Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 160
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ju meshkujt shqiptare e keni femren ne shtepi vetem kur ju vete mendja per sex, 5 min dhe hajde bye.
    sjan te gjith meshkujt ashtu jo. pastaj varet me ca femre ke te besh ketu se ka edhe femra qe nuk terheqin ose ta them troc une nuk te ng***t fare me disa femra, po ka nga ato qe nuk ngopesh sikur te besh sex gjith diten e gjith naten
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Edhe 10 femijź ti kem , nuk dote rrija me ate burre qe dotź me tradhtonte , por dotź kisha marre masa ta hedhja ne gjyq dhe te gjithe pasurin te ja marrsha edhe femijun edhe nje boks hunve .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    do i thoja
    po pse moj ma bere kete gje pse moj
    kush degjhon komshiun e fisin qe do me thote shihe ca gruje k.... ke
    mos ma bej me te lutem se ma more fytyren
    JO SEKS PARA MARTESE

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Kush ben o kerkon,te beje moral kot...i qan hallin te tjereve.(Se do te duket moralisht i ndershem).

Boll me k....,se jeni dhe femra shqiptare,e eshte shprehje qe perdoret per femrat e jo meshkujt.(Kjo nuk duhet te jete e veshtire ta kuptoni).

Nga lidhjet jo-martesore/tradhetise mund te dalin femije .... ne kete kuptim e njoh shprehrjen qe kam perdorur.
    Tingellon ashper po! Por edhe akti i tradhetise eshte i ashper ndaj partnerit qe e ben. Kur personi eshte i/e lidhur ka obligime ndaj tjetrit, mos ta lendoni duke tradhetuar.
    Tradhetaret nqs duan te ken marrdhenie me njerez te tjere, te ndahen nga e dashura (dashuri) apo divorcohen nga gruaja (burri) edhe te vazhdojne punen e tyre.

Tema eshte e tille ku diskutohet morali. Besimet e mija nuk po i bej per sy e faqe, ti mendo e supozo si te duash.
    Une do qendrroj mbas 'principals' qe te cilat besoj dhe jetoj.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar mė parė nga laura.. Lexo Postimin
    Cfare do benit nese zbuloni se bashkeshortja apo bashkeshorti ju tradheton, dhe jo vetem kaq por nuk e vret mendjen nese ti e ke nuhatur kete gje?

Po marr shkas nga nje histori e nje shoqes time nje cift i cili jeton diku ne evrope, te cilet kane edhe njė femije. Kane tre vjet martese, gruaja e do te shoqin, megjithese e ka marre vesh per tradhetine, dhe jo vetem kaq por ai ka filluar dhe nuk e trajton mire.Ajo ariti ti vendos burrit te saj gps ne makine qe te bindej qe tradhetia dhe mendimet e saj qe e mundojne jane te verteta . Ajo per ater te dashurise dhe per hir te femijes qe ka, gjithashtu edhe sepse eshte ne nje vend te huaj nuk merr dot nje vendim sic duhet per jeten e saj.
    Ju po te ishit ne pozicionin e saj cfare do benit?
    Do e lija,...s'ia vlen me. Edhe po ta falja, e di shume mire qe s'do e doja si me pare dhe rrjedhimisht do ndahesha nje dite. Keshtu qe me mire te ndahesha ne moment.

p.s sa per historin e shoqes, me vjen keq se eshte edhe me femije , por gjithsesi ajo duhet te ket respekt per veten dhe ta lej.
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    i iku njehere njerit gruaja nga shtepia nje jave edhe ky filloi ne tere shoqerine e vet:
    Do e ndaj
    kur.va
    pros.ti
    nuk la gje pa thene
    kur erdhi ajo pas nje jave bene njecik sher dhe u pajtuan
    I tha i ati
    o bir, joteme ka ikur me muaj dhe une nuk e kam ndare, ti do e ndash vetem per nje dite?

mos qeshni se eshte e vertete me personazhe konkret qe jane ende bashke.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Vallaj dhe une do te ndahesha ...Nese ai e ben nje here dmth qe do e beje dhe here te tjera .
    Keshtu qe do ndahesha ne "paqesi" per te miren e femise .

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    i iku njehere njerit gruaja nga shtepia nje jave edhe ky filloi ne tere shoqerine e vet:
    Do e ndaj
    kur.va
    pros.ti
    nuk la gje pa thene
    kur erdhi ajo pas nje jave bene njecik sher dhe u pajtuan
    I tha i ati
    o bir, joteme ka ikur me muaj dhe une nuk e kam ndare, ti do e ndash vetem per nje dite?

mos qeshni se eshte e vertete me personazhe konkret qe jane ende bashke.

Kjo qenka per te qare jo per te qeshur Pse ka familje te tilla ???!!Nuk me besohet per te vetmen arsye, se nuk gjej dot pergjigjen, pse duhet te jetojne bashke keta njeres kur kan humbur respektin per njeri tjetrin?????!!!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Se mendoj fare ashtu, nga na dole ne kete konkluzion?Ju meshkujt doni gjume pas sexit.

Nqs do vertet partneren tende mund te besh supriza , te shkosh me pushime , nje xhiro te dy bashke , eh ka shume gjera, por Ju meshkujt shqiptare e keni femren ne shtepi vetem kur ju vete mendja per sex, 5 min dhe hajde bye.
    Problemi juaj,eshte thjesht se nuk di.(Diskuton si maskull,qe sheh,beautiful....)

Mos diskuto per parnerin,o dicka personale;se nuk eshte korekte!.......

Se ju,e dini se si quhem...un e di se si quhem.Nuk e di,se si quheni?...dhe vet ti,mbase nuk e di se si quhesh!.

Prandaj nuk eshte;korekte,nga ana ime.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Nga lidhjet jo-martesore/tradhetise mund te dalin femije .... ne kete kuptim e njoh shprehrjen qe kam perdorur.
    Tingellon ashper po! Por edhe akti i tradhetise eshte i ashper ndaj partnerit qe e ben. Kur personi eshte i/e lidhur ka obligime ndaj tjetrit, mos ta lendoni duke tradhetuar.
    Tradhetaret nqs duan te ken marrdhenie me njerez te tjere, te ndahen nga e dashura (dashuri) apo divorcohen nga gruaja (burri) edhe te vazhdojne punen e tyre.

Tema eshte e tille ku diskutohet morali. Besimet e mija nuk po i bej per sy e faqe, ti mendo e supozo si te duash.
    Une do qendrroj mbas 'principals' qe te cilat besoj dhe jetoj.
    Besimet e tua,kan te bejne me martesen.Opinionet e mia,kane te bejne me jeten.

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •