carte Vital,kam sigurim shendetesor dhe me skadon ne gusht,por prap kam dokumentat qe mund ta vazhdoj edhe per nje vjet ,nuk eshte ndonje problem,por kjo nuk mjafton,tani nuk e di si ka qene perpara,por tani per situaten time vlejne ato qe kam cekur me larte.
    Me nevojitet nje Contrat Pune apo nje Promesse Embouche.
    kush me ndimon nuk ju a le me kaq.

i/e regjistruar Maska e iniciator
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga mist Lexo Postimin
    SKRAPARI se pari ju pershendes,faleminderit per mendimin tuaj,une kam Carte Vital,kam sigurim shendetesor dhe me skadon ne gusht,por prap kam dokumentat qe mund ta vazhdoj edhe per nje vjet ,nuk eshte ndonje problem,por kjo nuk mjafton,tani nuk e di si ka qene perpara,por tani per situaten time vlejne ato qe kam cekur me larte.
    Me nevojitet nje Contrat Pune apo nje Promesse Embouche.
    kush me ndimon nuk ju a le me kaq.
    kerko ketu

www.pole-emploi.fr
    T'ia besosh fshehtësinë gruas,është njejtë si t'i fshehësh paratë nën xham.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •