Persa i perket rekomandimeve te pergjithshme,
do ju bashkengjitesha atyre te dhena me lart nga Erlebnisse. Por duhet te merren parasysh edhe vetite tua qe ke, lendet ne te cilat ke qene e mire pergjat matures, vlerat personale, e keshtu dicka. Ne vend tendin me se miri do isha shkruar tek nje mesues i matures dhe e kisha pyetur te te tregoje si vajzes se tij se cili nga profesionet eshte me i pershtatshem per personin tend.
*
jemi mbushur me informatiksa, ekonomiksa dhe juridiksa.
si tha dhe serfaim dilo, po ndonje bio-kimi?
Tani paske harruar qe nje pjes e njerzve ishin te prirur ne shkencat shoqerore e politike e nje pal te tjere ne ato shkencore.Sikur shoqja te jet tek grupi qe ja pret vetem per ato shoqerore dhe shkencoret i ka pasuar me shume pune e sforco!Ti mendon se ajo do jet e sukseshme ne fushen e kimis fizikes e matematikes???![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Te Gjithe kerkojne juridik=duan te gjykojne te tjeret me ate
çekiçin llastik lol te gjykatesit ne tavoline . lol
Nje pjese shohin enderra me hakera dhe enderrojne te punojne me kode lol Do futem per informatike se sben.
Do behem ekonomist=Kushedi mund te punoj kryeminister ndonje dite lol,edhe po su bera ka plot per te vjedhur..
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 21-02-2010 më 17:00
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Finance: Dege Shkencore = Matematike = Numra = LLogjike.
Informatike = Dege Shkencore = Matematike = Numra = Llogjike.
Juridik= Dege Shoqerore = Llafologji=Vullnet per te Mesuar.
Dy te parat jane dege shkencore dhe e treta dege shoqerore.Nuk gjej dot lidhjen midis ketyre.Percaktoje veten,dhe pozicionohu ne nje grup,ku e ndjen veten me te forte apo si me thene: ME NE SHTEPINE TENDE,,te shoqeroret,apo shkencoret.Sepse pa ndare kete,nuk mund te vendosesh.
Mendimi im.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
..nese e ke pare nje film shqiptar me kastriot caushin dhe kadri roshin....filmin ku babai ( kadriu ) medeomos kerkonte qe ta bente djalin ( kastrioti ) artist , piktor ...mirepo djali kishte nje deshire tjeter..te behej inxhinjer...ne nje moment i tha babait te tij '' o baba a ma mire nje artis e i fundit i shokeve apo nje inxhinjer dhe i pari i shokeve ''...une mendoj se me mire nje dege e pa degjuar dhe qe ti te jesh e para se sa nje dege me za e te jesh e fundit....aty ku ti jep me shume aty shko...mund te mbarosh juridikun e kurre ne jete nuk arrin te ngjitesh shkallet e karrjeres por mund te marosh edhe agronimone dhe mund te behesh e famshme..nuk te ben dega te famshem...te ben puna jote,perkushtimi jot ndaj shkolles dhe profesionit...kam pare nje mesuese ( qe nuk dihet si e kishte mbaruar shkollimin ) qe nxenesi i thoshte pergjigjen e sakte dhe mesuesja te pasakten...me ka mbuluar marrja mua ....ate qe te mbarosh ta zoterosh..mos te te tallin nxenesit apo njerezit gjate jetes me njohurite tuaja....me mire pa shkolle se sa me nje gjysem shkolle...
Krijoni Kontakt