.... ani de Disa , aj pejgamer nuk osht mu kan i pa gabushem , njeri i gjall gabon , ndash me dit njerzit gabojn kur te jen shum te sterngarkuar nga puna nga problemet obligimet edhe gabon ,....
...une te kam than edhe nji dit tye qe ti se meriton me kan aty ne LVV se aty mu kan duhet me kan i pa kultur i pa edukat , me dit me gjujt me gur , me dit mi perdor Vot me gjujt me to , me dit shkrujt grafika murev ....do me than duhesh me kan huligan ....mirpo ti sje i atyre ashtu kam mujt me vrejt ne shkrimet e tua ....qe je i qet edhe i matur ....
pikrisht ty nuk tu drejtova e kisha fjalen per ato qe vet ka shkru serbisht , kurse anen tjeter ja man veti HyperShqiptar ...
Ky eshte flamuri i VETEVENDOSJES(parti e minoritetit shqiptar ne Kosove),
te knaq kur e sheh.
http://www.mekulipress.com/foto_thum...927_4206_n.jpg
ky eshte flamuri i partive tjera ne Kosove,
qe s'kane identitet kombetar por kane lidera,
lidera me interesa te ndryshme...
Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!
Dicka po,ky eshte Flamuri yne qe me kete perfaqesohim e qohen te pakryte bajne hajagare.
2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...
Hahaha po ket far "flamuri" e kan mar kombinim nga pompa t e benzines nė Brazil dhe yjet nga bosna.
Tė lumt hala!
Kta qe e mbaj ket falmur, mė duket se i kan ne qef bananet .
Mendojn se kur e mbajn flamurin , i qon Brazili banane!
Tru that qė jan kto krijesa !
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
loti, ti pydyky a!
Po ku ka ma rugoviq se hashimin ?!
Tash , po mundehin me mbėshtjell me m*t , po skini cka me bo , se pi gojes tina kan dal ato fjlė.
Nejse , ky ėshtė qoban , po athu kush ja ka shkru tekstin se?!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
A luftoj per kete flamur Adem Jashari,Zahir Pajaziti,Fehmi Lladrovci,Luan Hajradini e shum e shum deshmor tjer?!!!
Me pas qen gjall kete person qe i permenda pik se pari nuk e kishin nderpere Luften dhe kurr nuk ishi pajtuar me ndarje te Mitrovices,kurr nuk ishin pajtuar me decentralizim,kurr nuk ishin pajtuar me pako te ahitisarit,kurr nuk ishin pajtuar me kushtetuten anti kombetare dhe anti fetare,kurr nuk ishin pajtuar me keto simbole anti kombetare,kurr nuk ishin pajtu me hy ne bisedime ne serbi.Po masi keta nuk jan gjall atehere ju luani me popullin e mjer...
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt