krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Edhe 10 femijź ti kem , nuk dote rrija me ate burre qe dotź me tradhtonte , por dotź kisha marre masa ta hedhja ne gjyq dhe te gjithe pasurin te ja marrsha edhe femijun edhe nje boks hunve .
do i thoja
po pse moj ma bere kete gje pse moj
kush degjhon komshiun e fisin qe do me thote shihe ca gruje k.... ke
mos ma bej me te lutem se ma more fytyren
JO SEKS PARA MARTESE
Nga lidhjet jo-martesore/tradhetise mund te dalin femije .... ne kete kuptim e njoh shprehrjen qe kam perdorur.
Tingellon ashper po! Por edhe akti i tradhetise eshte i ashper ndaj partnerit qe e ben. Kur personi eshte i/e lidhur ka obligime ndaj tjetrit, mos ta lendoni duke tradhetuar.
Tradhetaret nqs duan te ken marrdhenie me njerez te tjere, te ndahen nga e dashura (dashuri) apo divorcohen nga gruaja (burri) edhe te vazhdojne punen e tyre.
Tema eshte e tille ku diskutohet morali. Besimet e mija nuk po i bej per sy e faqe, ti mendo e supozo si te duash.
Une do qendrroj mbas 'principals' qe te cilat besoj dhe jetoj.
Do e lija,...s'ia vlen me. Edhe po ta falja, e di shume mire qe s'do e doja si me pare dhe rrjedhimisht do ndahesha nje dite. Keshtu qe me mire te ndahesha ne moment.
p.s sa per historin e shoqes, me vjen keq se eshte edhe me femije , por gjithsesi ajo duhet te ket respekt per veten dhe ta lej.
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
i iku njehere njerit gruaja nga shtepia nje jave edhe ky filloi ne tere shoqerine e vet:
Do e ndaj
kur.va
pros.ti
nuk la gje pa thene
kur erdhi ajo pas nje jave bene njecik sher dhe u pajtuan
I tha i ati
o bir, joteme ka ikur me muaj dhe une nuk e kam ndare, ti do e ndash vetem per nje dite?
mos qeshni se eshte e vertete me personazhe konkret qe jane ende bashke.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Vallaj dhe une do te ndahesha ...Nese ai e ben nje here dmth qe do e beje dhe here te tjera .
Keshtu qe do ndahesha ne "paqesi" per te miren e femise .
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Problemi juaj,eshte thjesht se nuk di.(Diskuton si maskull,qe sheh,beautiful....)
Mos diskuto per parnerin,o dicka personale;se nuk eshte korekte!.......
Se ju,e dini se si quhem...un e di se si quhem.Nuk e di,se si quheni?...dhe vet ti,mbase nuk e di se si quhesh!.
Prandaj nuk eshte;korekte,nga ana ime.
Krijoni Kontakt